Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαύρα κι άραχνα τα πράγματα. Δυστυχώς δε βλέπουμε πουθενά φως στον ορίζοντα. Και αυτή η νεα καραμέλα για μείωση ωραρίου και μείωση αποδοχών έχει γίνει βραχνάς για όλους μας.

Αερικό μου, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κανένας μας δε δουλεύει για πλάκα, όλοι έχουμε ένα σκασμό υποχρεώσεις να καλύψουμε κάθε μήνα.

Απλά προσπάθησε να μην αγχώνεσαι απο τώρα. Δυστυχώς δε μπορείς να κάνεις κάτι εσύ για να αλλάξεις την κατάσταση. Εγω τουλάχιστον έτσι την παλεύω πια. Δε μπορώ πια να αγχώνομαι προκαταβολικά!! Οταν έρθει η ώρα, θα δω πως θα το αντιμετωπίσω. Αλλιώς θα τρελαθώ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εμας μας εκραζε τα γνωστα παλι

οι αλλοι τρωνε το μπαντζετ κλπ κλπ κλπ

και ειδωμεν

σκατα θελουν να πηγαινουμε αλλου τωρα και δε θελω καθολου, εδω ειχαμε ενα χ χωρο

Ουδέν νεωτερο από το μέτωπο... ούτε μας είπαν τίποτα αλλά δεν μας πλήρωσαν κιόλας! Υποθέτω πως περιμένουν κι αυτοί το πράσινο φως από το λογιστήριό τους... Ες αύριον τα σπουδαία και ελπίζω εκτός από το "πληρώθηκα" να μην έχω να σας πω τίποτα άλλο!

Διαφημίσεις

Ουδέν νεωτερο από το μέτωπο... ούτε μας είπαν τίποτα αλλά δεν μας πλήρωσαν κιόλας! Υποθέτω πως περιμένουν κι αυτοί το πράσινο φως από το λογιστήριό τους... Ες αύριον τα σπουδαία και ελπίζω εκτός από το "πληρώθηκα" να μην έχω να σας πω τίποτα άλλο!

Μαϊστα!

aeriko good luck!

καλα, εμεις, τετοια τσιμπλα δεν υπαρχει. μεχρι να την καθαρισω, εχει βγει αλλη...:-(

πηγαμε παιδιατρο, με ρωτησε αν εχει καπου στο περιβαλλον του καμπιες. αλλα μαλλον ιωσουλα χωρις πυρετο... μου'δωσε τομπραντεξ και μου'βγαλε την ψυχη για να του βαλω απο μια σταγονα σε καθε ματι. ελεος! απο το δε κλαμα, τα ματια του ουτε που φαινονται καλα καλα απο το πρηξιμο... αντε να κοιμηθω εγω αποψε!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωχ βρε Μελινακι περαστικα στο αγορι μας, φανταζομαι τι κακο χαμο θα εκανε για την σταγονα. Καλο κουραγιο για αποψε.

Αερικο μακαρι μονο πληρωθηκα να διαβασουμε αυριο και τιποτα αλλο. Ειναι απιστευτο το αγχος που σου γεννιεται οταν εχεις παιδι. Πριν και εμενα δεν με εκαιγε αν πηγαινε κατι στραβα στα επαγγελματικα,τωρα ομως ολα ειναι πιο συνθετα, δανεια εξοδα χαμος..........

Ολα καλα θα πανε Αερικακι, να εχουμε θετικη ενεργεια για να φερουμε κοντα μας τα καλα νεα!!!!!

Μελινάκι καλά κουράγια! Και εμάς με ίωση μας είχε κάνει τσίμπλες... περαστικά!

Αμήν Μαρκοπουλάκι αμήν... αν και ο καλός μου προσπάθησε να με ηρεμήσει εγώ νιώθω ακόμα σα να με βαραίνει ταφόπλακα :( Μέχρι να μάθω τι έχουν στο μυαλό τους δεν θα ηρεμήσω...

Διαφημίσεις

Α δεν μπορώ να πω... το μωρό μου σήμερα μετά τη χθεσινή "άρνηση σε όλα" ήταν πολύ τρυφερό και χαδιάρικο... τελικά δεν τους ξεφεύγει ΤΙΠΟΤΑ!

Αχ το αγχος με τις δουλειες αυτην την περιοδο... ειναι το κατι αλλο! Ο αντρας μου ειναι κι αυτος πολυ αγχωμενος, αν και δεν του φαινεται γιατι τα κραταει ολα μεσα του... Κοβει βολτες μεσα στο σπιτι τα χαραματα ομως απο το αγχος... και το πρωι ειναι μεσα στα χαμογελα... :(

Αυτο με τις τσιμπλες σας ειχε κρατησει πολυ αερικακι? Αυτη η εικονα του με τα ματια τουμπανο απο το κλαμα και τις τσιμπλες με τσακιζει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τώρα θα στεναχωρήσω το κιουλτάκι όμως... Για τη Δευτέρα προβλέπεται χιονόνερο και χιόνι :( Εμάς μας βλέπω να μένουμε Αθήνα με βάση το επιχείρημα "έχουμε περισσότερες εναλλακτικές στην περίπτωση κακού καιρού απ' ό,τι στην Ερέτρεια όπως π.χ. έναν παιδότοπο" αλλά και πάλι θα το αποφασίσουμε μάλλον Πέμπτη με Παρασκευή...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...