Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπερα,εχω ξεκινησει την προετοιμασια για εμβρυομεταφορα,παιρνω 3 cyclacur την ημερα,ξερει καποια κοπελα αν χρειαστει παρω και κατι αλλο πριν την ετ?

Καλησπέρα Αννα!Και εγω σε λίγες μέρες θα κάνω ετ.Αυριο θα δω τον γιατρό μου να μου δώσει το προτοκωλλο.Παρ όλα αυτά μου έδωσε να έχω cyclacur,prolutex orgalutran cyclogest και ενέσεις υπαρινης.Δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσω τώρα ή μετά την ετ.Μου είπε να παίρνω φολικο και βιταμίνη d.Ποτε θα κάνεις ετ; Βλαστοκύστες;Πόσα θα βάλεις; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι βρε..πήρα τηλέφωνο

εχει προγράμματα από 3..αυριο πχ έχει κατασκευή αποκριάτικης μάσκας με πλαστελινη για παιδάκια 3-5..ε δυομιση είμαστε εμείς

επίσης έχει ένα χώρο με εκπαιδευτικά παιχνίδια για όλες τις ηλικές..΄κατι σαν παιδότπο ας πούμε χωρίς φουσκωτά

καλησπερα κοριτσια!

οι αντρες του σπιτιου κοιμουνται κι εγω ειπα να κατσω να βαλω σε ταξη τη χαρτουρα μου! ποσο τη σιχαινομαι αυτη τη δουλεια! αλλα εχω να την κανω πανω απο εξαμηνο και δεν αντεχω αλλο να βλεπω το λοφακι που εχει δημιουργηθει!

ειστε ολες καλα? τα μικρακια της παρεας?

εμεις σημερα πηγαμε για αναλυσεις αιματος οικογενειακως. ο μπαμπας μας για χοληστερινη, εγω για τα θρομβοφιλικα μου και ο μικρος για τη δυσκοιλιοτητα. η σουμα??? 300 ευρω!!!!! τα πιο ακριβα ηταν κατι ειδικες εξετασεις για τον μικρο...

κοντεψα να παθω εγκεφαλικο... να δω τι θα παρουμε πισω απο το τσμεδε γιατι δεν τις εγκρινει ολες τις εξετασεις απ'οτι μου ειπαν εκει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

για τον μικρο μονο ειχαμε παραπεμπτικο. και τα πολλα λεφτα εκει ηταν. αλλα απ'οτι μου ειπαν στη βιοιατρικη που πηγαμε, καποιες απο αυτες, ακομα και με παραπεμπτικο δεν τις εγκρινει το ταμειο.

θα παω μια μερα και ο,τι ψαρια πιασω...

[sIGPIC][/sIGPIC]

για τον μικρο μονο ειχαμε παραπεμπτικο. και τα πολλα λεφτα εκει ηταν. αλλα απ'οτι μου ειπαν στη βιοιατρικη που πηγαμε, καποιες απο αυτες, ακομα και με παραπεμπτικο δεν τις εγκρινει το ταμειο.

θα παω μια μερα και ο,τι ψαρια πιασω...

Να πας εννοείται! και μεις την δευτέρα πάμε γα αλλεργικά τεστ της μικρής

αλλά την έχω στου μπαμπά της στο δημοσίου για να μην τρέχω εγώ...χαχα

Να πας εννοείται! και μεις την δευτέρα πάμε γα αλλεργικά τεστ της μικρής

αλλά την έχω στου μπαμπά της στο δημοσίου για να μην τρέχω εγώ...χαχα

χαχα σωστη!

εμεις δυστυχως μοιραζομαστε το ιδιο ταμειο...

τι κανει η Ζωιτσα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!!

Σημερα απο το πρωι ειμαστε στο ποδι! Ψωνια στα jumbo, ψωνια σε ενα μαγαζι με ειδη bebe και παιχνιδια στην Καλλιθεα, ψωνια στα Carrefour και τωρα σπιτι..

Μετα να ξυπνησει η Μαρω να παμε σε κανεναν παιδοτοπο και το βραδυ θα παω θεατρο σε μια παρασταση ενος εργου που το ειχε γραψει ο Ρωμας και πρωταγωνιστει μια θεια μου. Ο Βασ. δουλευει και αφου κοιμισει τη μικρη, θα κατσει σπιτι μαζι της η μανα μου μεχρι να επιστρεψω!

Τωρα θα μπω για μπανακι να σουλουπωθω λιγο, μην τρομαξουν οσοι με δουν το βραδυ! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

το αερολι σιροπακι μαλλο μας τελειωσε, το καταργουν και δε υπαρχει πια στα φαρμακεια

Αληθεια? Και γιατι το καταργουν? Εγω παντως εχω ενα σφραγισμενο στο φαρμακειο του σπιτιου..

Κανω αλλο ενα τσιγαρακι και εφυγα σφαιρα για μπανιο κορες! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...