Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον δικό μου εννοείς??? Μάλλον της mk2012 ..

Aλλα και ο δικός μου έχει ο γλυκούλης χαχαχαχαχχ

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ωπα και το Μαρακι στο παλκο!!!!!! Εμεις ειμαστε του βαριου ρεπερτοριου, οταν ακουει τον χορο της Ευδοκιας ο Μαριος ανοιγει τα χερια του σαν φτερα και χορευει ζειμπεκικο το σκατο. Που το ειδε αυτο το πραγμα και το κανει???????????

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωπα και το Μαρακι στο παλκο!!!!!! Εμεις ειμαστε του βαριου ρεπερτοριου, οταν ακουει τον χορο της Ευδοκιας ο Μαριος ανοιγει τα χερια του σαν φτερα και χορευει ζειμπεκικο το σκατο. Που το ειδε αυτο το πραγμα και το κανει???????????

αυτα ειναι!!!!

ο αντρας ο ζορικος...

ατςςςςςςςςςς...

σας αφηνω παιδες, δεν ειναι για πολλα πολλα το χερι μου... θα σας διαβαζω, φιλια

Parents are the last people on earth who ought to have children

Και εγω σε λιγο μολις ξυπνησει θα σας αφησω. Προσεχε Φυς το χερακι μην το ταλαιπωρεις. το χρειαζομαστε βρε!!!!!!!!!!!! Θα παθουμε στερητικο αν σταματησεις να γραφεις.....

Μια γρηγορη καλημερα και απο μενα! (απο το πρωι παω να γραψω και ολο κατι μου ζητανε)

Συγχαρητηρια στην πασχαλιτσα μας για το βραβειο, ειδα τις φωτο ειναι κουκλα!!!

Κιουλτακι μπραβο για τα κακα σας στη λεκανη! Ειστε σε καλο δρομο! Επισης τελεια ιδεα το παιδικο μουσειο, νομιζα ηταν για μεγαλυτερα παιδια, αλλα απ'οτι ειδα στα πεταχτα μια χαρα περασε η Ζωιτσα μας! Αντε ν'ανοιξει λιγο ο καιρος να βγαινουμε πιο ευκολα.

Φιλια σε ολες!

(αρρωστακια δεν εχουμε ε? ο δικος μου βηχει, ελπιζω να ειναι κατι ελαφρυ...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σου μελινάκι!

έχουμε δρόμο με την λεκάνη..τα κακά τα λέμε..δλδ λέει 'πονάει η κοιλίτσα μου¨

αλλά τσίσα τίποταααααααααααααααα

πολύς βήχας? του δίνεις κάτι?

Διαφημίσεις

Βιαστική καλημέρα κι από μένα! Ότι πρόλαβα να διαβάσω με έκανε να χαμογελάσω! Μπράβο στα αστεράκια σας (και θέλω οπωσδήποτε να δω ζειμπεικιά του άντρα του πολλά βαρύ!!!!!)

Μάκια

οχι κιουλτακι, δεν βηχει πολυ... δεν του εδωσα τιποτα, μονο πολυ φυσιολογικο ορο...

θα δω πως θα παει και σημερα και βλεπουμε...

γεια σου μαρακι!

χαχα κι εγω θελω να δω μαριο να ζεμπεκοχορευει! μαρκοπολινα εσυ καλα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

εμενα ερχεται ο αδερφος μου απο κυπρο για το τριημερο και λεμε να βγουμε οικογενειακα για φαγητο την καθαρα δευτερα. εχει λυσσαξει να δει και τον μικρο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ουφ ουφ ουφ! δεν μου φτάνει η δουλειά εδώ (θα λείπω από Πέμπτη και τώρα με θυμήθηκαν όλοι!) προσπαθώ να φτιάξω και λίστα παιδικών σταθμών! λέω αρχές απριλίου που θα φύγει ο μικρός με τη γιαγιά του για Κέρκυρα να αρχίσω να επισκέπτομαι έτσι ώστε μέχρι το Πάσχα να έχουμε καταλήξει!

δεν ξέρω τα οικονομικά τους και προβληματίζομαι...έχω και πολλά ρεστρικτιονς...

να παίρνει από 2 ετών, να είναι κοντά στη δουλειά, να μου τον κρατάνε τουλάχιστον μέχρι τις 5, να έχει φαγητό, να είναι σούπερ καθαρός, να με αφήνουν να έχω πρόσβαση όπου θέλω, όποτε θέλω...πολλά ζητάω ρε φιλενάδες;;; :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ειρηνάκι, είπα του Γ. για Δευτέρα και εκτός απροόπτου μας υπολογίζεις :wink:

Εγώ είμαι Χαλάνδρι/Ν. Ψυχικό...λίγο πριν σκάσει μύτη η Εθν.Αντιστάσεως στην Κηφισίας :) θέλω κάπου κοντά, να πηγαινοερχόμαστε μαζί αλλά και να έχω άμεση πρόσβαση αν συμβεί κάτι...

Το μισο στυλ να κρατησει αμα μεγαλωσει στον χορο θα καψει καρδιες το μουτρο μου!!!!!!!!!!!!!!

Ειχε δεν ειχε βγηκε τελικα παλι εξω παρα το κρυο το ταλιμπανακι με την γιαγια. Εγω φοβομουνα να τον αφησω αλλα ουρλιαζε στα πατωματα.

Μελινακι ελπιζω μονο λιγακι βηχα να εχει και τιποτα αλλο το παιδι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...