Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, little miracle είπε:

εννοειται αυτο. συμφωνω απολυτως. απλα το λεω απ την αποψη μην αναλωνεις τωρα το μυαλο σου στο αν επαιζα αυτο ρολο. θα το ελεγξεις και το συγκεκριμενο και θα εισαι ξεγνοιαστη απ τη σκεψη. ελπιζω οι φυσικοι να ειναι η λυση. πολλες κοπελες διαβαζω εδω που τα καταφερανε ετσι. κι ο σφακ που ελεγες στην ουσια αυτο πρεσβευει και με αυτους ασχολειται παρα πολυ.

Στον Σφακ ελπίζω τώρα, έχω ακούσει τοσα. Ελπίζω να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου. Απ’οτι κατάλαβα από το αποτέλεσμα των εξετάσεων, έχω αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη και όχι όντως βεβαιωμένη αντίσταση που είναι πάνω από 2,9. Εγώ έχω 1,7. Όχι πως είναι το τέλειο αλλά αν μπορώ να το φτιάξω γιατί όχι ; Σίγουρα δε θα χάνω ωοληψιες αλλά ετ δε κάνω αν δε ρυθμιστεί αυτό πρώτα.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

αχ μωρέ τα κουτσούνια τί τραβάνε! πες μας μελινάκι τί θα σου πει. εμείς δεν την πήγαμε πουθενά. κάνει κακά, αλλά πονάει. μάλλον πρέπει κι εμείς να το ψάξουμε.

φιστίκι άλλαξες φωτό? τώρα το είδα. να υποθέσω τα ποδαράκια της κόρης σου και... χωρίς τακούνια, ε?

τη δευτέρα μάλλον θα πάω την κλέα μου για μοντέλο! όχι δεν ψωνιστήκαμε χαχα, απλά η ξαδέρφη μου δουλεύει στα οκάιντι και θα κάνουν κατάλογο με ρούχα-παπούτσια, και τους έλειπε ένα κοριτσάκι. έχω άγχος βέβαια, μην πάμε εκεί και μας πιάσουν τα ανάποδά μας.

εσάς το γαλα το πίνουν ακόμα στο μπιμπερό? (τί ρωτάω αφού είναι μικρούλια ακόμα)

εμείς το κόψαμε προχτές και στα 3 (μαζί και το 2χρονο). ο Παν οκ κανένα πρόβλημα, η ελένη πίνει το μισό, αλλά η Κλέα(4χρονη) έκοψε και το γάλα! σήμερα θα την έχω νηστική έως να το πιει, δε γίνεται αλλιώς. δεν τσίμπησε ούτε στα δώρα που τους πήραμε για να τα δελεάσουμε, ούτε στην απαγόρευση της σοκολάτας. οπότε μου μένει μόνο να γίνω σκύλα μάνα. θα σας πω αν πιάσει, αλλιώς θα χρειαστώ συμβουλές.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πες μας αποτελεσματα αλεξ!

εμεις ακομα μπιμπερο, δεν τολμαω να το αλλαξω γιατι θα κοψει το γαλα, ηδη δεν πινει πολυ

εδω πηγα να του το γυρισω στο φρεσκο και σταματησε το γαλα για μια βδομαδα

[sIGPIC][/sIGPIC]

μελινάκι δε σε βλέπω κι εσένα καλά (στο μέλλον)! εμείς μόνο η κλέα καταλάβαινε τις αλλαγές του γάλατος. τα άλλα 2 ό,τι και να τους δώσω θα το πιουν! γάλα να'ναι κι ότι να'ναι!

αχ ειρήνη μου στήθος και πάλι στήθος. να σε ρωτήσω εσύ πήρες καθόλου συμπληρώματα? εγώ τώρα που μειώθηκε παίρνω τα φυτικά της σόλγκαρ φενουγκρίκ και μιλκ θιστλ. είδα μικρή διαφορά αλλά πάλι νιώθω ρε γαμ ότι δεν του φτάνει. εδώ και 3 μέρες κάθε πρωί μετά το θηλασμό του δίνω και 210μλ ξένο.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Culte τι έγινε με τα τσίτσα της μικρής;Όλα καλά;

Για το θέμα του μπιμπερού..γενικά σε ποια ηλικία είναι καλύτερα να κόβεται; Εγώ σκέφτομαι πρώτα να κόψω τη πιπίλα και μετά το μπιμπερό...

Η βδομάδα τελειώνει και είμαστε ακόμα παιδικό!!!Φτου φτου! Ελπίζω να μην αρρωστήσουμε Σαββατιάτικα και εχουμε και το πάρτυ μας...

Διαφημίσεις

καλημέρα Μαρίτα!!

συνέχισα την κρέμα verdal που μου έδωσε η παιδίατρος και ήδη είναι πολύ καλύτερα...

να σαστε πάντα καλά..βοηθάει και ο καιρός που έπιασε λίγο κρύο νομίζω....

Ναι αύριο κλείνουμε τα 2!!!

Μακάρι να φύγουν μακρυά αυτές οι ιώσεις βρε κορίτσια!

!Μελίνα..πώς καταντήσαμε ε; να ανησυχούμε που έχουμε καιρό να αρρωστήσουμε..αχ!

θα κοιμηθούν γατούλα θα κοιμηθούν!!!ωραία τα μπλουζάκια σου από το μαντκο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...