Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εχω ιδεα.. Οταν ειχαμε κανει ξανα, ηταν 2 μηνων και ημασταν μες στο Παιδων, οποτε δεν πληρωσαμε τιποτα. Τοτε την ειχε πειραξει η αντιβιωση που επαιρνε ενδοφλεβια για τη μηνιγγιτιδα.

Δε γ@μιεται, 35 ευρα? 35! Αφου και να την καλυπτει η ασφαλεια, πρεπει να μας τη γραψει ο γιατρος, να τη θεωρησουμε και μετα να παμε να την κανουμε.. Φεξε μου και γλιστησα.. Στην επομενη κενωση θα παω κατευθειαν την πανα στη Βιοιατρικη.

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη τα είχαμε πει και σπίτι... επειδή είναι "επείγον" και άγνωστο πότε θα κενώσει το παιδί... μπορεί και να στην γράψει ο γιατρός εκ των υστέρων... Ρωτήστε πάντως την Βιοϊατρική μήπως έχουν γιατρό εκεί να σας την γράψει.

τωρα θα ηθελα να ημουν οπουδηποτε, με φιλεναδες, να παιζουμε καμμια μπιριμπιτσα, να μιλαμε με τις ωρες, να μαγειρεψουμε και μετα να ντερλικωσουμε παρεα με κρασακι βλεποντας καμμια ταινιουλα...

ΠΟΣΟ ΠΟΛΥ μου εχει λειψει αυτο...

οκ τωρα παω να προσγειωθω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

χαλοοοοο....ψιλοπηξιμο

προχτες ετρεχα ΤΕΒΕ, εγινε μια φαση και δεν εχω ιδεα αν θα παρω επιστροφη για τις λογοθεραπειες του Φεβρουαριου

εχτες ετρεχα ΙΚΑ, ναι ανηκουμε πλεον σε αυτο τυο κοκοταμειο βοηθεια μας να δω τι θα γινει

ανηκα στη κατηγορια που θα ηθελαν διακαως αδελφακι αλλα δεν

και χαιρομαι που εκατσαν διδυμα, για αυτα κυριως, για το ξεκολλημα για τη παρεα και για ολα

φιλακια

Διαφημίσεις

Να πω ενα γεια και στον απο 'δω μαχαλα :mrgreen:

Το Μαρακι τελικα εχει γαστρεντεριτιδα.. Ξεκινησαμε σιροπακι για τη διαρροια και διατροφουλα και θα δουμε πως θα παει.. Το βραδυ πριν τη βαλω για υπνο μου αμολησε και εναν εμετο και με εστειλε..

Πηγαμε και την πανα στη βιοιατρικη και τα αποτελεσματα θα τα παρουμε την Τριτη το απογευμα λογω 3ημερου. Ελπιζω να βγει καθαρη.

Εγω ας τα λεμε καλα! Δεν εχω πυρετο πια, η αντιβιωση εχει αρχισει και κανει τη δουλεια της αλλα βηχω σαν γαϊδουρι και ποναω χαμηλα στα πλευρα.. Το αναπνευστικο μου εχει αρχισει να σηκωνει ασπρη σημαιουλα..

Γατονι καλο κουραγιο με τα τρεξιματα!

Μελινα μου ωραια φαση αυτη που περιεγραψες.. Βασικα δεν μπορω να πω πως αισθανομαι οτι μου εχουν λειψει πραγματα με την ελευση της Μαριας.. Το μοναδικο που ισως με μελαγχολει ειναι πως δεν μπορω πια να κανω πραγματα ελαφρα τη καρδια.. Π.χ. να χαλασω λεφτα σε μια μασκαρα ή σε μια λακ! Θα προτιμησω να τα διαθεσω σε πραγματα για εκεινη.. Ή να ανοιξω την πορτα οποια ωρα γουσταρω και να παω βολτα.. Οκ, και τωρα μπορω να το κανω οταν την κρατα ο Β. αλλα το μυαλο μου ειναι συνεχεια πισω.. Κατα τα αλλα δεν μπορω να πω πως μου λειπουν παλαιοτερες καταστασεις ή σκηνες με φιλους! Ισως κι επειδη ολοι -σχεδον- εξαφανιστηκαν με την ανακοινωση ακομα της εγκυμοσυνης, οποτε.. :|

Καλο βραδυ να εχουμε ολες μας! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Χα χα χα , πολύ γέλιο

Η μαριτα έχει γενέθλια?

ναι! το είδα στο φατσοβιβλίο!

τι κάνετε? είστε καλά?

η δικιά μου ντύθηκε πάλι μπαλαρίνα γιατί έχουν γιορτή στο σχολείο σήμερα :)

Και εμείς έχουμε γιορτή σήμερα

Με τη χαρά σηκώθηκε ο Μάριος , αν έχει γιορτή –εκδρομή είναι στο πόδι από νωρίς ,τις άλλες μέρες μου βγάζει τη ψυχή

Πάω να βρω κάτι για τη μαριτα…

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...