Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

Μεγάλη ιστορία η υιοθεσία . Κ ειδικά εδώ στην Ελλάδα δύσκολα τα πράγματα. Κ συνήθως περνεις παιδιά με δύσκολα βιώματα . Δύσκολα εδώ ελλαδα να εγκαταλείψουν νορμάλ γονείς το παιδί τους επειδή απλά δεν τα βγάζουν πέρα κτλ ή είναι μικροί σε ηλικία. Συνήθως τα εγκαταλείπουν μη νορμάλ καταστάσεις... 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλα ειμαι γενικως, πρεπει να κανω καρκινικους δεικτες αλλα το καθυστερησα καποιες ημερες πρεπει να γινουν ομως. Τελος Μαρτιου θα ξαναπαω γυναικολογο για να δουμε τι γινεται με την ωοθυκη.

Ναι καλε, με εχεις φιλη! χαχα

Σου ειχα στειλει ενα μαιλ χτες... στο φβ...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδώ είπα καλημέρα ή με φάγανε οι αλλοπροσαλλες με τα θέματά τους;

Καλημέρα στο γιορτινό τοπικ μας :D

Πως περάσατε τη νύχτα σας τσούπρες;

Εμείς δεν πήγαμε τελικά χθες στο Mall γιατί ήρθε η γιαγιά στο σπίτι και το αφήσαμε για το Σάββατο. Σήμερα έχουμε εμβόλιο και περιμένω να μου πουν θερμοκρασία για να πάρω να μιλήσω με την παιδίατρο αν θα το κάνουμε.

Καλα ειμαι γενικως, πρεπει να κανω καρκινικους δεικτες αλλα το καθυστερησα καποιες ημερες πρεπει να γινουν ομως. Τελος Μαρτιου θα ξαναπαω γυναικολογο για να δουμε τι γινεται με την ωοθυκη.

καλα, κανω και δουλεια ταυτοχρονα και εχω μπλεξει τα μπουτια μου! κανω quote ο,τι να'ναι!

αντε μαρκοπολακι, να τις κανεις τις εξετασεις σου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εδώ είπα καλημέρα ή με φάγανε οι αλλοπροσαλλες με τα θέματά τους;

Καλημέρα στο γιορτινό τοπικ μας :D

Πως περάσατε τη νύχτα σας τσούπρες;

Εμείς δεν πήγαμε τελικά χθες στο Mall γιατί ήρθε η γιαγιά στο σπίτι και το αφήσαμε για το Σάββατο. Σήμερα έχουμε εμβόλιο και περιμένω να μου πουν θερμοκρασία για να πάρω να μιλήσω με την παιδίατρο αν θα το κάνουμε.

το Σάββατο πρωί ή απόγευμα εχει γιορτή στο μωλ αερικάκι?

για απόγευμα είμαστε μέσα και εμείς!

Το Σάββατο έχουμε αυτά:

Σάββατο 5/3:

- Face Painting 13:00 - 18:00

- Εργαστήρι Χαρταετού 14:00 - 19:00

- Latin Show 18:30 - 19:30

και την Κυριακή:

Κυριακή 6/3:

- Face Painting 12:00 - 17:00

- Εργαστήρι Χαρταετού 12:00 - 17:00

Διαφημίσεις

Αερικο γιατι μετρατε θερμοκρασια? Εχει πυρετο η πασχαλιτσα σου?

Λοιπον βγηκαν τα αποτελεσματα των εξετασεων που καναμε. Δεν τα εχω στειλει ακομα στη γαστρεντερολογο, αλλα στον παιδιατρο που τα εδειξα φαινονται ολα καλα, εκτος απο εναν δεικτη που σχετιζεται με αλλεργιες που ειναι λιγο ψηλος, αλλα μεσα στα φυσιολογικα ορια. Η δυσκοιλιοτητα ομως μας εχει τσακισει! Νομιζω οτι συνηθιζει ο οργανισμος του το σιροπι και μετα απο λιγο καιρο δεν του κανει τιποτα. χτες παλι, μετα απο 3 μερες χωρις κακα, καναμε το κλυσματακι μας και μας ακουσε ολη η γειτονια... :-(

Ξερω οτι γκρινιαζω συχνα για αυτο το θεμα, αλλα ρε παιδια δεν υπαρχει αυτη η ταλαιπωρια!!! Μακαρι να γινοταν να το παρω εγω το προβλημα να μην ταλαιπωρειται το παιδι! :-(

Οσο για μενα, μαρκοπολο κρατησου: αιματοκριτης 40! δεν εχει ξαναγινει αυτο!εγω παιζω παντα γυρω στο 37. στο μεταξυ τον τελευταιο μηνα κανω διαιτα, εχω φαει ελαχιστο κοκκινο κρεας και γενικα νιωθω καποιες μερες και λιγο αδυναμη! ε καμμια σχεση! 40 αιματοκριτης! (μηπως παιζει ρολο που παιρνω φυλλικο οξυ καθημερινα για τη θρομβοφιλια μου?)

Μαριτακι πως θα το γιορτασετε σημερα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μετράω για να δω αν θα ανέβει γιατί με την καταρροή δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αν είναι ίωση η δόντια! Αν ανέβει η θερμοκρασία δεν θα κάνουμε εμβόλιο.

Για το Σάββατο καλώς εχόντων των πραγμάτων εμείς θα πάμε 5.00-5.30... και κάθεται καλά γιατί όταν τελειώσουν τα πρώτα έχει το Latin party :D Εννοείται ότι θα φοράμε και τη στολή μας :D

Διαφημίσεις

κι εμεις αν ειναι να ερθουμε γυρω στις 6.30 μας βλεπω (ειμαστε λιγουλακι μακρια)

κι εμεις ντυμενοι θα ειμαστε - τα παιδια οχι εγω λολ - (θα εχουμε και την αδερφουλα μας μαζι)

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εμεις αν ειναι να ερθουμε γυρω στις 6.30 μας βλεπω (ειμαστε λιγουλακι μακρια)

κι εμεις ντυμενοι θα ειμαστε - τα παιδια οχι εγω λολ - (θα εχουμε και την αδερφουλα μας μαζι)

γιούπι!!!!!!!!!!!

το κανονίσαμε Ε??????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...