Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ναι το tobradex είναι λιγο πιο δυνατό και κάνει και για τη μύτη ;)

Εγώ το πρωί αυθαιρέτησα και της έδωσα 5 σταγόνες xozal μπας και σταματήσει η καταρροή... όταν ξύπνησε όλη η μούρη της ήταν κίτρινη! Βέβαια είχε κοιμηθεί πάρα πολύ ήσυχα ούτε ροχαλητά ούτε τίποτα... απλώς "τρέχει" η μύτη της. Το σκηνικό ήταν ίδιο και στα άλλα παιδάκια χθες το μεσημέρι που πήγα να την πάρω :roll:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα!!!! 37 KAI 5 δεν ειναι δεκατα Φαιη αν ανεβει κι αλλο να ανησυχησεις. Περαστικα στον Κωνσταντινακο σε καταλαβαινω Μελινακι. Εμεις χθες λογω και ελικοπτερων ξυπνησαμε παραπανω φορες και απο το φυσιολογικο. Μαραγκακι φανταζομαι πακετο με τους εμετους πρωι πρωι. Περαστικα στον ομορφο!!!!

Ο Μαριος καλα ειναι ευτυχως ακομα. Περιμενω να δω το ¨"πληρωθηκα" Αερικακι!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα αρρωστούλια!!!!! Περαστικά προς πάσα κατεύθυνση!

Εμείς ακόμα κρατάμε γερά (φτου φτου) αλλά έχω κοπιάσει γι' αυτό. Λίγες συναντήσεις σε κλειστούς χώρους, σκανάρισμα σε όσους περνάνε την πόρτα στο σπίτι και όλα τα κουλά και υπερβολικά που κορόιδευα παλιότερα. Απο Σεπτέμβριο βέβαια με το σταθμό θα συσφίξουμε και εμείς τη σχέση μας με τον παιδίατρο...

Τί ήταν αυτό ρε παιδιά χθες με τους αστυνομικούς???? Μου έχει κοπεί το αίμα.... Για 1,000 ευρώ να χαθούν δυο παιδιά και να χαροπαλεύουν άλλα δυο???? Οι άλλοι πήγαν να κλέψουν περίπτερο με καλάσνικοφ???? Δεν πάμε καθόλου καλά....

Καλημέρα αρρωστούλια!!!!! Περαστικά προς πάσα κατεύθυνση!

Εμείς ακόμα κρατάμε γερά (φτου φτου) αλλά έχω κοπιάσει γι' αυτό. Λίγες συναντήσεις σε κλειστούς χώρους, σκανάρισμα σε όσους περνάνε την πόρτα στο σπίτι και όλα τα κουλά και υπερβολικά που κορόιδευα παλιότερα. Απο Σεπτέμβριο βέβαια με το σταθμό θα συσφίξουμε και εμείς τη σχέση μας με τον παιδίατρο...

.

εμείς λουκομαμά και παιδότοπους πάμε και στο κρύο την βγάζω!!!!

αλλά τίποτα φτου φτου.....

τα περάσαμε αυτά το καλοκαίρι που μας πέρασε ευτυχώς....

εμείς λουκομαμά και παιδότοπους πάμε και στο κρύο την βγάζω!!!!

αλλά τίποτα φτου φτου.....

τα περάσαμε αυτά το καλοκαίρι που μας πέρασε ευτυχώς....

Με το κρυο δε μασάμε κιουλτάκι. Γυρνάμε και εμείς χωρίς κανένα θέμα. Τώρα ΠΣΚ φεύγουμε οικογενιακώς για Τρίκαλα Κορινθίας και θα πάμε και χιονοδρομικό. Αλλά παιδότοπους και παιδικά παρτάκια τα έχω κόψει μαχαίρι. 1-2 παιδάκια στο σπίτι εφόσον δεν είναι άρρωστα, παιδική χαρά καθημερινά, και απογευματινές βολτούλες. Μέχρι εκεί είμαστε. Σε κανένα μήνα που θα περάσουν οι ιώσεις, θα αμοληθούμε ξανά.

Με το κρυο δε μασάμε κιουλτάκι. Γυρνάμε και εμείς χωρίς κανένα θέμα. Τώρα ΠΣΚ φεύγουμε οικογενιακώς για Τρίκαλα Κορινθίας και θα πάμε και χιονοδρομικό. Αλλά παιδότοπους και παιδικά παρτάκια τα έχω κόψει μαχαίρι. 1-2 παιδάκια στο σπίτι εφόσον δεν είναι άρρωστα, παιδική χαρά καθημερινά, και απογευματινές βολτούλες. Μέχρι εκεί είμαστε. Σε κανένα μήνα που θα περάσουν οι ιώσεις, θα αμοληθούμε ξανά.

α καλά μην είσαι σίγουρη για τις ιώσεις...στη ζέστη αναπτύσσονται

εμείς πέρυσι τον αύγουστο χτυπήσαμε 40άρια!!!!!

Διαφημίσεις

καλα το κρυο κι εμεις δεν το φοβομαστε... ντυνομαστε φουλ και ξαμολιομαστε!

πραγματικα ανυπομονω να περασει αυτη η περιοδος των ιωσεων παντως, να μεγαλωσει και η μερα... να μπορουμε να παμε τιποτα κουνιες μετα τη δουλεια...

οσο για το χθεσινο μακελειο αρρωστησα χτες το βραδυ... γενικα τη νυχτα κανω παντα πολυ μαυρες σκεψεις (κατι ξερω που κοιμαμαι νωρις)... αμα για καποιο λογο ξαγρυπνησω σπιτι, ολα τα βλεπω σκουρα ρε παιδια...

με εχει κουρασει πολυ ολη αυτη η κατασταση γυρω μας παντως... και απο τη μια δεν μπορω να δεχτω οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα... απο την αλλη ποτε? και τι? ας πουμε, νομιζω οτι μια εντονη μορφη διαμαρτυριας ειναι η απεργια. αλλα για μας που δουλευουμε στον ιδιωτικο τομεα και ετσι που μας εχουν κανει να φοβομαστε καθημερινα μη χασουμε τη δουλεια μας, ποιο ειναι το αποτελεσμα? να μην μπορεις ουσιαστικα να κανεις κατι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...