Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Πάντως κι εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεύτερο παιδί δεν έχει... με στεναχωρεί αλλά το αποδέχτηκα... δεν μου κάθεται να τον βιάσω οποτε με ποιον θα κάνω το δεύτερο; :lol:

μια απο τα ιδια...

βεβαια σε λιγο καιρο θα εχω και αλλο παιδακι σπιτι, οποτε δεν θα εχω χρονο να σκεφτομαι τετοια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά Μελίνα εσένα σε θεωρώ το ίδιο τυχερή με την Γατούλα (γρρρρρρρρ δεν μπορούσε να διπλασιαστεί και το δικό μου αυγό; :P :p )

Θα έχεις ένα παιδάκι έτοιμο (που λέει ο λόγος) :D Εγώ θα το περίμενα πως και πως!

Ξέρεις τι μου είπε κιουλτάκι ο Λ χθες που συζητούσαμε του τι θα γίνει αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και έχω εγώ μειωμένο κι εκείνος απολυθεί ή του συμβεί το ίδιο;

Ε θα πάω οικοδομή βρε μωρό τι αγχώνεσαι;!;

Διαφημίσεις

Ξέρεις τι μου είπε κιουλτάκι ο Λ χθες που συζητούσαμε του τι θα γίνει αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και έχω εγώ μειωμένο κι εκείνος απολυθεί ή του συμβεί το ίδιο;

Ε θα πάω οικοδομή βρε μωρό τι αγχώνεσαι;!;

μωρέ και εγώ έτσι σκέφτομαι! σερβιτόρα, άντε μπαργουμαν όταν κοιμάται η μικρή....

αλλά ποιος θα με πάρει πια?????χαχαχα

Δεν κανω πλακα κιουλτακι, ο αντρας μου ειναι καθαρο παραδειγμα οτι αν θελεις να σταθεις ορθιος στην ζωη και να πετυχεις δεν χρειαζονται ουτε λεφτα ουτε φροντιστηρια ουτε τιποτα. Μονο στοχος και ισορροπημενο μυαλο. Εχει ζησει την απολυτη φτωχια να μην εχει τσιγαρο να κανει στον στρατο αφου δεν υπηρχε κανεις να του στειλει χρηματα αλλα δεν μασησε ποτε. Μπορει με τα πολλα μπορει και με τα λιγα.

όχι δυστυχισμένα μπορεί να μην γίνουν.....σίγουρα όμως δεν θα τους έχουμε προσφέρει ως γονείς καμμιά δυνατότητα.....

έτσι δεν είναι?

και υπάρχει κανένας νεος χωρίς σήμερα που μπορεί να επιζήσει χωρίς σπουδές?

ναι κιουλτακι μου, το ξερω, ολοι θελουμε να κανουμε ο,τι καλυτερο μπορουμε...

δεν διαφωνουμε ουσιαστικα, απλα, να τα'χω με τον αντρα μου που ειναι τοσο απολυτος σε αυτο το θεμα και στην ερωτηση που σου εκανα πιο πανω θα απαντουσε χαλαρα ναι.

ενω εμενα δεν μου παει με τιποτα η καρδια να χαρακτηρισω αμυαλο καποιον που φερνει στον κοσμο ενα παιδι και δεν μπορει να του προσφερει οσα θα ηθελε. ενα παιδι ειναι τοσο πολυ παραπανω απο ολα αυτα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελίνα μου ο άντρας σου όμως σκέφτεται με τη λογική ότι έχει ήδη ΤΡΙΑ παιδιά ;) Είναι εντελώς διαφορετική η οπτικη γωνία σας.

Διαφημίσεις

ναι κιουλτακι μου, το ξερω, ολοι θελουμε να κανουμε ο,τι καλυτερο μπορουμε...

δεν διαφωνουμε ουσιαστικα, απλα, να τα'χω με τον αντρα μου που ειναι τοσο απολυτος σε αυτο το θεμα και στην ερωτηση που σου εκανα πιο πανω θα απαντουσε χαλαρα ναι.

ενω εμενα δεν μου παει με τιποτα η καρδια να χαρακτηρισω αμυαλο καποιον που φερνει στον κοσμο ενα παιδι και δεν μπορει να του προσφερει οσα θα ηθελε. ενα παιδι ειναι τοσο πολυ παραπανω απο ολα αυτα...

για μένα δεν είναι...θεωρώ περισσότερο εγωϊστικό την δικιά μου επιθυμία να κάνω δεύτερο παιδί από το να στερήσω αυτά τα λίγα που μπορώ να δώσω στο πρώτο....

απόψεις είναι αυτά...

και άμυαλους δεν τους θεωρώ όλους μελινάκι..αλλά υπάρχουν και κάποιοι που κάνουν 3-4 και λένε έχει ο θεόοοοοοςςςςς!!!!!

μαρκοπολακι ο αντρας σου ειναι η απολυτη επιβεβαιωση οσων εχω στο μυαλο μου...

οχι μονο δεν χανονται καποιοι ανθρωποι που στερηθηκαν τοσα πολλα, αλλα καταφερνουν να προκοψουν και να δημιουργησουν και μια αγαπημενη οικογενεια!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι οντως Μελινα ειναι διαφορετικη περιπτωση να εχεις ηδη τρια παιδια και να αποφασισεις για τεταρτο. Ενα δικιο το εχει ο καλος σου, με τοση ανασφαλεια γυρω ειναι μεγαλη αποφαση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...