Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλά παιδιά δεν υπάρχει ο αφεντικός μου junior! Μου 'φερε το dvd της Τζούλιας που του το έδωσαν συμπιεσμένο για να του το κάνω κανονικό DVD να το βλέπει στο player (εμ πως να το παίξει στο pc που είναι στο δωμάτιο των κοριτσιών του!)

κράτα ένα αντίγραφο! χαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια..

Δεν ειμαι καθολου καλα. Πηγα σε ΩΡΛ το απογευμα πριν φυγει ο Βασιλης για τη δουλεια. Εχω ιγμοριτιδα, λαρυγγιτιδα και ωτιτιδα. Επισης εχω ανεβασει πυρετο 40 και δεν αντεχω τα φωτα καθολου.. Αν γινοταν να ειμαι στα σκοταδια συνεχεια θα το εκανα ασυζητητι!

Η Μαρια εκανε ενα 37.8 και της εδωσα depon για να τη στειλω για υπνο. Το μεσημερι κοιμηθηκε απο τις 2μιση εως τις 3:15 (45 λεπτα δηλαδη).. Ουτε κι εγω δεν ξερω πως την παλεψαμε οι δυο μας μονες μας στο σπιτι και αρρωστες! Πριν λιγο την εβαλα για υπνο και ειχε 37.3. Τουλαχιστον πεφτει με το depon! Δεν ξερω και τι να κανω, δεν εχει αλλα συμπτωματα! Να την παω αυριο το απογευμα στον παιδιατρο? Εσεις τι θα κανατε στη θεση μου?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Ευχαριστω Μαρκοπουλινα μου!

Αντιβιωση μου εδωσε, παυσιπονο γιατι η ιγμοριτιδα με χτυπαει στο κουτελο ακριβως πανω απο το ματι και με εχει διαλυσει, οπως επισης και το αυτι.. :( και ενα σπρευ για τη μυτη..

Δεν με νοιαζει ομως καθολου, με τη Μαρια δεν ξερω τι να κανω! :(

Αερικακι πολυ χαιρομαι!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...