Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Για να πας στο blog μου απλά πατάς στο όνομα μου στα ποστς στου φυστικιού ;)

Η Κωτίτσα θα ντυθεί πασχαλίτσα... εμείς να δούμε τι θα ντυθούμε... στο πάρτι του παιδικού μας είναι καλεσμένοι και παππούδες οι νονοί αν θέλουμε :)

Μπράβο στη Μαία που κοιμήθηκε σερί... πάνω που είχε απογοητευτεί η Πέη :)

Μην βιάζεσαι μαμά Πέη :D όποτε είναι έτοιμη ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για να πας στο blog μου απλά πατάς στο όνομα μου στα ποστς στου φυστικιού ;)

Η Κωτίτσα θα ντυθεί πασχαλίτσα... εμείς να δούμε τι θα ντυθούμε... στο πάρτι του παιδικού μας είναι καλεσμένοι και παππούδες οι νονοί αν θέλουμε :)

Μπράβο στη Μαία που κοιμήθηκε σερί... πάνω που είχε απογοητευτεί η Πέη :)

Μην βιάζεσαι μαμά Πέη :D όποτε είναι έτοιμη ;)

xaxaxa

θέλω φώτο!!!!!!!

Λοιπόν πήγα στο benetton που έχουμε εδώ στο εμπορικό που δουλεύω και έχει 70% έκπτωση σε όλα τα χειμωνιάτικα τα παιδικά. Ψωνισα για του χρόνου: 2 φόρμες σετ, 6 μπλουζάκια, μια ζακετούλα, 2 παντελόνια φόρμας και ένα κανονικό και 4 καλσόν :D Αρχική τιμή 210?.. Τελικη τιμή: 63?

Έτοιμη η Κωτίτα για τον παιδικό του χρόνου :D

Και εγω το ιδιο εκανα βρηκα ρουχαλακια μεγαλα για τωρα αλλα για του χρονου μια χαρα με απιστευτη εκπτωση και του πηρα αρκετα. Τωρα βρισκεις ευκαιριες. Ηθελα να παω και μπενετον αλλα ειμαι μερες μεσα και δεν βλεπω να προλαβαινω θα τελειωσουν οι εκπτωσεις.

Διαφημίσεις

Θεωρητικά Ειρηνάκι μέχρι και Δευτέρα θα έχουν :) Τουλάχιστον η δική μας μέχρι τη Δευτέρα θα το έχει :D Αλλά σου πέφτουμε μακριά :lol:

Εν τω μεταξύ αρχικά λέω στο Λ να πάω; Όχι μου λέει δεν έχουμε λεφτά... μετά από μισή ώρα με ρωτάει στο chat... πόση έκπτωση είπες έχει; -70% απαντάω... - έ άντε πήγαινε...

Του γράφω τι πήραμε και πόσο... και γράφω ότι είδα και ένα μπουφάν με αρχική τιμή 45? αλλά δεν το πήρα... και μου απαντάει πριν λίγο (που φυσικά έχει κλείσει το μαγαζί)....

ΚΑΚΩΣ... πάρτο τώρα που μπορείς :lol:

Οπότε Δευτέρα θα ξανακάνω shoping therapy :D

σε ποιο μπενετον πηγες ρε συ????

εγω μπηκα στου αβενιου και ειχε επειικως τριχες

μεχρι 90 ειχε κομματια αλλα στα ΧΛ ΧΧΛ τιποτα απολυτως

ενα μπλουζακι μονο βρηκα, μωβ με τα γραμματακι, τα κλασσικα!!!!!

αλλα ειχα βρει ωραια κομματια περσυ στης καλλιθεας

πηγα τη πρωτη μερα με το 70%

καποια εννοειται ειναι και για του χρονου ακομα!!!!

Διαφημίσεις

Να παρεις μεγαλες γραμμες Αερικακι γιατι τα νουμερα της μπενετον ειναι υπερβολικα μικρα. Ο Μαριος τωρα που ειναι σχεδον 2 φοραει το 4 νουμερο.

Κολλαει το μυαλο μου τωρα και δεν θυμαμαι ονομα αλλα βρηκα σε ενα μαγαζι με παιδικα απιστευτα μπλουζακια με 7 κσι 9 ευρω απαιχτα και ωραιας ποιοτητας.

Α το prenatal ηταν. Και στη μπαμπινερια του πηρα ανοιξιατικο μπουφανακι roberto cavαli πολυ ωραιο σχεδιο με 22 ευρω και ωραιο παντελονι καλοκαιρινο καλο υφασμα με 15 ευρω.

Βασίστηκα στο τι φοράει η ζωίτσα φέτος... ελπίζω να μην έχω κάνει μέγα λάθος γιατί θα με κυνηγάει ο μπαμπάς μας :lol: Της τα πήρα 90άρια που αντιστοιχούν σε 90 πόντους ύψος.

Γατούλα πήρες την ώρα που έφευγα και φυσικά μέχρι να βρω το κινητό μέσα στην τσάντα... είχες κλείσει :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...