Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Δεν ξέρω Μαριτάκι... τα παιδιά δεν νιώθουν γεμάτα με τα χρήματα ;) Γιατί φυσικά τα παιδιά δεν έχουν καμία έννοια για το μέλλον... γι' αυτά υπάρχει το παρόν και το πολύ άμεσο μέλλον (αύριο μαμά να πάμε παιδότοπο, κούνιες κ.λπ.)

Δικό μας άγχος και δικό μας μέλημα είναι το μέλλον τους... και δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να μας πλακώνει και να τους στερούμε αυτό που πραγματικά τα κάνει ευτυχισμένα στο παρόν... αυτό σκεφτόμουν χθες που έβλεπα την Κωτίτα να παίζει στο σαλόνι ανέμελη και με εμένα να έχω εκείνο το πλάκωμα... με βοήθησε να σηκώσω λίγο την πλάκα από το στήθος για να παίξω μαζί της και βοήθησε πολύ κι εμένα αυτό!

το μέλλον όμως κάποια στιγμή θα γίνει παρόν μην το ξεχνάς αυτό.......

και τότε θα χρειάζονται κάποια υποστήριξη και δεν μιλάω για σπίτια και υλικά αγαθά...

τις σπουδές ποιος τις πληρώνει οεο? γιατί η παιδεια μας σε καμμιά βαθμιδα δεν είναι δωρεάν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μα γι' αυτό είπα ότι δεν έχει να κάνει με τα παιδιά... δεν μπορείς να πεις στο παιδί δεν θα σου πάρω το πατούμενο που θες γιατί πρέπει να βάλουμε στην άκρη για τις σπουδές σου! Δεν το αφορά... Είναι δικό μας άγχος, εκείνο δεν το έχει και δεν πρέπει να το έχει!

κι εμενα ο αντρας μου στην πρωτη κατηγορια ανηκει (καλα μιλαμε και για τρια παιδια, αλλη κλαση)

εγω παλι ανηκω στη δευτερη... οχι με τη λογικη εχει ο θεος, αλλα με τη λογικη οτι τα παιδια χρειαζονται πανω απ'ολα αγαπη και μια ζεστη οικογενεια, ας μην πανε σε ιδιωτικο αν θα εχουν το ενα το αλλο. δεν ξερω, ειμαι πολυ επηρεασμενη απο την παιδικη μου ηλικια οπου η σχεση μου με τα αδερφια μου την γεμισε τοσο πολυ... βεβαια, ολα αυτα με την προυποθεση οτι τα βγαζουμε περα. αλλιως δεν θα το σκεφτομουν ουτε κι εγω ετσι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μα γι' αυτό είπα ότι δεν έχει να κάνει με τα παιδιά... δεν μπορείς να πεις στο παιδί δεν θα σου πάρω το πατούμενο που θες γιατί πρέπει να βάλουμε στην άκρη για τις σπουδές σου! Δεν το αφορά... Είναι δικό μας άγχος, εκείνο δεν το έχει και δεν πρέπει να το έχει!

άρα μαλλον είναι δικαιολογημένο το άχγος μας.....εγώ τους γονείς που δεν τα σκέφτονται αυτά τους θεωρώ άμυαλους...όσο βαρύ αν ακουγεται αυτό...

κι εμενα ο αντρας μου στην πρωτη κατηγορια ανηκει (καλα μιλαμε και για τρια παιδια, αλλη κλαση)

εγω παλι ανηκω στη δευτερη... οχι με τη λογικη εχει ο θεος, αλλα με τη λογικη οτι τα παιδια χρειαζονται πανω απ'ολα αγαπη και μια ζεστη οικογενεια, ας μην πανε σε ιδιωτικο αν θα εχουν το ενα το αλλο. δεν ξερω, ειμαι πολυ επηρεασμενη απο την παιδικη μου ηλικια οπου η σχεση μου με τα αδερφια μου την γεμισε τοσο πολυ... βεβαια, ολα αυτα με την προυποθεση οτι τα βγαζουμε περα. αλλιως δεν θα το σκεφτομουν ουτε κι εγω ετσι...

τι ιδιωτικό τί δημόσιο μελινάκι...ξεχνάς τα φροντιστήρια? όλη μας η εκπαιδευση ιδιωτική είναι κατ ουσίαν!!!

Διαφημίσεις

Συμφωνώ βρε κορίτσια με όλες τις απόψεις σας και για αυτό είμαι και τόσο μπερδεμένη με το θέμα...το θέμα παιδεία σε όλα τα επίπεδα είναι βασικό και σε μένα...αλλά σάμπως θα μπορέσουμε να προσφέρουμε τη σωστή παιδεία και μόνο στο ένα;

Αλλά δε μπορώ να σκεφτώ να την αφήσω για πάντα μόνη της..και ευτυχώς ακριβώς το ίδιο σκέφτεται κι ο άντρας μου...το θέμα είναι θα μπορέσω να το κάνω και τελικά να αντεπεξέλθω;;;

Και ο Κωστας τα ιδια μου λεει οταν στενοχωριεμαι που δεν μπορω να κανω αλλο παιδι.

Πηγα στον γυναικολογο τις προαλλες και κοιταγα τις εγκυουλες σαν ξερολουκουμο. Και σκεφτομουνα ημουνα και εγω καποτε ετσι??? Και με επιασε μια γλυκεια μελαγχολια στην ιδεα οτι δεν θα ξαναζησω αυτο το θαυμα. Η εγκυμοσυνη του Μαριου ηταν τοσο λιγη σε μηνες και τοσο αγχωτικη που λιγες στιγμες απολαυσα. Απο την αλλη οταν μοιραστηκα τις σκεψεις μου με τον καλο μου μου ειπε οτι ενα παιδι ειναι πιο ευκολο και ασφαλες να το μεγαλωσεις σωστα μεσα στον κακο χαμο που γινεται. Μπορει να μου τα ελεγε για να με παρηγορησει παντα το κανει αυτο, και στις πιο δυσκολες στιγμες παντα βρισκει κατι θετικο να μου πει.

Ααα και δε μπορώ να ακού αυτό το ένα ίσον κανένα με τίποτα!

Εντάξει σίγουρα όλα είναι πιο εύκολα με ένα αλλά όχι ότι είναι και τίποτα...

Και δεν είναι μόνο το οικονομικό βρε κορίτσια...αν δεν έχεις και βοήθεια από γονείς για απλά πράγματα να σε βοηθάνε με το παιδί είναι πολύ δύσκολο! Και με δύο όλα είναι είναι ακόμα πιο δύσκολα σε όλα τα επίπεδα...επαλαμβάνω όχι μόνο οικονομικά!

Διαφημίσεις

τι ιδιωτικό τί δημόσιο μελινάκι...ξεχνάς τα φροντιστήρια? όλη μας η εκπαιδευση ιδιωτική είναι κατ ουσίαν!!!

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν θεωρω οτι ο μοναδικος σκοπος της ζωης μας πρεπει να ειναι να προσφερουμε οσο πιο πολλα υλικα αγαθα γινεται στο παιδι μας, αλλα να το προετοιμασουμε οσο πιο σωστα μπορουμε ωστε να μπορεσει να πατησει καποια στιγμη στα ποδια του... αν μπορουμε να τα καλυψουμε ολα καλως...

δηλαδη, οι ανθρωποι που τα βγαζουν περα πολυ δυσκολα, και μιλαμε για ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ, ειναι αμυαλοι αν κανουν ενα παιδι?

δεν ξερω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν θεωρω οτι ο μοναδικος σκοπος της ζωης μας πρεπει να ειναι να προσφερουμε οσο πιο πολλα υλικα αγαθα γινεται στο παιδι μας, αλλα να το προετοιμασουμε οσο πιο σωστα μπορουμε ωστε να μπορεσει να πατησει καποια στιγμη στα ποδια του... αν μπορουμε να τα καλυψουμε ολα καλως...

QUOTE]

σου είπα δεν μιλώ για υλικά αγαθά....

θεωρείς την παιδεία υλικό αγαθό? το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε....

Μαριτα και εγω αυτο ακριβως απαντησα στον αντρα μου οτι οταν θα φυγουμε ο Μαριος θα ειναι μονος του στον κοσμο απο συγγενεις. Και ξερεις τι μου απαντησε??? Οτι εκει θα φανει η επιτυχια μας ως γονεις, να εχουμε καταφερει να μεγαλωσουμε εναν ανθρωπο που θα ειναι αυταρκης συναισθηματικα και θα παταει στα ποδια του χωρις να χρειαζεται δεκανικια και να ειναι ολοκληρωμενος ανθρωπος ωστε να φτιαξει την δικη του οικογενεια με την σειρα του καποια στιγμη. Να μπορει να εχει ουσιωδεις σχεσεις που δεν θα βασιζονται στο κληρονομικο αιμα αλλα στην σοφη επιλογη των ανθρωπων που θα εχει διπλα του στη ζωη.

Μαριτα και εγω αυτο ακριβως απαντησα στον αντρα μου οτι οταν θα φυγουμε ο Μαριος θα ειναι μονος του στον κοσμο απο συγγενεις. Και ξερεις τι μου απαντησε??? Οτι εκει θα φανει η επιτυχια μας ως γονεις, να εχουμε καταφερει να μεγαλωσουμε εναν ανθρωπο που θα ειναι αυταρκης συναισθηματικα και θα παταει στα ποδια του χωρις να χρειαζεται δεκανικια και να ειναι ολοκληρωμενος ανθρωπος ωστε να φτιαξει την δικη του οικογενεια με την σειρα του καποια στιγμη. Να μπορει να εχει ουσιωδεις σχεσεις που δεν θα βασιζονται στο κληρονομικο αιμα αλλα στην σοφη επιλογη των ανθρωπων που θα εχει διπλα του στη ζωη.

πολύ τον συμπαθώ τον άντρα σου....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...