Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Εμεις ουτε 12 ακομα δυστυχως 11 700 αν ειμαστε καλα θα ειναι και 90 ποντους τελαυταια μετρηση. Μεχρι να τελιωσουν τα εμβολια θα κλαιει ο δικος μου σιγουρα μονο που βλεπει τον γιατρο αρχιζει να κλαιει πριν τον ακουμπησει.

Αερικακι δεν παιζει αυτο, καθως ο αντρας μου δουλευει Σπατα οποτε ειναι ανεφικτο λογω αποστασης οχι οτι θα μπορουσε να φευγει απο την δουλεια ετσι κι αλλιως, εδω φερνει και στο σπιτι δουλεια το βραδυ.

Μαριος παιδικη χαρα με την γιαγια και εγω μαγειρευω. Ρεπο η γιαγια σημερα και παιζει να τον παρει το βραδυ για να κοιμηθω χα!!!χα!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το επαναληπτικό έχετε το Μάρτη; Εμείς το Σεπτέμβρη έχουμε το επαναληπτικό....

Μια χαρά είναι ο Τατάκης καλέ!!!Και ο Μαριουλης...καλύτερα λίγο αδύνατα παρά παχιά!!!

Μια χαρά είναι ο Τατάκης καλέ!!!Και ο Μαριουλης...καλύτερα λίγο αδύνατα παρά παχιά!!!

Στα κιλά είναι καλός. Τον περίμενα πιο παχουλό γιατί τρωει χωρίς έλεος αυτο το παιδί. Είναι όμως λίγο τάπα.

Μάρκο, παραπάνω είναι ο Μαριάκος. Αφου είναι πιο ψηλός απο τον δικό μου οπως θυμάμαι. (Φιλαράκι μου θα κοιμηθείς απόψε!!!!!!! Ουάου!!!!!!!)

Εμείς εμβόλιο έχουμε μες στον Μάρτιο, δε θυμάμαι ποιό... Θα το κάνουμε μετά το ΠΣΚ των διακοπών μας. Θα μας ακούσετε όπου και αν μένετε!

Εσείς είστε μαζί με τον Κωνσταντίνο της Μελίνας ή μαζί με τη Ζωούλα; Τα αγόρια πέρνουν ύψος μέχρι και τα 20...και το περνουν απότομα οπότε... μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

Διαφημίσεις

Εσείς είστε μαζί με τον Κωνσταντίνο της Μελίνας ή μαζί με τη Ζωούλα; Τα αγόρια πέρνουν ύψος μέχρι και τα 20...και το περνουν απότομα οπότε... μην αγχώνεσαι καθόλου!!!

Μικρότεροι απο την Ζωούλα... 29/9/08!

Σήμερα έχει στο Metro Mall εργαστήρι μάσκας και face painting http://www.athensmetromall.gr/gr/events/event/?e=16

Είναι καμία διαθέσιμη να πάμε παρέα κατά τις 6.30?

Ο δικος μου σιχαινεται τα εμπορικα Αερικακι κανει σαν θηριο δεν του αρεσουν.

Χθες ο αντρας μου ηταν σκασμενος, μου ελεγε οτι ερχονται συναδελφοι που τους ξερει 15 χρονια και του ζητανε δουλεια μιας και ειναι ανεργοι με οικογενειες και παιδια και ενω θελει να τους παρει δεν τον αφηνουν οι manager να κανει καμια προσληψη ενω χρειαζονται ατομα.

Και νιωθει σκατα γιατι και καλοι ειναι στην δουλεια τους ειναι και εχουν φαει ψωμι και αλατι μαζι τοσα χρονια και τους ξερει και δεν μπορει να τους βοηθησει ενω θελει. Και φυσικα δεν τον πιστευουν οτι δεν μπορει.

Διαφημίσεις

εμας ο παιδιατρος μας εβγαλε 99 ποντους και 14.400. για το βαρος οκ, τοσο ειναι εδω και καποιους μηνες, τον ειχα ζυγισει και σπιτι. για το υψος ομως, εγω τον εβγαζα γυρω στους 96 π. στο σπιτι.

μαρκοπολο σε καταλαβαινω τοσο πολυ...τα ιδια ακριβως περναει ο αντρας μου. επειδη ηταν χρονια εργοταξιαρχης, τον παιρνουν καθημερινα τηλεφωνο εργατες, τεχνιτες, εργοδηγοι, μηχανικοι και ζητανε δουλεια. και οταν κλεινει το τηλεφωνο ειναι για κλαμματα μετα. θελει τοσο πολυ να βοηθαει τον κοσμο και οταν δεν μπορει τρελλαινεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα κοριτσια..

Δεν πολυμπαινω και δεν πολυγραφω γιατι δεν ειμαι στα καλα μου.. Σας διαβαζω παντως να ξερετε..

Το απογευμα θα παμε στον παιδιατρο. Η Μαρια δεν κανει πια πυρετο αλλα καθε φορα που κανει κακα, ειναι διαρροια και μεχρι να τελειωσει η κενωση κλαιει και κοκκινιζει.. Νομιζω ποναει η κοιλια της και γι' αυτο το κανει.. Ελπιζω να βγαλουμε ενα ασφαλες πορισμα στο ιατρειο και να μην χρειαστει να μας παραπεμψουν αλλου... Οσο για εμενα.. γαϊδουροβηχας, πυρετος κολλημενος στο 38 και κατι ψιλα και πονοκεφαλος που σταματα μονο με τη ληψη mesulid αλλα στο 4ωρο επανερχεται.

Για το υψος και το βαρος που λεγατε.. Η Μαρια τωρα (24 μηνων) ειναι 87 ποντους και 12.400 κιλα.

Φιλακια!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαιη το καλύτερο θα ήταν να πάρετε μια πάνα με την διάρροια και να την πάτε για ανάλυση! Είναι το πιο ασφαλές για να βγει συμπέρασμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...