Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Οι εκδηλώσεις στο Χαλικάκι θα μεταφερθούν στο κλειστό γήπεδο Ηλιούπολης αν και εφόσον ο καιρός είναι χάλια ;) Στο λέω γιατί είναι η μία από τις εναλλακτικές που παίζουν :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επίσης να πω ότι Πέμπτη - Κυριακή έχει διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά στο Metro Mall αν ενδιαφέρεται καμμία εμείς συνοδεύουμε (θα πάμε έτσι κι αλλιώς, απέναντι είναι)

για αναφερε εκδηλωσεις στο ΜΕτρο?

αρα η την Κουλτ θα δω η τη Φαιη χαχχαχαχαχαα

Στο κλειστο ειναι οτι πρπει να αρπαξουμε οτι γριππη εχει απομεινει!!!

αετο που θα πεταξοιυμε οεοοοοοοοο?

Aυτη δεν ηταν δουλεια απλα ηταν ολη μου η ζωη τοτε, τα εδινα ολα μεχρι που χορτασα εμπειριες, αδρεναλινη και εκλεισα το κεφαλαιο. Δουλεψα με σχεδον ολα τα μεγαλα ονοματα της δημοσιογραφιας.Δεν μετανιωνω που εφαγα τα καλυτερα μου χρονια εκει μεσα γιατι το γουσταρα αλλα δεν θα μπορουσα να κανω παιδι αν συνεχιζα. Ηταν δουλεια απαιτησεων και οχι ωραριων. Σε ξεζουμιζε και δεν αξιζε να μεινω εκει αλλο επρεπε να κοιταξω και τον εαυτο μου.

Που και που μου λειπει ολη αυτη η αδρεναλινη και η πιεση αλλα για λιγο μονο. Χαιρομαι που μπορω να μεγαλωνω το παιδακι μου κανονικα και χωρις να λεπω 24ωρα απο το σπιτι.

Αργησα να απαντησω γιατι ο Μαριος ακουσε τα ελικοπτερα της αστυνομιας που περνανε λογω του φονικου των αστυνομικων και ξαφνικα τον ειδα φαντη μπαστουνι μπροστα μου.

Επίσης να πω ότι Πέμπτη - Κυριακή έχει διάφορες εκδηλώσεις για παιδιά στο Metro Mall αν ενδιαφέρεται καμμία εμείς συνοδεύουμε (θα πάμε έτσι κι αλλιώς, απέναντι είναι)

Ενδιαφερον ακουγεται, αλλα δεν υπαρχει σαλιο και υποθετω πως πληρωνεις, ε? Για τι ποσα μιλαμε? (Ισως περασω απο τη μανα μου πριν για επιχορηγηση :lol:)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα ,εύχομαι να είναι καλή γιατί ξεκίνησε χάλια

Ο μικρός εδώ και 2 μέρες έχει μυξουλες και σαλάκια [δόντια] .Χθες το βράδυ τον ετοιμάζω του φτιάχνω γάλα και αφού το πίνει τον πιάνει ένας βήχας [ μάλλον έχουν κατέβει μύξες στο λαιμό ] που κάνει εμετουλι και γεμίζει το κρεβάτι

Αφού τον αλλάζω ,κοιμάται και όλα καλά μέχρι τις 5 30 που ο Μακας της γειτονιάς βάζει μπρος τη σακαράκα του , την οποία είχε παρκάρει στην μεριά του παιδικού και για 10 λεπτά το βρουμ βρουμ έδινε και έπαιρνε Κλασικά ξύπνησε ο μικρός και για να μπορέσω να τον κοιμίσω του φτιάχνω γαλατάκι

Αφού το ήπιε ξανά τα ίδια , γκουχου γκουχου και πλατς .Άντε πάλι αλλαγή στα μαξιλάρια – σεντόνια

Μ αυτά και μ αυτά πήγε η ώρα 6 30 και το ξυπνητήρι χτυπά στις 7

Άρχισα να βάζω πλυντήρια , να ετοιμάζω το σπίτι και ………

Σήμερα έχω το εμβόλιο και αυτό που με ανησυχεί είναι μη πει η παιδίατρος ότι δε θα το κάνει εξαιτίας της μύξας Παίζει κάτι τετοιο?Αν δε το κάνει θα σκάσω

Αυτά κορίτσια

Αέρικο εύχομαι όλα καλά

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Γιατί είναι ανοικτά (εξωτερικός χώρος) εκεί δεν είναι;

Ποιος σας τα είπε τραγικά; Τι μαστίγιο και τι καρότο; Ρε συ γατούλα ώρες ώρες νιώθω πως θέλω μάνιουαλ για να σε διαβάσω!

OXI ΒΡΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Ο εξωτερικός χόρος είναι για να κάνουν ποδήλατο , παίξουν τα παιδιά!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Καλημερα και απο εδω..

Χαλια βραδυ ειχαμε και προβλεπεται χαλια και η μερα μας..

Η Μαρια κοιμηθηκε στις 10 και ξυπνησε στις 1:15 με πολυ κλαμμα και γκρινια.. :( Εν τελει ξανακοιμηθηκε στις 3 και ξυπνησε 7 παλι με κλαμμα και ανελεητη γκρινια.. Της βαζω θερμομετρο 37.5.. :( Σκ@τα! Ο Β. να εχει λυσσαξει να πανε μεχρι τις κουνιες γιατι φταιει λεει η κλεισουρα που το παιδι εχει γκρινια.. Εγω ειπα επειδη εχει δεκατα να μην πανε αλλα φυσικα η Μαρια με το που ακουσε κουνιες εγινε αφισα στην εξωπορτα περιμενοντας να φυγουνε και τελικα εφυγαν πριν απο κανενα 10λεπτο.

Εγω χαλια, πυρετο και ξεροβηχα και μπουκωμα και μυξες.. Με εχουν ζωσει και τα φιδια που η μικρη δεν εχει αλλο συμπτωμα παρα μονο τα δεκατα και η ψυχολογια μου ειναι στο ναδιρ.. Δεν ξερω..

Απλα θελω να τελειωσει γρηγορα αυτη η μερα! Γινεται?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα όλη μέρα... Λέω να το δω αισιόδοξα σήμερα :D

Φαίη μου και η Κωτίτα με πολλές μύξες είναι από χθες το απόγευμα! Περαστικά σε εσάς, σε εμάς και στον μικρό μαραγκάκι!

Τι έκανε το μικρό ταλιμπανάκι πρωί πρωί... Πάω στο δωμάτιο της να ετοιμάσω τα ρούχα της για να την ντύσω 7.50 και 7.52 ακούω:

Μη Μη Κωνσταντίνα Μη Κωνσταντίνα ουαααααααααααα

Τρέχω βρίσκω την Κωτίτα αγκαλιά πάνω στον Λευτέρη να κλαίει και την βλέπω από την αριστερή πλευρά της...

- Τι έγινε; ρωτάω πανικόβλητη;

- Τίποτα δεν έγινε ρε μαμά απαντάει ο Λ και μου την γυρνάει από τη δεξιά πλευρά και λύνομαι στα γέλια!

Έχει αφήσει ο Λ το ποτήρι με το γάλα του πάνω στην τραπεζαρία και πάει η μικρή το παίρνει και όπως το παίρνει χύνεται το γάλα πάνω στα μαλλιά της, τρομάζει, και πετάει το ποτήρι πάνω στο χαλί και τη σκηνή!!!

Έκλαιγε επειδή λερώθηκαν τα μαλλιά της :lol: Λουστήκαμε στεγνώσαμε μαλλί, ντυνόμαστε και ετοιμαζόμαστε να φύγουμε... κι εκεί που είμαι με το παλτό ανά χείρας κάνει κακά!!!! Έλεος δηλαδή αυτό το παιδί με το timing της :lol:

Ευτυχώς που δεν της είχα βαλει και τη στολή. Σήμερα έχουν το πάρτι τους στο τμήμα :D

Μπήκαμε ακόμα πιο εύκολα σήμερα στον παιδικό και εύχομαι να μην αρρωστήσει και χρειαστεί να ξανασταματήσουμε μπας και στρώσει το πρωινό μαρτύριο...

φαιη περαστικα σε σενα κατ'αρχην! για το μαρακι παντως, 37.5 δεν ειναι δεκατα. συμφωνα με τον παιδιατρο, πανω απο 38 θεωρειται πυρετος (εγω βασικα στο 38 δεν του δινω τιποτα, αν ανεβει κι αλλο του δινω)

καλα κι εμεις ειχαμε εξαισια νυχτα... :-( ολη νυχτα καθαριζα τσιμπλες και πηγαινοερχομασταν απο το δωματιο του στο δικο μας. εχω κοιμηθει ελαχιστα... και φυσικα χτες βραδυ αδιαθετησα κιολας και τα'χω δει ολα απο τον πονο...

κατα τα αλλα, μια χαρα!

καλημερα σε ταλαιπωρες μανουλες και μη! (μαρκοπολο σε σκεφτομουν εντονα χτες βραδυ, πρεπει πολυ συχνα να περνας τετοιες νυχτες...)

αερικακι περιμενουμε καλα νεα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

κι εγω μια ματια που εριξα χτες στο φορουμ για τομπρεξ διαβασα.

εμας μας εδωσε τομπραντεξ (το οποιο ειναι πιο δυνατο, νομιζω εχει και λιγη αντιβιωση μεσα). μαλιστα, μου ειπε να του βαζω και στη μυτη (!) λιγο, γιατι εχει λιγες κιτρινες μυξουλες...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...