Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ετσι ειναι Μελινα, το θεμα ειναι να μην σε δηλητηριασουν οσα στερηθηκες αλλα να σε μπολιασουν για το μελλον και εκει νομιζω εκανε φοβερη δουλεια η μαμα του που τον μεγαλωσε χωρις πικρα αλλα με ψηλα το κεφαλι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κι όμως εγώ δεν το θεωρώ εγωιστικό να θέλω δεύτερο παιδί...

θέλω ένα δεύτερο παιδί για να έχει η Κωνσταντίνα κάποιον όταν θα φύγουμε εμείς από τη ζωή... δεν θέλω να είναι μόνη της... και επειδή ξέρω πως η ζωή είναι αναλώσιμη... φοβάμαι μην τυχον και φύγουμε νωρίτερα απ' ό,τι πρέπει! Μπορεί στο μυαλό μου να έχω εξιδανικεύσει την "αδερφική σχέση" επειδή δεν την έζησα... αλλά αν θέσεις τις σωστές βάσεις σε μικρές ηλικίες πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια υπέροχη σχέση...

και οκ.. κατεβαίνω από το συννεφάκι και λέω ότι κι εγώ ως μοναχοπαίδι δεν έπαθα τίποτα και συνεχίζω τη ζωή μου με το ένα μου παιδάκι και ευχαριστώ το σύμπαν που συνομότησε για να το έχω :D (ακούς Μαρκοπουλάκι;!;)

Το καταλαβαίνω αλλά δε θέλω να γυρίσει κάποτε το παιδί μου και να μου πει: γιατί δεν μου έκανες ένα αδερφάκι;;;

Σκέφτομαι όταν οι γονείς μου θα φύγουν κάποτε θα υπάρχει η αδερφή μου δίπλα μου..μου δίνει απίστευτη δύναμη από τώρα αυτό! Θέλω να το προσφέρω στο παιδί μου, δε θέλω να το στερηθεί αυτό!και ας γίνει επιστήμονας ή δε ξέρω εγώ τι αλλά θέλω να του το δώσω... και ας το μετανιώσω που λέει ο λόγος...

Είναι το ίδιο πιστεύεις Μελινάκι; πώς το βλέπεις εσύ που το ζεις;

Δεν ξερω ακομα, αλλα πιστευω το ιδιο θα ειναι.. Θα ζουμε μαζι, θα μεγαλωνουμε μαζι...

Ειναι πολυ ξεχωριστο παιδι και μακαρι να μπορεσω να την βοηθησω να αισθανθει ασφαλεια...

Τωρα που πλησιαζουμε στην τελικη ευθεια, το τι μου λεει... δεν περιγραφεται...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

θέλω ένα δεύτερο παιδί για να έχει η Κωνσταντίνα κάποιον όταν θα φύγουμε εμείς από τη ζωή... δεν θέλω να είναι μόνη της... και επειδή ξέρω πως η ζωή είναι αναλώσιμη... φοβάμαι μην τυχον και φύγουμε νωρίτερα απ' ό,τι πρέπει! Μπορεί στο μυαλό μου να έχω εξιδανικεύσει την "αδερφική σχέση" επειδή δεν την έζησα... αλλά αν θέσεις τις σωστές βάσεις σε μικρές ηλικίες πιστεύω ότι μπορεί να γίνει μια υπέροχη σχέση...

και οκ.. κατεβαίνω από το συννεφάκι και λέω ότι κι εγώ ως μοναχοπαίδι δεν έπαθα τίποτα και συνεχίζω τη ζωή μου με το ένα μου παιδάκι και ευχαριστώ το σύμπαν που συνομότησε για να το έχω :D

και εγώ έτσι είμαι μόλις αποβιβάστηκα!!!!!

Τι σου λέει Μελινάκι; Αυτό το παιδί εν τω μεταξύ πρέπει να σου πω ότι το έχω αγαπήσει μόνο από τις περιγραφές σου :D

καλα σημερα παιζουν απανωτα μιτινγκ εδω στη δουλεια και ολοι οι προισταμενοι ειναι εξαφανιζολ..

και ολοι ξυνομαστε...

για να δουμε τι θα βγει και απο το σημερινο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

α και να πω κάτι τελευταίο....

το 'ένα παιδί = κανένα' είναι μια πολύ σοφή φράση και έχει τις ρίζες της στα παλιότερα χρόνια που τα παιδιά πέθαιναν (μακριά από μας) στα καλά καθούμενα!

Για ρωτήστε όμως και την πεθερά μου... που αν είχε μόνο τον Κωστή τώρα όντως δεν θα είχε κανένα παιδί! Πόσες φορές το έχει πει μέσα σε 2,5 χρόνια;

Μαριτα και εγω αυτο ακριβως απαντησα στον αντρα μου οτι οταν θα φυγουμε ο Μαριος θα ειναι μονος του στον κοσμο απο συγγενεις. Και ξερεις τι μου απαντησε??? Οτι εκει θα φανει η επιτυχια μας ως γονεις, να εχουμε καταφερει να μεγαλωσουμε εναν ανθρωπο που θα ειναι αυταρκης συναισθηματικα και θα παταει στα ποδια του χωρις να χρειαζεται δεκανικια και να ειναι ολοκληρωμενος ανθρωπος ωστε να φτιαξει την δικη του οικογενεια με την σειρα του καποια στιγμη. Να μπορει να εχει ουσιωδεις σχεσεις που δεν θα βασιζονται στο κληρονομικο αιμα αλλα στην σοφη επιλογη των ανθρωπων που θα εχει διπλα του στη ζωη.

ο άντρας σου μου έδωσε σήμερα μια άλλη οπτική γωνία στον προβληματισμό μου ποιος θα είναι δίπλα στο παιδί μου όταν εμείς φύγουμε...τον ευχαριστώ πολύ και σε σένα που το μοιράστηκες μαζί μας...

Διαφημίσεις

το 'ένα παιδί = κανένα' είναι μια πολύ σοφή φράση και έχει τις ρίζες της στα παλιότερα χρόνια που τα παιδιά πέθαιναν (μακριά από μας) στα καλά καθούμενα!

Για ρωτήστε όμως και την πεθερά μου... που αν είχε μόνο τον Κωστή τώρα όντως δεν θα είχε κανένα παιδί! Πόσες φορές το έχει πει μέσα σε 2,5 χρόνια;

άι μαρή.....δεν κάνουμε δεύτερο παιδί επειδή υπάρχει πιθανότητα να χάσουμε το πρωτο!

τι λες τώρα??????????????

:confused::confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...