Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Δυόμιση με τρία  χρόνια....και ναι...αρχικά δεν είχα κάθε μήνα ωαριο....μετά ξεκίνησα και έκανα και δύο κύκλους χωρίς ωαριο..οπότε περίοδο είχα μόνο με cyclacur...οι εξετάσεις χάλια εεε και καπου το πήρα απόφαση!

Ξέρω κοπέλα που έχει περίοδο μονο με χάπια από τα 22 της. Δε πρόλαβε καν να προσπαθήσει σκέψου. Απλά μια μέρα άρχισε να έχει ανωμαλίες περιόδου κ μετά από λίγο τέλος. Εγω προς το παρόν το μόνο που έχω παρατηρήσει είναι πως έχω λιγότερες μέρες περίοδο. 3-4. Βέβαια κάνω κ κάθε μήνα ωοληψια οπότε δε ξέρω πως θα ήταν αλλιώς.

πρίν από 6 λεπτά , Neverstop είπε:

Υπεραναλυετε οι παρθένοι κι είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας. Αφήστε το αυτό μαστίγωμα και κανακεψτε τους εαυτούς σας😀

Έδινα δύο ωάρια με φουλ διέγερση κι είχα ή ένα ή κανένα έμβρυο οπότε δεν το αφήναμε για βλαστοκύστη αλλά 3ων ημερών. Δεν μπορούσα να κάνω διέγερση κάθε μήνα καθώς έπαιρνα μεγάλες δόσεις.

Εχω ωροσκόπο Σκορπιό, το σώζω; 🤣  Αρα έμεινες έγκυος με 3 ημερών; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ταξίδι ήταν ΚΟΛΑΣΗ! 15 ώρες ταξίδι, 3 μερόνυχτα άυπνη (jet lag), άλλες 15 ώρες η επιστροφή, -17 βαθμούς, φουλ ραντεβού με ξενέρωτους Αμερικάνους, καθόλου χρόνο για ψώνια. Θέλετε άλλα?????

Οι άντρες μου, μια χαρά τα πήγαν. Απλά ο μικρός βρήκε ευκαιρία να σκατοπαιδέψει...

Καλημερα ομορφες!! :D

Λουκομαμα welcome back!! :D

Εγω ξυπνησα σημερα με ενα τσουξιμο μεσα στη μυτη, το οποιο ανεβαινει και ανεβαινει και ανεβαινει και φτανει ματια και περναει τα ματια και φτανει κεφαλι -εγκεφαλο δεν βρισκει- οποτε περναει και πανω απο το κεφαλι! Και θελω διακαως να βγαλω τη μυτη μου να την πεταξω γιατι σιχαινομαι καθε φορα που ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΝΟΙΞΗ να το μυριζεται και να με κανει χωμα!!!

Καλο μηνα να εχουμε κοριτσακια μου!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Το ταξίδι ήταν ΚΟΛΑΣΗ! 15 ώρες ταξίδι, 3 μερόνυχτα άυπνη (jet lag), άλλες 15 ώρες η επιστροφή, -17 βαθμούς, φουλ ραντεβού με ξενέρωτους Αμερικάνους, καθόλου χρόνο για ψώνια. Θέλετε άλλα?????

Οι άντρες μου, μια χαρά τα πήγαν. Απλά ο μικρός βρήκε ευκαιρία να σκατοπαιδέψει...

Δηλαδή ο μικρός οκ ε;;Μπράβο βρε Λουκομαμά!!Τι έκανε όταν σε είδε;Γενικά σε ζήταγε επίμονα αυτές τις μέρες που έλειπες;

Διαφημίσεις

Καλημερα Λουκο!!!!!! Ο Μαριος χθες μου ελεγε ολο το απογευμα Νιαααα,Νιαααα!!!!!

Πουρειντζερ μου φαινεται οτι εχει δαγκωσει την λαμαρινα ο γιος μου μαζι σου!!!!!!!!

Τωρα καταφερα και τον εβαλα για λιγο νανι!!!!

Φαιη και ο αντρας τετοια εποχη παντα υποφερει απο την μυτη.

Δηλαδή ο μικρός οκ ε;;Μπράβο βρε Λουκομαμά!!Τι έκανε όταν σε είδε;Γενικά σε ζήταγε επίμονα αυτές τις μέρες που έλειπες;

Καλημέρα Μαρίτα μου!

Ακου, όλη μέρα ήταν καλά αν και σε υπερένταση. Τύπου, δεν ξέρω τί θέλω, καταλαβαίνεις τώρα.

Το 1ο βράδυ, πέρασε καλά. Το 2ο ήταν δύσκολο, έκλεγε και με ζητούσε, δεν ήθελε το γάλα απο τον πατέρα του, και φώναζε "Δε θέλω τα παινίγια μου, τη μανούλα μου θέλω!!!"

Τα άλλα 2 βράδια ήταν καλύτερα.

Την Πέμπτη το μεσημέρι που επέστρεψα, τον ξύπνησα το έρημο, και δε μου έκανε τρέλες και χαρούλες. Το βράδυ όμως, μου έλεγε "Μου έλειψες μανούλα μου" (χώμα εγω...)

Απο τη μέρα που γύρισα, και τα σκουπίδια να κατεβάσω με ρωτάει "Δε θα πας Αμεική???"

Α! Ξέχασα να σας πω και το άλλο!

01/09 ξεκινάμε σταθμό!!!! :-)

Καλημερα Λουκο!!!!!! Ο Μαριος χθες μου ελεγε ολο το απογευμα Νιαααα,Νιαααα!!!!!

Πουρειντζερ μου φαινεται οτι εχει δαγκωσει την λαμαρινα ο γιος μου μαζι σου!!!!!!!!

Θέλω, θέλω ξανθό τρελό Μαριάκο τώρα όμωςςςςςςς!!!!!!!

Διαφημίσεις

Α για πες για το σταθμό.....

Πέμπτη γύρισα απο Αμερικα, Παρασκευή πρωί ήμασταν στο σταθμό της γειτονιάς μας να δούμε τί παίζει.

Εκατσα 1 1/2 ώρα με τον υπεύθυνο (να γυρίσω το κτήριο, να τα πούμε, να γνωρίσω την παιδοψυχολόγο κτλ) και ο μικρός ήταν στην τάξη με τα 2 χρονα και έκανε "μάθημα".

Δε με αναζήτησε ούτε για ένα λεπτό.

Μου είπε μετά οτι τη δασκάλα τη λένε Κατερίνα και την άλλη δασκάλα Μαρία, οτι την Κατερίνα την αγαπάει πολύ και οτι θέλει να ξαναπάει για να παίξει με τα παιδάκια.

Χθες τον έγραψα και απο Σεπτέμβριο βλέπουμε.

Ο υπεύθυνος μου είπε οτι μάλλον δε θα έχουμε σοβαρά ζητήματα προσαρμογής. Περιμένει μετά τις 15 μέρες να αρχίσει ο μικρός να κλωτσάει, οταν καταλάβει οτι το σχολείο θα είναι η καθημερινή του ενασχόληση και όχι μια έξοδος στις τόσες τύπου παιδότοπος.

μερονια..

θυμαστε που σας ειχα πει οτι η μαρια ειχε κατουρησει στη λεκανη?

ε, ξεχαστε το.. μαλλον στον υπνο μου το ειδα, δεν εξηγειται αλλιως....

νεβερ εγκεν... :(

Parents are the last people on earth who ought to have children

Υπάρχει πιθανότητα να τον πηγαίνεις δυο - τρεις ώρες και από 2-3 μέρες την εβδομάδα μέχρι τότε; Για να συνηθίζει ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...