Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Και με στεναχωρεί που δεν μπορώ να είμαι σίγουρη οτι θα προσφέρω στο παιδί μου μια ποιοτική ζωή, σαν αυτή που μου πρόσφερε η δική μου οικογένεια.

Εγώ είμαι σίγουρη ότι ΔΕΝ θα μπορώ!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ δε μπορώ με το βήχα γιατί είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις... όχι ότι ο πυρετός είναι εύκολο πράγμα μη τρελαθούμε κιόλας! Όταν αρρωσταίνει το παιδί είναι άστα να πάνε....

Και εγώ τρελαίνομαι με το τι θα μπορώ να προσφέρω στο παιδί μου...και για αυτό το σκέφτομαι και για δεύτερο..αλλά να το αφήσω και μόνο του σε μια τέτοια σάπια κοινωνία που ζούμε;;;Δε ξέρω....σκούρα τα πράγματα για όλους γενικώς!

Α ωραία συζήτηση πιάσατε :D Μελίνα ακριβώς αυτά λέγαμε χθες με το κιουλτάκι... ναι να επαναστατήσουμε αλλά πως, που και κυρίως πότε; Όσοι είμαστε στον ιδιωτικό και έχουμε ακόμα δουλειά βλέπουμε αυτούς που δεν έχουν και φτάνει από μόνο του για να μας τρομοκρατήσει! Η Τζο για παράδειγμα είναι άνεργη σχεδόν χρόνο! Και μιλάμε για νέα κοπέλα που απλώς ζητάει να κάνει ο,τιδήποτε έτσι; Εμείς που υποτίθεται ότι έχουμε κι ένα background από πίσω επαγγελματικό και φυσικά οικογένεια και παιδί αν χάσουμε τη δουλειά... δεν μας βλέπω εύκολα να βρίσκουμε ούτε σε 5 χρόνια! Δεν συζητώ φυσικά για μένα που μόλις ακούσουν και την ηλικία θα στραβομουτσουνιάσουν :lol: λες και άμα περάσεις τα 40 ξαφνικά γίνεσαι ανίκανος!

Και εγώ τρελαίνομαι με το τι θα μπορώ να προσφέρω στο παιδί μου...και για αυτό το σκέφτομαι και για δεύτερο..αλλά να το αφήσω και μόνο του σε μια τέτοια σάπια κοινωνία που ζούμε;;;Δε ξέρω....σκούρα τα πράγματα για όλους γενικώς!

άλλο μεγάλο θέμα έθιξες Μαριτάκι....

εγώ το πήρα απόφαση δεύτερο γιοκ!!!!!!

Διαφημίσεις

Μεγάλο θέμα πραγματικά!!Και με απασχολεί πάρα πολύ το τελευταίο καιρό...

Και βλέπω άλλους που τα κάνουν τόσο εύκολα χωρίς να σκέφτονται το μέλλον και χωρίς άγχος και λέω μήπως το βλέπω εγώ λάθος;;;Δε ξέρω...

Α ωραία συζήτηση πιάσατε :D Μελίνα ακριβώς αυτά λέγαμε χθες με το κιουλτάκι... ναι να επαναστατήσουμε αλλά πως, που και κυρίως πότε;!

Ακριβως αυτο! Καααποτε, οταν δεν ειχα παιδι φυσικα, ακουγα καμμια φορα ανθρωπους να παραπονιουνται και τρελλαινομουν! Βγειτε στους δρομους ρε ελεγα!

Ναι καλα! Τωρα καταλαβα... Ποτε ακριβως θα γινει η οποια διαμαρτυρια? Γιατι δεν διαννοουμαι, ενω λειπω ολη μερα απο το σπιτι, να λειψω το απογευμα παλι απο το παιδι μου, και για να κανω τι ακριβως? πως διαολο να διαμαρτυρηθω?

Και για ολα αυτα, η εκφραση "επανασταση απο τον καναπε δεν γινεται" πλεον με τρελλαινει. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΜΟΥ. Τρεχω ολη μερα σαν τον Βεγγο...

Εχω μια φιλη που ασχολειται ενεργα με τη ΣΠΙΘΑ του Μικη. Ενταξει αισθανεται οτι κατι κανει και καλα κανει. Και προσπαθει να με πεισει να πηγαινω σε συγκεντρωσεις κλπ. Ομως εκεινη ειναι ελευθερη, δεν εχει παιδι, γυριζει απο τη δουλεια και εχει ελευθερο χρονο... Θελω καποια στιγμη, αν καταφερω να παω ενα σαββατο η μια κυριακη...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ έχω καταλήξει ότι υπάρχουν δύο ειδών γονείς:

1. Αυτοί που θέλουν να διασφαλίσουν πράγματα για το/τα παιδιά τους και άρα το οικονομικό είναι ένα μεγάλο ζήτημα στην απόφασή τους για το δεύτερο παιδί (εκεί ανήκει ο Λ.)

2. Αυτοί που θέλουν μεγάλη οικογένεια no matter what και είναι διατεθειμένοι να ζήσουν όλοι μαζί με λιγότερα μιας και "έχει ο θεός".

Έχω την εντύπωση κορίτσια ότι η δεύτερη ομάδα... περνάει καλύτερα :)

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Περαστικά στα αστεράκια σας, ελπίζω να είναι σύντομα περαστικά.

Καλως ήρθες λουκομανούλα! Και πάνω που χάρηκα ότι θα σας γνωρίσω την Δευτέρα, διαβάζω ότι θα φύγετε τριημεράκι! Να περάσετε υπέροχα :D

Ο Νικολιός ακόμα υγιής (εμ, τι ακριβώς να κολλήσει από το δωμάτιό του στο σαλόνι;;):rolleyes:. Σε λίγο θα αρχίσει να με κουτουλάει από την κλεισούρα! Κι άλλο παιδάκι συναδέλφων χθες στων παίδων με πνευμονία που του γύρισε η σκατογρίππη :(

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί...μετά τις απολύσεις του κύριου ανταγωνιστή μας χθες, φανταστείτε πόσο χεσμένοι είμαστε εδώ μέσα! Μην μπω στο θέμα του οικονομικού, γιατί θα ανέβω στη ταράτσα! Και μπήκε υπέροχα ο μήνας με όλα αυτά τα νέα...και δεν φτάνει που έμεινα στο γραφείο μέχρι τις 8, κλείστηκα και μισή ώρα στο ασανσέρ φεύγοντας! Γγγγγγκκκκρρρρρρ :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Κουλτάκι μου, προφανώς και με τον γ@μοκαιρο θα κάτσουμε μέσα...α, και πες στην άλληνα να αφήσει τα νάζια και να κατέβει...θα πάμε εμείς Ηράκλειο πες της να την δούμε!

Αυτά τα υπέροχα...συγνώμη για την γκρίνια :-( εδώ γύρω θα'μαι....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου! Περαστικά στα αστεράκια σας, ελπίζω να είναι σύντομα περαστικά.

Καλως ήρθες λουκομανούλα! Και πάνω που χάρηκα ότι θα σας γνωρίσω την Δευτέρα, διαβάζω ότι θα φύγετε τριημεράκι! Να περάσετε υπέροχα :D

Ο Νικολιός ακόμα υγιής (εμ, τι ακριβώς να κολλήσει από το δωμάτιό του στο σαλόνι;;):rolleyes:. Σε λίγο θα αρχίσει να με κουτουλάει από την κλεισούρα! Κι άλλο παιδάκι συναδέλφων χθες στων παίδων με πνευμονία που του γύρισε η σκατογρίππη :(

Όσο για την κατάσταση που επικρατεί...μετά τις απολύσεις του κύριου ανταγωνιστή μας χθες, φανταστείτε πόσο χεσμένοι είμαστε εδώ μέσα! Μην μπω στο θέμα του οικονομικού, γιατί θα ανέβω στη ταράτσα! Και μπήκε υπέροχα ο μήνας με όλα αυτά τα νέα...και δεν φτάνει που έμεινα στο γραφείο μέχρι τις 8, κλείστηκα και μισή ώρα στο ασανσέρ φεύγοντας! Γγγγγγκκκκρρρρρρ :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Κουλτάκι μου, προφανώς και με τον γ@μοκαιρο θα κάτσουμε μέσα...α, και πες στην άλληνα να αφήσει τα νάζια και να κατέβει...θα πάμε εμείς Ηράκλειο πες της να την δούμε!

Αυτά τα υπέροχα...συγνώμη για την γκρίνια :-( εδώ γύρω θα'μαι....

πάω να της το πω!

καλημέρα μαράκιους!!!!

Εγώ έχω καταλήξει ότι υπάρχουν δύο ειδών γονείς:

1. Αυτοί που θέλουν να διασφαλίσουν πράγματα για το/τα παιδιά τους και άρα το οικονομικό είναι ένα μεγάλο ζήτημα στην απόφασή τους για το δεύτερο παιδί (εκεί ανήκει ο Λ.)

2. Αυτοί που θέλουν μεγάλη οικογένεια no matter what και είναι διατεθειμένοι να ζήσουν όλοι μαζί με λιγότερα μιας και "έχει ο θεός".

Έχω την εντύπωση κορίτσια ότι η δεύτερη ομάδα... περνάει καλύτερα :)

σαφώς περνάνε καλύτερα...εγώ δυστυχώς ανήκω στην πρώτη κατηγορία :mad:

Δεν ξέρω Μαριτάκι... τα παιδιά δεν νιώθουν γεμάτα με τα χρήματα ;) Γιατί φυσικά τα παιδιά δεν έχουν καμία έννοια για το μέλλον... γι' αυτά υπάρχει το παρόν και το πολύ άμεσο μέλλον (αύριο μαμά να πάμε παιδότοπο, κούνιες κ.λπ.)

Δικό μας άγχος και δικό μας μέλημα είναι το μέλλον τους... και δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να μας πλακώνει και να τους στερούμε αυτό που πραγματικά τα κάνει ευτυχισμένα στο παρόν... αυτό σκεφτόμουν χθες που έβλεπα την Κωτίτα να παίζει στο σαλόνι ανέμελη και με εμένα να έχω εκείνο το πλάκωμα... με βοήθησε να σηκώσω λίγο την πλάκα από το στήθος για να παίξω μαζί της και βοήθησε πολύ κι εμένα αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...