Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

αν είχες θα μπορούσες να "υπογράφεις" με αυτό ;)

Ετοιμάζονται για μείωση ωραρίου στη δουλειά... θα έχουμε γέλια και κλάμματα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γιατί τους ανάγκασε ο "πελάτης" να υπογράψουν ένα συμβόλαιο με σκοτωμένο τιμολόγιο και αρνούνται πεισματικά να απολύσουν την κοπέλα που έκτακτα είχαν προσλάβει κατά την απουσία των δύο βασικών (εμού και της άλλης γραφίστριας) μιας και παίρνει πολύ λιγότερα από μας που είμαστε 10 χρόνια εδώ.

Διαφημίσεις

Γιατί τους ανάγκασε ο "πελάτης" να υπογράψουν ένα συμβόλαιο με σκοτωμένο τιμολόγιο και αρνούνται πεισματικά να απολύσουν την κοπέλα που έκτακτα είχαν προσλάβει κατά την απουσία των δύο βασικών (εμού και της άλλης γραφίστριας) μιας και παίρνει πολύ λιγότερα από μας που είμαστε 10 χρόνια εδώ.

και φυσικά αφού τώρα πια τους παρέχεται και το δικαίωμα να μπορούν να το κάνουν γατί όχι?

Πωπω δεν μπορώ να σκεφτώ καν ότι θα γυρίσουμε στην περίοδο που έπαιρνα τα 700? από τον οαεδ (6μηνο)! Μιλάμε ότι δεν έφταναν!

Λουκο, 25 ωρες αυπνη

αλλοι να κοιμουνται στα πατωματα, 3 πληρωματα αλλαξαν και εμεις εκει

γαριδα το ματι, μπρρρρρρρρρ

και να κουβαλαω και ενα ταριχευμενο κροκοδειλακι χαχαχχα με πιστοποιητικο μαζι , να το περνανε απο ακτινες χαχαχαχχαχα

αερικο μακαρι κατι να γινει και να μην φτασουν μεχρι εκει... το ακουω συχνα βεβαια τελευταια, ειναι τελευταια λεξη της μοδας, μειωση ωραριου

κι εμεις πολυ προβληματισμενοι ειμαστε...

και δεν εχουμε και χωριο, να την δουμε αλλιως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω πόσο σοβαρά είναι μέχρι να μας πουν... προς το παρόν έχουμε πιάσει κουβέντες στον αέρα! Θεωρητικά για να κάνουν κάτι τέτοιο ως επιχειρησιακή σύμβαση θα πρέπει να έχουν καταθέσει και εγκρίνη την σύμβαση στην επιθεώρηση εργασίας που απ' όσο ξέρω έχει τόσες αιτήσεις που τις περνάει όλες στα τυφλά... συν του ότι αν δεν πάρουν απάντηση σε 30 μέρες (αν θυμάμαι καλά) θεωρείται αυτόματα αποδεκτή!

Δεν ξέρω όμως πόση μείωση θέλουν να κάνουν...

Αυτή τη στιγμή έχουμε πάγια έξοδα με το "καλό μήνα" 1000 δάνειο σπιτιού 430 παιδικό σταθμό μικρής! χωρίς όλα τα άλλα... αυτός είναι ο ένας μισθός... και με τον άλλον πρέπει να καλύψουμε όλα τα υπόλοιπα :(

Δεν πειράζει μαραγκάκι... την σηκώνω την πλάκα έτσι κι αλλιώς... απλώς με έχει πιάσει τώρα αυτό το σφίξιμο στο στήθος που μας πιάνει όλους όταν στεναχωριόμαστε και αγωνιούμε... Και το χειρότερο είναι πως ξέρω πως όλα αυτά γίνονται με την επιβολή του "παππού" αφεντικού που δεν είναι καν επισήμως στην εταιρεία αφού έχει συνταξιοδοτηθεί... ο γιος είναι ουφ και ουφ όλη μέρα γιατί ξέρω πολύ καλά πως δεν γουστάρει να κάνει τέτοιες μαλακίες! (γνωριζόμαστε και συνεργαζόμαστε αισίως 15 συναπτά έτη)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...