Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαρία η πεθερά μου έχασε το μικρό της γιο 30 χρονών από ανακοπή (τέως χρήστης) στα καλά καθούμενα όταν ήμουν 5 μηνών έγκυος στην Κωνσταντίνα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πάω να πάρω το παιδί μου από το σχολείο...

Σήμερα νιώθω λες και ήπια καφέ με φίλες και τα είπαμε!!!Είναι ωραίο να έχεις τους ίδους προβληματισμους και να τους μοιράζεσαι....

Καλή βόλτα Μαριτάκι :)

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν λυπάμαι... Η ζωή που έζησαν από τα 13 χρόνια του μικρού και μετά δεν την λες με τίποτα ζωή... δεν μπορώ να διανοηθώ να μην ξέρω που είναι το παιδί μου και αν το τηλέφωνο που χτυπάει είναι για να μου πουν ότι το βρήκαν νεκρό! Τρεις φορές κόντεψε να πεθάνει και δεν το έβαζε κάτω ο άτιμος... χρειάστηκε και 4η για να το πάρει απόφαση και να αποτοξινωθεί (όσο αποτοξινώθηκε)... τι να το κάνεις όμως που ήδη είχε μάθει σε άλλο τρόπο ζωής και συμπεριφοράς; Που το μυαλό του είχε μείνει στα 15-16 χρόνια... Ίσως τελικά ήταν καλύτερα που "έφυγε" και για εκείνον και για τους άλλους... ξέρω ότι είναι αμαρτία αυτό που λέω και στεναχωριέμαι που το σκέφτομαι τόσο κυνικά... αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα!

Ακόμα και τα τελευταία 4 χρόνια που ήταν αποτοξινωμένος κλείδωναν τα πάντα μέσα στο σπίτι για να μην τα πάρει ο μικρός... ένα μόνο από τα πολλά που συνέβαιναν...

Ξέρω ότι ο Λ στεναχωρήθηκε... αλλά ανακουφίστηκε κιόλας... Οκ η μάνα του είναι μάνα και ο πατέρας... πατέρας ... δεν μπορούν να νιώσουν έτσι!

Διαφημίσεις

Τι σου λέει Μελινάκι; Αυτό το παιδί εν τω μεταξύ πρέπει να σου πω ότι το έχω αγαπήσει μόνο από τις περιγραφές σου :D

ειναι πολυ γλυκια...

ενω γενικα ειναι πολυ κλειστο παιδι (στρειδι σαν τον πατερα της), τωρα τελευταια θελει συνεχεια να μιλαμε

μου μιλαει για την κατασταση στο σπιτι, οτι αγαπαει πολυ τη μαμα της αλλα δεν μπορει να ζησει αλλο ετσι. λυπαται που δεν μπορει να την βοηθησει...

μου μιλαει για τις ανασφαλειες της ως προς εμενα. νιωθει την αγαπη μου αλλα ποσο την αγαπαω? δεν με εχει δεδομενη οπως τους γονεις της...

μου λεει ποσο φοβαται μηπως κατι γινει και τελικα δεν ερθει

και γενικα τοσα πολλα, που μερικες φορες δεν ξερω αν κανω καλα που της απανταω με βαση το ενστικτο μου και μονο. μαλλον συντομα θα πρεπει να επισκεφτω την ψυχολογο που λεγαμε...

προχθες μου ελεγε ποσο θα ηθελε να την εχω γεννησει εγω... :-(

η μοναδικη μου φοβια ειναι μηπως τελικα η ελλειψη της μανας ειναι πιο ισχυρη απο την "φυσιολογικη ζωη" που τοσο θελει

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλή βόλτα Μαριτάκι :)

Εγώ πάλι δεν ξέρω αν λυπάμαι... Η ζωή που έζησαν από τα 13 χρόνια του μικρού και μετά δεν την λες με τίποτα ζωή... δεν μπορώ να διανοηθώ να μην ξέρω που είναι το παιδί μου και αν το τηλέφωνο που χτυπάει είναι για να μου πουν ότι το βρήκαν νεκρό! Τρεις φορές κόντεψε να πεθάνει και δεν το έβαζε κάτω ο άτιμος... χρειάστηκε και 4η για να το πάρει απόφαση και να αποτοξινωθεί (όσο αποτοξινώθηκε)... τι να το κάνεις όμως που ήδη είχε μάθει σε άλλο τρόπο ζωής και συμπεριφοράς; Που το μυαλό του είχε μείνει στα 15-16 χρόνια... Ίσως τελικά ήταν καλύτερα που "έφυγε" και για εκείνον και για τους άλλους... ξέρω ότι είναι αμαρτία αυτό που λέω και στεναχωριέμαι που το σκέφτομαι τόσο κυνικά... αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα!

Ακόμα και τα τελευταία 4 χρόνια που ήταν αποτοξινωμένος κλείδωναν τα πάντα μέσα στο σπίτι για να μην τα πάρει ο μικρός... ένα μόνο από τα πολλά που συνέβαιναν...

Ξέρω ότι ο Λ στεναχωρήθηκε... αλλά ανακουφίστηκε κιόλας... Οκ η μάνα του είναι μάνα και ο πατέρας... πατέρας ... δεν μπορούν να νιώσουν έτσι!

:-( :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

προχθες μου ελεγε ποσο θα ηθελε να την εχω γεννησει εγω... :-(

η μοναδικη μου φοβια ειναι μηπως τελικα η ελλειψη της μανας ειναι πιο ισχυρη απο την "φυσιολογικη ζωη" που τοσο θελει

Αυτό που σου έκανα κόκκινο είναι σημαντικό! Σημαίνει ότι το ένστικτό σου σε οδηγεί σωστά απέναντί της και προφανώς είσαι ειλικρινής και το καταλαβαίνει!

Όταν σε έχει απογοητεύσει η μητέρα σου σίγουρα χρειάζεσαι ένα γερό υποκατάστατο! Αυτό θα είσαι για τη μικρή και αυτό χρειάζεται! Δεν θα αντικαταστήσεις τη μητέρα της αυτό είναι σίγουρο και θα το καταλάβει αργότερα. Αυτή τη στιγμή όμως χρειάζεται ψυχικό υποκατάστατο και ίσως την βοηθήσει να έρθει στα ίσια της!

Διαφημίσεις

Άμα το πιστεύεις... θα πάνε :D

και για να ευθυμήσουμε λίγο γιατί σήμερα το παραβαρύναμε το κλιμα:

http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1927728&postcount=44

παντως ρε παιδια, δεν ξερω αν ειναι στο dna των αντρων και αν τα αγορια σας ειναι ετσι, αλλα αυτο το παραπονιαρικο κλαμα οταν ο δικος μου ειναι αρρωστος... δεν υπαρχει!

χτες μου ελεγε "μαμα ολη μερα βηχω" και δωστου κλαμα... ποταμια τα δακρυα...

αυτες τις μερες κλαιει οπως οταν ημουν εγω λεχωνα... με το παραμικρο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλά παιδιά δεν υπάρχει ο αφεντικός μου junior! Μου 'φερε το dvd της Τζούλιας που του το έδωσαν συμπιεσμένο για να του το κάνω κανονικό DVD να το βλέπει στο player (εμ πως να το παίξει στο pc που είναι στο δωμάτιο των κοριτσιών του!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...