Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ωχ δεν ξερω και εγω πως θα ανταποκριθω οταν θα ερθει η ωρα του παιδικου. Φοβαμαι οτι και εμεις καθε πρωι θα δυσκολευομαστε και θα εχουμε δραματα.

Εκτος κι αν στελνω τον πατερα του να τον πηγαινει που ειναι πιο συναισθηματκα ελεγχομενος. Ασε που συνειδητοποιησα οτι αν τον στειλουμε παιδικο θα εχουμε αλλο προβλημα μετα, δεν θα βλεπει καθολου τον πατερα του τις καθημερινες αφου οι μονες ωρες που περνανε μαζι ειναι οι πρωινες. Πακετο.....

Λουκο θα ταιριαξουν οι αντρες μας νομιζω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Maragακι, συμφωνώ με όσα γράφεις, και δεν κρίνω όσους κάνουν τα εμβόλια των παιδιών τους στο ΙΚΑ ούτε όσους πάνε τα παιδιά τους σε δημοτικούς σταθμούς. Μακάρι να είχα και εγω καλό παιδικό σταθμό του δήμου και να γλίτωνα τα 400 ευρώ που θα δίνω στο σταθμό.

Απλώς, λεω οτι αυτό το σκατοκράτος, δε μου παρέχει καμία ασφάλεια και καμία βοήθεια για το μέλλον το δικό μου και των παιδιών μου. Μέχρι τώρα βέβαια έλεγα οτι μια ζωή θα δουλεύω για να προσφέρω στο παιδί μου ένα αξιοπρεπές σχολείο, και την ασφάλεια οτι θα μπορώ να επιλέξω το καλύτερο δυνατό όταν πρόκειται για θέμα υγείας. Τώρα, ούτε αυτό... είπαμε... να βγεί ο μήνας.

Ασε που συνειδητοποιησα οτι αν τον στειλουμε παιδικο θα εχουμε αλλο προβλημα μετα, δεν θα βλεπει καθολου τον πατερα του τις καθημερινες αφου οι μονες ωρες που περνανε μαζι ειναι οι πρωινες. Πακετο.....

Τί ώρα φεύγει ο άντρας σου για δουλειά?

Καθε πρωι ξυπναει ο Μαριος 7 το αργοτερο και παιζουν μεχρι τις 10 και μιση 11 παρα που φευγει για την δουλεια. Πλενουν μαζι δοντια και κανουν διαφορα "αντρικα". Αυτες ειναι οι μονες ωρες που τον βλεπει τις καθημερινες. Αν παει παιδικο πανε και αυτες και δεν το θελει ο αντρας μου αυτο καθολου γιαυτο ειναι και αρνητικος για παιδικο.

Διαφημίσεις

Αν χρειαστεί... όπως σήμερα ναι.

Σε ρωταω για τον εξης λογο : εμεις μεχρι τις γιορτες εφαρμοζαμε το συστημα μπαινουμε μαζι στην ταξη, κρεμαμε την τσαντα μας, βγαζουμε το μπουφαν μας και μετα κανουμε μια μεγαααλη αγκαλιτσα στη μαμα... και μετα, που η μαμα επρεπε να φυγει για να παει στη δουλεια, επεφτε το τρελλο κλαμα! μερικες φορες επρεπε να τον κρατησει η δασκαλα του για να μην τρεξει ξοπισω μου... καταλαβαινεις ψυχολογια εγω :-( Βεβαια, μεχρι να μπω στο αυτοκινητο, ειχε σταματησει να κλαιει και γενικα ηταν πολυ χαρουμενος στο σχολειο, καθε πρωι ξεκινουσαμε με ορεξη, το μεσημερι γυριζε πανευτυχης και προσπαθουσε να μας πει τι εκαναν κλπ... Καταλαβα δηλαδη πως ολα οκ στο σχολειο, αλλα η στιγμη του αποχωρισμου ηταν απιστευτα δυσκολη γ'αυτον

Μετα τις γιορτες, μου ειπαν οι κοπελες εκει που τον ψυχολογησαν να δοκιασουμε κατι αλλο. Θα φτανετε μεχρι την εισοδο του σταθμου και θα ερχεται μια κοπελα να τον παιρνει. Να μην μπαινω δηλαδη καθολου στην ταξη μαζι του. Αντε να δουμε λεω. Την πρωτη εβδομαδα εκλαιγε την ωρα που τον επαιρνε η κοπελα. Απο τη δευτερη εβδομαδα μεχρι σημερα, φτου σκορδια κρεμμυδια κλπ, φτανουμε στην εισοδο και παιρνει φορα και τρεχει στην ταξη του. ουτε καν με χαιρεταει. Και μενω εγω στην εισοδο να κοιταζω σαν ουφο. Και με βλεπει η ιδιοκτητρια του σταθμου και μου λεει "ε καποτε θα γινοταν κι αυτο"

Ενταξει ειναι και τι ταιριαζει στο καθε παιδι. Ο δικος μου φαινεται δεν αντεχει να με βλεπει να φευγω. προτιμαει να φευγει εκεινος πρωτος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αν δεις με ποση λαχταρα πηγαινει ο Μαριος το πρωι να ξυπνησει τον πατερα του και ο Κ το ιδιο με την τσιμπλα στο ματι χωρις να πιει καφε παιζουν τα παντα πρωι πρωι.Οταν φευγει μετα κοιμαται λιγο ο Μαριος και ξανα προς στην δοξα τραβαει μαζι μου.

Ειναι το πρωινο τους καθημερινο ραντεβου και το απολαμβανουν και οι δυο.

Αν εξαφανιστω σημαινει οτι ξυπνησε το ταλιμπανακι.

Μελινάκι μέχρι τα Χριστούγεννα που αρρωστήσαμε μία εβδομάδα και ακολούθησε και μία εβδομάδα διακοπών του παιδικού έτσι ακριβώς όπως το λες το κάναμε... και μάλιστα δεν μου έριχνε δεύτερη ματιά... έπαιρνε και την τσάντα της μαζί και εφευγε... Από το νέο έτος και μετά έχουμε τρελλό θέμα... πέσανε και μαζεμένες αρρώστιες και κάτσαμε αρκετές φορές σπίτι οπότε αποσυντονίστηκε τελείως! Σήμερα με τράβαγε να μπούμε μαζί και γι' αυτό μπήκα! Αλλιώς στην πόρτα την παραδίδω... χθες μπήκε γιατί της είπε η δασκάλα να της δώσει δημητριακά... κάθε μέρα παίζει και ένα άλλο σενάριο για να μπει!

Μαρκοπουλάκι όντως αυτό είναι πρόβλημα! Δεν παίζει να κάνει διάλειμα από τη δουλειά για να πάει να τον πάρει και να τον πάει σπίτι μια ωρίτσα; (ξέρω δεν παίζει! αλλά είπα να ρωτήσω :lol: )

Γεια σας και πάλι!

Δε ξέρω αν μας ακούσατε αλλά είχαμε πάει παιδίατρο!!! Τι θα γίνει με αυτό το παιδί; Πότε θα σταματήσει να κλαίει; Είχαμε και καιρό να κάνουμε εμβόλιο και εκεί τα είδε όλα....

Φτάσαμε 13 κιλά και 92 πόντους.... μετά το Πάσχα πάλι....πρέπει να την προετοιμάσω από τώρα μου φαίνεται...

Γεια σας μαρκοπουλάκι, λουκομαμάκι και αερικάκι! Δε σας ''είδα'' το πρωί....

Η γατούλα που είναι εξαφανισμένη;;Και η Age χάθηκε...Η Αλεξία καλά είναι ξέρετε;

Διαφημίσεις

Φτάσαμε 13 κιλά και 92 πόντους.... μετά το Πάσχα πάλι....πρέπει να την προετοιμάσω από τώρα μου φαίνεται...

Μαριτάκι σχεδόν τα ίδια είμαστε! 13.500 μόνο εμείς....

της ηπατίτιδας κάνατε?

Ναι της ηπατίτιδας κάναμε...και τώρα μας μένει το ΜΜR-Priorix που το εχω καθυστερήσει επίτηδες και αποφάσισα να το κάνω όταν θα είμαστε 2 1/2 τέλη Μαίου δηλαδή....άντε να δούμε...

Εσείς τελειώσατε με τα εμβόλια;

Ναι της ηπατίτιδας κάναμε...και τώρα μας μένει το ΜΜR-Priorix που το εχω καθυστερήσει επίτηδες και αποφάσισα να το κάνω όταν θα είμαστε 2 1/2 τέλη Μαίου δηλαδή....άντε να δούμε...

Εσείς τελειώσατε με τα εμβόλια;

όχι αυτό της ηπατίτιδας έχει να κάνει μέσα στο μάρτιο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...