Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

α καλά μην είσαι σίγουρη για τις ιώσεις...στη ζέστη αναπτύσσονται

εμείς πέρυσι τον αύγουστο χτυπήσαμε 40άρια!!!!!

Γενικά, δε θα τον έλεγα αρρωστιάρη τον δικό μου. Μια χαρά την παλεύει. Καλοκαίρι δεν έχει αρρωστήσει ποτέ.

Τρίκαλα λοιπόν, 3 ημεράκι, σε καταφύγιο, με ένα ακόμα φιλικό ζευγάρι με ένα παιδάκι 6 μήνες μεγαλύτερο απο τον Παναγιώτη. Μακάρι να δούμε χιονι!!!!!! Που όπως παει ο καιρός, το βλέπω αρκετά πιθανό.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

με εχει κουρασει πολυ ολη αυτη η κατασταση γυρω μας παντως... και απο τη μια δεν μπορω να δεχτω οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα... απο την αλλη ποτε? και τι? ας πουμε, νομιζω οτι μια εντονη μορφη διαμαρτυριας ειναι η απεργια. αλλα για μας που δουλευουμε στον ιδιωτικο τομεα και ετσι που μας εχουν κανει να φοβομαστε καθημερινα μη χασουμε τη δουλεια μας, ποιο ειναι το αποτελεσμα? να μην μπορεις ουσιαστικα να κανεις κατι...

αυτά λέγαμε εχτές με το αερικάκι.....άστα να πάνε!

Και εμεις καλοκαιρι δεν εχουμε αρρωστησει ευτυχως. Γενικα αρρωσταινει σπανια αλλα δεν παει και παιδικο ακομα μαλλον γιαυτο την εχουμε γλυτωσει. Κλειστους χωρους και εγω τους εκοψα τελευταια.

Και εγω μαύρα τα βλέπω όλα. Με τον άντρα μου είμαστε μαζί απο το 1999. Απο το 2004 που αποφασίσαμε να παντρευτούμε βάζαμε πάντα στόχους, να κάνουμε πράγματα μαζί, να φτιάξουμε το σπίτι μας, να ανοίξουμε τη δική μας δουλειά , να κανονίσουμε το γάμο μας, να κάνουμε παιδάκι. Τώρα έτσι όπως μας έχουν καταντήσει, μας έχουν κόψει τα όνειρα. Μόνο να βγεί ο μήνας, αυτή είναι η σκέψη μας.

Καλημέρες και από εμάς!

Τριήμερα ακούω και ζηλεύω!!!Θα περάσετε σούπερ σίγουρα!

Εμείς έχουμε ένα βήχα και ελπίζω να μείνει εκεί...στο παιδικό μπορεί να μη κάναμε πολλούς πυρετους, μπορεί να μην έχουμε πάρει ακόμα αντιβίωση αλλά από βήχα..μια χαρά! Τόνους ορούς πρέπει να έχει πιει η Κωνσταντίνα μου...

Μαραγκάκι το θυμήθηκες το ραντεβού σήμερα ε;;;Μπράβο μνήμη!!Χαχαχα

Μελινάκι τα σκέφτομαι κάθε μέρα αυτά...που θα πάει η κατάσταση δε ξέρω...βλέπω να ακολουθούμε την αδερφή μου...

Περαστικά στα αρρωστούλικα! πωπω αυτό με τις τσίμπλες είναι όντως μαρτύριο αλλά το τομπρέξ δρα γρήγορα, μην αγχώνεσαι!!

Διαφημίσεις

Και εμεις καλοκαιρι δεν εχουμε αρρωστησει ευτυχως. Γενικα αρρωσταινει σπανια αλλα δεν παει και παιδικο ακομα μαλλον γιαυτο την εχουμε γλυτωσει. Κλειστους χωρους και εγω τους εκοψα τελευταια.

Εσυ αγάπη έχεις και ένα λόγο παραπάνω να προσέχεις αρκετά με το Μάριο. Υπομονή Μαρκούλι μου, σε λίγο δε θα μας βλέπει το σπίτι μας.

Τουλάχιστον στην Ελλαδάρα μας μπορείς με λίγα λεφτά να περάσεις τέλεια. Δεν ξέρω κορίτσια αλλά εγώ αν έχω ένα καφέ (καλά καλά και 2-3 τσιγαράκια...) και θέα θάλασσα, δε θέλω τίποτα άλλο. Εχω περάσει ζάχαρη!!!!

Εσυ αγάπη έχεις και ένα λόγο παραπάνω να προσέχεις αρκετά με το Μάριο. Υπομονή Μαρκούλι μου, σε λίγο δε θα μας βλέπει το σπίτι μας.

Τουλάχιστον στην Ελλαδάρα μας μπορείς με λίγα λεφτά να περάσεις τέλεια. Δεν ξέρω κορίτσια αλλά εγώ αν έχω ένα καφέ (καλά καλά και 2-3 τσιγαράκια...) και θέα θάλασσα, δε θέλω τίποτα άλλο. Εχω περάσει ζάχαρη!!!!

Και εγω το ιδιο!!!!! Δεν ζηταω πολλα, α και καποιον να κυνηγαει τον Μαριο χα!!!!!χα!!!!!

Μαρίτα μου, εγω περισσότερο φρικάρω με το βήχα απ' ότι με τον πυρετό. Βέβαια 40άρι δεν έχω μέχρι τώρα. Αλλά ρε παιδί μου, με τον πυρετό δε μασάει ο δικός μου, με τα μυαλά στα κάγκελα είναι και ας έχει και 39. Ο βήχας όμως μπορεί να κάνει και 15 μέρες να περάσει. Λες και έχεις γέρο άνθρωπο μες στο σπίτι.

Αυτές τις μέρες παίζει και βαριά γαστρεντερίτιδα. Εχουν αρκετά παιδάκια και είναι μεγάλο πακέτο.

Διαφημίσεις

μωρέ να ήταν οι έξοδοι αυτό είναι το τελευταίο λουκομαμάκι.....

εδώ τίθεται θέμα επιβίωσης σε πολλές οικογένειες :(

Για εξόδους δε μιλάω καν κιουλτ... Φυσικά τίθεται θέμα επιβίωσης. Και φυσικά όταν χτυπάει την πόρτα του διπλανού σου, αργά ή γρήγορα θα χτυπήσει και η δική μας η πόρτα.

Προς το παρόν όμως (ευτυχώς) ζούμε αξιοπρεπώς. Και με στεναχωρεί που δεν μπορώ να είμαι σίγουρη οτι θα προσφέρω στο παιδί μου μια ποιοτική ζωή, σαν αυτή που μου πρόσφερε η δική μου οικογένεια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...