Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

marag είπε:
Βρε κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι άσχετο ? το δίπλα σας βγαίνει πιο στενόμακρο ή εγώ έχω κάνει καμιά μ..κια και μου δείχνει έτσι

όχι το άλλαξαν ! δεν ξέρω γιατί.......μακρυμούρικο

Καλημέρα :)

Λέτα αν είναι η κάρτα οθόνης και μπορείς να μου δώσεις στοιχεία του υπολογιστή σου μπορούμε να δοκιμάσουμε με μία δεύτερη κάρτα που έχω να δούμε αν θα στρώσει... αν διαπιστώσουμε το πρόβλημα τότε τα πράγματα είναι απλά... παίρνεις την κάρτα και ερχόμαστε και στην βάζουμε ;)

Το δίπλα το στένεψαν λέει για να χωράνε οι διαφημίσεις και να μην δημιουργεί πρόβλημα στις χαμηλότερες αναλύσεις! Μαμακίες... αν το έκαναν με ποσοστά θα προσαρμοζόταν σε οποιαδήποτε ανάλυση... αλλά δεν ακούνε!

Τα νέα μας σε λίγο γιατί με ψιλοτρέχουν.

Αχ βρε αερικο σε ευχαριστώ πολύ ..

Λέμε πρώτα να βρούμε κάποιον από εδώ κοντά να μας δανίσει την οθόνη του ,για να δούμε αν είναι εκεί το πρόβλημα

Αν και με άλλη οθόνη κάνει τα ιδία , τότε θα φταίει η κάρτα

Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Την περασμένη εβδομάδα γέννησε μια φίλη. Το 3ο στο καπάκι. Απο το 2007 μέχρι και σήμερα είναι μόνιμα έγκυος. Της λεει ο γιατρός: "Ηρθε η ώρα Μαράκι να σταματήσουμε??" και απαντάει "Απο τώρα??". Εχω έχω μείνει κάπως έτσι 1196.gif1196.gif1196.gif

Η κοπέλα, δεν έχει κανένα άγχος. Σα να μη ζει την πραγματικότητα. Είναι ευτυχισμένη πραγματικά. Φυσικά ούτε λόγο δεν κάνει για καλά σχολεία, ιδιωτικούς παιδιάτρους και όσα συζητάμε. Η κατάσταση είναι ΙΚΑ, ουρά για το εμβόλιο, δημόσιοι σταθμοί, διακοπές με τα προγράμματα του ΙΚΑ και τα σχετικά. Αν μπορείς να ζήσεις έτσι, και εγω μαζί σου, επιλογές είναι αυτές. Ρωτάω όμως. Αμα γίνει στραβή, σε θέμα υγείας, τί θα κάνουν αυτοί οι άνθρωποι? Αυτό δε το σκέφτονται?

Δεν ξέρω, και εγω θα ήθελα αδελφάκι για τον Παναγιώτη. Αλλά αισθάνομαι τόση ανασφάλεια που δε μπορώ να παρω την απόφαση για ένα τόσο μεγάλο βήμα.

Μαρκοπουλάκι αγαπάω τον αντρούλη σου. Μου θυμίζει τόσο πολύ τον δικό μου στον τρόπο που σκέφτεται...

Μελίνα μου, πρέπει να νοιώθεις πολύ όμορφα με τον εαυτό σου. Είσαι υπέροχο πλάσμα... 243.gif

όχι είναι καλό το πλάνο σας :) Και οθόνη έχω πρόχειρη εδώ στο γραφείο μια παλιά CRT (όχι επίπεδη δηλαδή) Αν χρειαστείς μίλα ;)

Λουκομαμά περιέργως πως σε αυτούς τους ανθρώπους δεν συμβαίνουν στραβές σοβαρές! Οκ υπάρχουν και εξαιρέσεις... Το θέμα είναι τι στανταρτ έχεις βάλει στη ζωή σου και να μπορείς να τα προσαρμόζεις στην πραγματικότητα.

Λουκο ,να σου πω και εγώ για τα εμβόλια στο ικα τα κάνω δεν είναι θέμα χρημάτων αλλά θέμα γιατί

Αφού μπορώ να τα κάνω δωρεάν ,μου τα χορηγεί το κράτος [ένα από τα λίγα πράγματα ] γιατί να μην το κάνω

Γιατί να δώσω 70 ευρώ και να μη τα γλυτώσω?

Στη παιδίατρο τον πάω κανονικά, Χθες του έκανα 2 εμβόλια ,είχα ραντεβού 10 10 και 10 και 30 είχα τελειώσει . δε κουράστηκα ούτε εγώ ούτε το παιδί

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Α και κάτι να συμβεί [φτου μακριά μας ] πόσα λεφτά πρέπει να έχεις ? πολλά μα πάρα πολλά !1

Είναι να μη συμβεί γιατί αν …τότε και ένα παιδί να έχεις δε σε γλυτώνει τίποτα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Είναι όλα θέμα νοοτροπίας ,εμείς έχουμε κάνει το κράτος να φτάσει σε αυτό το σημείο

Δικά μας χάλια είναι

Όλα αυτά τα λέω γιατί ζώντας λίγα χρόνια στο εξωτερικό είδα πολλά και άλλαξα γνώμη για ακόμα περισσότερα! Τίποτα δεν είναι τυχαίο

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Aeriko είπε:
Το δίπλα το στένεψαν λέει για να χωράνε οι διαφημίσεις και να μην δημιουργεί πρόβλημα στις χαμηλότερες αναλύσεις! Μαμακίες... αν το έκαναν με ποσοστά θα προσαρμοζόταν σε οποιαδήποτε ανάλυση... αλλά δεν ακούνε!

Λοιπόν έπεσα πάνω σε μια δοκιμή που έκαναν πριν λίγο με διαφήμιση της fanta... κατάλαβα γιατί το ήθελαν στενεμένο! Θα έχουν πάνω από το banner του λογότυπου του parents το banner διαφήμισης και θα βάζουν και φόντο διαφήμισης... το φόρουμ θα τσουλάει πάνω κάτω αλλά εντός παραθύρου για να φαίνεται η διαφήμιση! smart enough! Ελπίζω να αποφέρει και χρήματα να στηριχθεί η αλλαγή του server :D

Τα νέα μας: Σας είπα ότι χθες το παιδί δεν έφαγε όλη μέρα απολύτως ΤΙΠΟΤΑ στον παιδικό; (δεν θυμάμαι πια τι γράφω και που :lol: )

Σήμερα ξύπνησε χωρίς πολλές μύξες και ελπίζω ότι και με το βραδινό xozal θα σταματήσει τελείως. Πολύ γκρίνια όμως. Σαν γνήσιο κακομαθημένο. Μας έφτασε και τους δύο στα όριά μας το πρωί αλλά τη νικήσαμε χωρίς παρατράγουδα! Στο αυτοκίνητο ήταν πάρα πολύ ήσυχη και τραγουδάγαμε και στην Μεσογείων μου έδειχνε το δοντάκι της... της έκανα μασάζ εξωτερικό με το ένα χέρι στο τιμόνι και το άλλο πάνω της!!! Ανακουφίστηκε το μωρό μου και φαινόταν! Βάλαμε και "ουζάκι" αλλά ενώ ξεκινήσαμε για να μπούμε με πολύ κέφι στον παιδικό την ώρα που λέω... οκ τα καταφέραμε γυρνάει με βουτάει αγκαλιά και ούρλιαζε :( Τι σκατά να κάνω με αυτό το θέμα γμτ? Κάθε μέρα κουβαλάμε το μισό σπίτι μαζί μας για να μπει πιο εύκολα και να έχει και κάτι δικό της μαζί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...