Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημέρα όλη μέρα :) Και καλό μήνα όλο το μήνα... άντε να φύγει αυτό το κύμα κρύου και να έρθει η άνοιξη :D Το παιδί μου θέλει κούυυυυυυυυνιες λέμε :lol:

Σήμερα μπήκαμε λίγο πιο εύκολα στον παιδικό... αλλά το πρωί την έντυσα και την άλλαξα βλέποντας το βίντεο του παιδικού σταθμού!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα σε ολα τα κοριτσια και περαστικα στον Κωνσταντινο, ελπιζω να ειναι ελαφρυα πολυ ιωσουλα και αυριο να ειστε περδικι!!!!!!

Αντε με το καλο να μπει η ανοιξη να ξεσαλωσουμε!!!!!!!! Ειναι η αγαπημενη μου εποχη απο παιδι κατι με επιανε την Ανοιξη!!!!! Εχουμε και τα γενεθλια μας και εγω και ο Μαριος τον Απριλη να ειμαστε καλα να κανουμε και κανενα παρτακι!!!!!!!!!

Κι εγώ που είμαι γέννημα θρέμμα φθινοπώρου την άνοιξη κάτι παθαίνω... είμαι παιδί της φύσης :D γαληνεύω ρε παιδί μου!

Και εγώ τη λατρεύω την Άνοιξη!!!

Και εμένα με έχει τρελάνει με τις κούνιες...και με το τρένο και το λεωφορείο!!Αν δε μπει και στα 2 θα μας σκάσει!!Έχει φάει τρελεό κόλλημα λέμε...πήγαμε χτες πρωί στην Αθήνα με το αμάξι μου και με το που βλέπει το λεωφορείο αρχίζε: νάτο μαμά το λεωφορείο, να το πάρουμε, αυτό το μπλε λεωφορείο,σταμάτα σταμάτα το αυτοκίνητο...Τρέλα μιλάμε!!!

Διαφημίσεις

Ναι ναι ,μη ξεχάσετε να με μιμηθείτε

Άντε καλέ ,όλα τα ωραία το βράδυ συμβαίνουν και εγώ δε παίρνω μυρουδιά

Για να μη πω ότι για να δω κανα εργάκι πρέπει να βάλω οδοντογλυφίδες στα μάτια

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Άντε βρε Λουκομαμά! Black eyes to see you :D

Το μόνο συγκλονιστικό είναι ότι μας έλειψες :D και ότι Ζωίτσα και Μαρικάκι παλεύουν την αυτονόμηση στην τουαλέτα :D

Aeriko είπε:
Άντε βρε Λουκομαμά! Black eyes to see you :D

Το μόνο συγκλονιστικό είναι ότι μας έλειψες :D και ότι Ζωίτσα και Μαρικάκι παλεύουν την αυτονόμηση στην τουαλέτα :D

και ο κων/νος καλέ....

ο οποιος μας τρώει λάχανο!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...