Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαρκοπουλάκι σήμερα που πήρα τον Μαριούλη από το σχολείο είχε στη τσάντα του ένα φυλλάδιο για τους γονείς , που έλεγε ότι στο δήμο Νίκαιας και Ρέντη ξεκινούν σχολές γονέων ,προκειμένου να ενισχυθεί ο ρόλος των γονιών και να βελτιωθεί η επικοινωνία στην οικογένεια

Ξέρεις εσύ κάτι για αυτό? Εγώ πάντως θα δηλώσω συμμετοχή ,κακό δεν είναι ….

Κάτι τέτοιο υπάρχει και στο Κερατσίνι, μου το έχει πει και το Μαράκι [aggeloudia]

Παρεμπιπτόντως ο δήμαρχος σας και δήμαρχος μας κάνει δουλειά !το Σάββατο είχε happening στη πλατεία μας Που τέτοια μεγαλεία πριν

film021.giffilm002.giffilm020.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι στα happening το εχει ο δημαρχος μας.

Δεν ξερω για την σχολη αλλα θα μαθω αν ειναι να ερθω και εγω. Δεν εχω παιδακια στο περιβαλλον μου που να πηγαινουν παιδικο απο την περιοχη οποτε δεν το πηρα πρεφα.

ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ

ΚΟΥΛΤΑΚΙ 3

ΜΑΡΑΚΙ 3

συνεχίζετε να προσθέτετε...

φυστικι 50-50 πιθανοτητα.. (εξαρταται αν ερθουν πεθερικς ή οχι)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εάν η πρόβλεψη καιρού παραμείνει ως έχει παίζουμε κι εμείς με πιθανότητα 50-50 γιατί στην Ερέτρεια δείχνει βροχές και συννεφιά οπότε μπορεί και να την γλιτώσουμε :D

Εάν η πρόβλεψη καιρού παραμείνει ως έχει παίζουμε κι εμείς με πιθανότητα 50-50 γιατί στην Ερέτρεια δείχνει βροχές και συννεφιά οπότε μπορεί και να την γλιτώσουμε :D

μαρή άμα έχει χάλια καιρό στην ερέτρια πιθανό να έχει και στην Αθήνα...τί να το κάνουμε?

όχι καλέ :D Στην Αθήνα δίνει ηλιοφάνεια για Κυριακή και στην Ερέτρεια συνεφιά και βροχή :D Γι' αυτό λέω... αν βοηθήσει λίιιιιιιιιιιγο ο καιρός... θα είμαστε μέσα :D έχω ξεκινήσει ήδη τα.... "δεν θέλω να πάω Ερέτρεια"

όχι καλέ :D Στην Αθήνα δίνει ηλιοφάνεια για Κυριακή και στην Ερέτρεια συνεφιά και βροχή :D Γι' αυτό λέω... αν βοηθήσει λίιιιιιιιιιιγο ο καιρός... θα είμαστε μέσα :D έχω ξεκινήσει ήδη τα.... "δεν θέλω να πάω Ερέτρεια"

ααααααααααα....το καλό που σου θέλω να έχει καλό καιρό..χεχεεχεχε

Διαφημίσεις

καποιος ελεγε για χιονια τη Κ Δευτερα χαχχαχα ελπιζω να μη βγει σωστος

Εγω ψιλοχοντροκουλαθηκα σημερα

Ξυπνησα με ψυξη και να μη μπορω να σηκωθω

η Α εβηχε και εγω καθομουνα

εκανα εισπνοες για να στρωσω και οδηγησα κουλη απο αριστερα

1 εφυγα απο δουλεια

το νορτζεσικ δε μου εκανε μια

στο μεταξυ σημερα τελος το Τεβε

τι χαρα? πρπει να φτιαξω βιβλιαριο ΙΚΑ

ΘΚΑΤΑ

Καλησπερα αγαπημενες μου!! :D

Τα νεα μας ειναι εδω: http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=888227&postcount=7548 καθως θα πεσω πανω στο πληκτρολογιο απο τη νυστα!

Συγχωρεστε με που ειμαι περιεκτικη, θα επανορθωσω αυριο που θα σας διαβασω αναλυτικα! Σας φιλω ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...