Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί είναι ανοικτά (εξωτερικός χώρος) εκεί δεν είναι;

Ποιος σας τα είπε τραγικά; Τι μαστίγιο και τι καρότο; Ρε συ γατούλα ώρες ώρες νιώθω πως θέλω μάνιουαλ για να σε διαβάσω!

Οχι χιονονερο βρε παιδια δεν αντεχω αλλη κλεισουρα. Σκεφτομουνα μηπως πηγαιναμε Χανια αλλα αν εχει χαλια καιρο φοβαμαι με το αεροπλανο. Αερικακι οταν επεσε το ΗΕΛΙΟΣ 15 Αυγουστο δουλευα μονη μου δυο ημερες και ειδα ολα τα πλανα αμονταριστα και μιλουσα με ολους τους συγγενεις και απο τοτε με επιασε φοβια με τα αεροπλανα που δεν ειχα πριν. Ακυρα τα Χανια θα κατσω στα αυγα μου.

Διαφημίσεις

Μαρκοπολακι κι εγω εχω τρελλη φοβια με τα αεροπλανα. την κληρονομησα και αυτην απο τη μαμα μου. οταν ημουν μικρη την κοροιδευα που μολις εμπαινε σε αεροπλανο ασπριζε και ιδρωνε... φατα τωρα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έλα ρε συ Μαρκοπουλο! Ευτυχώς δεν χρειάστηκε να το κάνω ποτέ αυτό! Δεν θα το άντεχα... θα έκλαιγα συνέχεια... εδώ έκλαιγα που το έβλεπα! όχι να πρέπει να βρω και τα στοιχεία :(

βασικα οταν γραφω σε διαφορα δε θυμαμαι και που λεω τι χαχχαχα

ειχαμε μιτινκ ρε σημερα και αντε παλι ξανα μανα τα προβληματα και πως θα παμε κλπ κλπ

το γιαουζακι εξω ειναι??? ουπς.....τι να πω που εχω κουπανια για ζοο και βλεπω να τα χανω το κερατο μου????

Οχι μονο εβρισκα τα στοιχεια πολλες φορες βρεθηκα στην δυσαρεστη θεση να ενημερωνω εγω τους συγγενεις που εκπλιπαρουσαν για ενημερωση η να λεω ψεμματα για να αποφυγω την πικρη αληθεια. Αστα βραστα βιβλιο γραφω με αυτα που εχω περασει τοσα χρονια στις ειδησεις.

Μου εχει τυχει να εχει πεσει ελικοπτερο να εχει βουηξει ολη η Ελλαδα και την ερμη την γυναικα του νεκρου πιλοτου κανεις να μην την εχει ενημερωσει και να βαζουν εμενα να κανω ρεπορταζ και να το σηκωνει η γυναικα και να συνειδητοποιω οτι δεν γνωριζει τιποτα και να καταπινω το ακουστικο απο την ντροπη μου.

Αυτό θέλει γερό στομάχι... όχι ο θηλασμός! Ο θηλασμός ούτε καν περίπατος δεν είναι μπροστά σε αυτό μαρκοπουλάκι...

Και ήθελα και αστυνομικό ρεπορταζ... τρομάρα μου!

Γατούλα όσο μένουν στα λόγια καλά είστε... εμάς μάλλον τέλειωσαν τα λόγια... στριμώχτηκαν με το συμβόλαιο και κινδυνεύουν οι καταθέσεις των 900.000.000 που έχουν! Μη #έσω!

Διαφημίσεις

μαρκο ρεπορταζ εκανες????

εμας ηταν 3 αν στο αεροπλανο απο τη περιοχη μας και μια ηταν 17αρα κορη γνωστου μας...πηγαμε στη κηδεια σκατουλες

Στο μεταξυ εγω τοτε επι ενα 4μηνο πηγαινοερχομουνα κυπρο!

Εγω οταν μπηκα σε αυτη τη δουλεια Αερικακι εβαζα τα κλαμματα και μονο που σκεφτομουνα κατι αλλα σκληραινεις θες δεν θες. Δεν ειναι οτι δεν σε αγγιζει πια ισα ισα ακριβως επειδη τα ζεις απο μεσα γυρνας στο σπιτι το βραδυ και χρειαζεσαι ψυχαναλυση. Αλλα την ωρα που πρεπει να βγει η δουλεια κανεις αυτο που πρεπει ασχετα με το πως νιωθεις. Ετσι ειναι οι ειδησεις.

Πολεμο στο Ιρακ να δεις να βλεπεις δορυφορικα τους πυραυλους να σκανε πανω σε κατοικημενες περιοχες και να ακους τη σειρηνα τρεις το πρωι και να φωναζεις εκτακτο ξανα και ξανα. Και ξερεις πιο ειναι το χειροτερο στο 100 εκτακτο δεν σου κανει πια εντυπωση απλα σηκωνεσαι λες και ακουσες την καμπανα της γειτονιας.

πω πω ρε μαρκοπολακι...! τρελλο πακετο...

κατι ηξερες και διεκοψες τη δουλεια γαι λιγο... μονο που φανταζομαι ολα αυτα που περιγραφεις σε συνδυασμο με μαριουλη........μπρρρρρρρ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γι' αυτό το απολαμβάνεις τώρα στο σπίτι :) Είχα πολλούς λόγους που δεν μετάνιωνα για την επιλογή μου (είπαμε ήμουν αρκετά κωλόφαρδη και μου ήρθαν δεξιά). Τώρα μου πρόσθεσες κι άλλους :D

Είσαι φιλαράκι από τα λίγα :D

Αρρωστη κι εγω ξανα...

Μπουκωμα, πυρετος, ξεροβηχας και κατα τα αλλα καλα! :rolleyes:

Για την Καθαρα Δευτερα, εμεις δεν θα τα καταφερουμε, ο Β. ειναι πρωινος και αν βγουμε με τη μικρη θα παμε οι δυο μας μεχρι το χαλικακι στην Ηλιουπολη οπου εχουν κανονισει οι συμφορουμιτισες απο Ηλιουπολη (θα ερθει να μας παραλαβει η elisabeth μετα του συζυγου)! Αν και οι προβλεψεις για καιρο ειναι δυσοιωνες, οποτε θα δειξει.. Ελπιζω παντως να μην κλειστουμε μεσα τετοια μερα!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Καληνυχτα! :)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...