Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Δε ξέρω ποιο είναι πιο εγωιστικό: μένω στο ένα για να του προσφέρω ό,τι περισσότερα μπορώ ή κάνω δεύτερο και στερώ πολλά και από τα δύο;

Καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου; Δε μπορώ να το εξηγήσω....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δε ξέρω ποιο είναι πιο εγωιστικό: μένω στο ένα για να του προσφέρω ό,τι περισσότερα μπορώ ή κάνω δεύτερο και στερώ πολλά και από τα δύο;

Καταλαβαίνετε το σκεπτικό μου; Δε μπορώ να το εξηγήσω....

πώς δεν σε καταλαβαίνουμε μαριτάκι......αυτό λέμε...

ότι το να κάνεις δεύτερο παιδί και να τα μεγαλώσεις όπως ποιοτικά θες εσύ έχει καταντήσει πολυτέλεια πια....

Ναι κιουλτακι ετσι ειναι ο καλος μου παντα βρισκει κατι θετικο ακομα και οταν ολα φαινονται μαυρα. Και τις πιο πολλες φορες τον δικαιωνει το αποτελεσμα συν οτι ηρεμει και εμενα που μερικες φορες βλεπω το ποτηρι μισοαδειο.

Και δεν υπάρχει και φως στο τούνελ.......!

Τουλάχιστον να γνωριστούμε να κανουν παρέα τα παιδάκια μας!!!Εντωμεταξύ η γατούλα το έλυσε αυτό το πρόβλημα με τη πρώτη ε;;;

Διαφημίσεις

Μεγαλωσε ως μοναχοπαιδι χωρις πατερα και ισως γιαυτο ειναι σοφο το αγορι μου. Αδερφια απεκτησε ενα οταν ηταν 12 χρονων πολυ μεγαλη διαφορα. Και ανακαλυψε και αλλα τρια αδερφια οταν ηταν 38 χρονων.

Μεγαλωσε ως μοναχοπαιδι χωρις πατερα και ισως γιαυτο ειναι σοφο το αγορι μου. Αδερφια απεκτησε ενα οταν ηταν 12 χρονων πολυ μεγαλη διαφορα. Και ανακαλυψε και αλλα τρια αδερφια οταν ηταν 38 χρονων.

πλάκα κάνεις!!!!!????????

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν θεωρω οτι ο μοναδικος σκοπος της ζωης μας πρεπει να ειναι να προσφερουμε οσο πιο πολλα υλικα αγαθα γινεται στο παιδι μας, αλλα να το προετοιμασουμε οσο πιο σωστα μπορουμε ωστε να μπορεσει να πατησει καποια στιγμη στα ποδια του... αν μπορουμε να τα καλυψουμε ολα καλως...

QUOTE]

σου είπα δεν μιλώ για υλικά αγαθά....

θεωρείς την παιδεία υλικό αγαθό? το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε....

οχι, φυσικα και δεν τη θεωρω υλικο αγαθο...

ενταξει εγω προσωπικα, αν ημουν απιστευτα ζορισμενη (να μην εχω να φαω) μπορει να μην μου περναγε καν απο το μυαλο το δευτερο παιδι.

αλλα ξαναρωταω. ενα ζευγαρι που ζει σε σπιτι ενοικιασμενο, χωρις κανενα περιουσιακο στοιχειο, που οι δυο μισθοι φτανουν ισα ισα για τα παγια εξοδα, ειναι αμυαλο αν κανει ενα παιδι, επειδη ισως να μην μπορεσουν να του παρεχουν αυριο μεθαυριο ιδιωτικο σχολειο ή φροντιστηριο? δηλαδη οσα παιδια δεν πανε σε ιδιωτικο ή σε φροντιστηριο ειναι δυστυχισμενα? παιζει μεγαλο ρολο εμεις οι γονεις τι αξια δινουμε σε καποια πραγματα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Πάντως κι εγώ το έχω πάρει απόφαση ότι δεύτερο παιδί δεν έχει... με στεναχωρεί αλλά το αποδέχτηκα... δεν μου κάθεται να τον βιάσω οποτε με ποιον θα κάνω το δεύτερο; :lol:

Εχει πολυ πλακα ο αντρας μου γιατι εκει που ηξερε οτι δεν εχει κανεναν ξαφνικα απεκτησε δυο πατεραδες και 4 αδερφια συνολο. Νομιζω ομως οτι μεσα του ποτε δεν θα παψει να νιωθει μοναχοπαιδι, ορφανο απο μητερα γιατι τωρα που εμφανιστηκαν ολοι ειναι λιγο αργα παροτι τους δεχτηκε στην ζωη του. Γιατι οταν μεγαλωνε δεν ειχε κανεναν παρα μονο την μητερα του που δυστυχως εφυγε πολυ νεα. Αλλα την απωλεια του την εκανε δυναμη του και σταθηκε στα ποδια του χωρις πικριες.

οχι, φυσικα και δεν τη θεωρω υλικο αγαθο...

ενταξει εγω προσωπικα, αν ημουν απιστευτα ζορισμενη (να μην εχω να φαω) μπορει να μην μου περναγε καν απο το μυαλο το δευτερο παιδι.

αλλα ξαναρωταω. ενα ζευγαρι που ζει σε σπιτι ενοικιασμενο, χωρις κανενα περιουσιακο στοιχειο, που οι δυο μισθοι φτανουν ισα ισα για τα παγια εξοδα, ειναι αμυαλο αν κανει ενα παιδι, επειδη ισως να μην μπορεσουν να του παρεχουν αυριο μεθαυριο ιδιωτικο σχολειο ή φροντιστηριο? δηλαδη οσα παιδια δεν πανε σε ιδιωτικο ή σε φροντιστηριο ειναι δυστυχισμενα? παιζει μεγαλο ρολο εμεις οι γονεις τι αξια δινουμε σε καποια πραγματα...

όχι δυστυχισμένα μπορεί να μην γίνουν.....σίγουρα όμως δεν θα τους έχουμε προσφέρει ως γονείς καμμιά δυνατότητα.....

έτσι δεν είναι?

και υπάρχει κανένας νεος χωρίς σήμερα που μπορεί να επιζήσει χωρίς σπουδές?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...