Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά ο σέρβερ τα έχει παίξει τελείως λέμε...

Γιατί δε τον ξεκινάς από τον Μάιο που δεν έχει και ιώσεις; ή είναι ιδέα μου ότι δεν έχει ιώσεις; Ειρήνη εσύ δε την είχες ξεκινήσει άνοιξη είπες; Το συστύνεις;

Και εμείς χτες κάναμε 2 φορές τσίσα στο γιογιο...την είχα με το βρακάκι της και τη πρώτη φορά τη πήγα εγώ, περιμέναμε λίγο και εκανε τσίσα και τη δεύτερη φορά μου λέει μόνη της κακά μαμά κακά πάμε!! Τη πάω τρέχοντας μέσα , κάθεται και μου λεει: θα κάνω μόνο τσίσα μαμά, όχι κακά...και σσσσσ έκανε!!!

Το θέμα είναι με το σταθμό...να τη ξεκινήσω εγώ αλλά αν δε με βοηθησουν εκεί θα μπερδευτεί το παιδί και δε το θελω...εσείς κορίτσια που προσπαθείτε: πως το χειρίζονται στο σταθμό;

Δεν τον ξεκινάνε απο Μάιο. Είναι φουλ τα τμήματα με 15 παιδάκια έκαστο. Φαντάσου οτι τώρα τον έγραψα για Σεπτ και έχουν μείνει 3 θέσεις μόνο ανοιχτές.

Θα τους ρωτήσω ξανά μπας και τον ξεκινήσω Ιουνιο - Ιούλιο που φαντάζομαι οτι κάποια παιδάκια σταματάνε λόγω διακοπών.

Με το θέμα της τουαλέτας, ο δικός μου δεν έχει καμία επαφή!!! Μπορεί μάλιστα να μείνει με το σκατό στον πωπό για 24 ώρες χωρίς να γκρινιάξει καθόλου (ο γύφτος!).

Μου είπαν απο το σταθμό οτι δε τους ενδιαφέρει αν τα καταφέρουμε μες στο καλοκαίρι. Αν όχι, θα τα καταφέρει φαντάζομαι στο σταθμό αφου θα βλέπει τα άλλα παιδάκια.

Διαφημίσεις

cultaki χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Και εγώ νομίζω χωρίς τη συνεργασία του σταθμου είναι δύσκολο..εκεί πως τα πάει η Ζωούλα με το θέμα; Τους το λέει και την πηγαίνουν; Φοράτε πάνα ακόμα έτσι;

cultaki χαρούμενα μηνογενέθλια!!!

Και εγώ νομίζω χωρίς τη συνεργασία του σταθμου είναι δύσκολο..εκεί πως τα πάει η Ζωούλα με το θέμα; Τους το λέει και την πηγαίνουν; Φοράτε πάνα ακόμα έτσι;

ναι καλέ φοράει κανονικά...εκεί έχουν το σύστημα να φοράνε πάνα τα παιδιά και να τα πηγαίνουν κάθε μισάωρο στην τουαλέτα...

εγώ νομίζω όμως πως αν δεν κατουρηθεί πάνω του το παιδί δεν μαθαίνει....

μαραγκακι εισαι δικια μου εσυ! κι εγω με τις κοτες κοιμαμαι (και ξυπναω!) ξερω οτι χανω τα καλυτερα, αλλα δεν αντεχω με τιποτα το ξενυχτι! (μετα τις 11 χαχα)

λουκομανουλα καλωσηρθες!!! διαβασα τα νεα σου... ταλαιπωρηθηκες λιγο με το ταξιδι, αλλα τελος καλο ολα καλα! αντε με το καλο ο τατακης σχολειο! παντως, ετσι ανετος ηταν και ο δικος μου... την πρωτη μερα δε, ουτε που γυρισε να με ψαξει... εκει στις δεκα μερες-δυο εβδομαδες αρχισαμε τα πρωινα κλαμματακια, τιποτα σπουδαιο ομως. και μετα τις γιορτες, αλλο παιδι!μπαινει μεσα τρεχοντας! ουτε φιλακι δε μου δινει το σκατοπαιδακι! γμτ πως μεγαλωνουν τοσο γρηγορα... :-(

μαριτακι εμενα τον βαζουν στο σχολειο να κατσει στη λεκανη. στο σπιτι, τα κανει στο γιογιο πρωι μεσημερι βραδυ και για τα υπολοιπα παμπερ φορ εβερ!

μαρκοπολακι μας γλυκο ποτε περιμενεις αποτελεσματα?

ρε φυστικι, τρελλη μου ταλενταρα, ολοι εχουν γραψει στο μπλογκ σου, εγω ποσο ασχετη ειμαι??? τι ειναι ολα αυτα τα ΑΙΜ/OpenID/TypePad που μου ζηταει για να γραψω? :-(

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μελίνα μπορείς να πας να γράψεις και να επιλέξεις εκεί που σου λέει όλα αυτά το Όνομα/διεύθυνση url θα πατήσεις δημοσίευση και θα σου ζητήσει όνομα ;)

Διαφημίσεις

Hello Melinaki, Hello Γατούλα!

Μακάρι ρε Μελίνα μου να συνεχίσουμε έτσι με το σταθμό. Τον έβλεπα και εγω απο μια χαραμάδα μες στην τάξη, και μου φαινόταν αντράκι.

Σήμερα το πρωί έψαχνε το χάρτη της Ντόρας για να του δείξει το δρόμο να παει στο σχολείο! Είμαι πάρα πολύ περίεργη να δω πώς θα τα πάμε...

25 ωρες απο Αυστραλια να δεις τι λουκουμακι ητανε!!!!

Εγω δεν είμαι για έτσι. Φρικάρω με τα αεροπλάνα! Δε μπορώ να είμαι περιορισμένη σε μια θέση τόοοοοοοσες ώρες. Αφου σκεφτόμουν τις 15 ώρες που πέρασα καρφωμένη σε μια θέση, πόσα πράγματα θα μπορούσα να είχα κάνει. Ούτε να κοιμηθώ δε μπορούσα.

αερικο, δεν την εχει αυτη την επιλογη! (εκτος αν ειμαι τοσο γκαου πια)

λουκο εμεις περασαμε ενα διαστημα ζορικο, οπου καθε πρωι τον αφηνα στο σχολειο και μεχρι να μπω στο αυτοκινητο ακουγα το κλαμα του :-(. (να, εδω τα εγραφα και μου εδινε κουραγιο το κιουλτακι!)

εγω κομματια, επαιρνα τηλεφωνο μετα απο πεντε λεπτα και μου ελεγαν ειναι μια χαρα, παιζει!ε σιγα σιγα καταλαβε οτι καθε μεσημερι γυριζει στο σπιτακι του και το ξεπερασαμε και αυτο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...