Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Όχι δεν θα χτυπήσεις τίποτα, να λες πάλι καλά που το έψαξες ώστε όταν προχωρήσεις για εμβρυομεταφορα να είναι ο οργανισμός σου σούπερ 

• Μου αρέσει 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα κοριτσάρες! περαστικά στα μωράκια, η Ζωίτσα με τον ερεθισμό (αχ αυτοί οι παιδικοί) και ο Κων/νος με τη δυσκοίλια. κι εμάς η Κλέα ήταν από μωρό και είναι ακόμα. διατροφή κάναμε κατά καιρούς. τώρα είναι καλύτερα. ενεργείται κανονικά 3 φορές τη μέρα, αλλά πονάει το μανάρι μου. το βλέπεις να τρέμει. πού και πού της βάζω λαδάκι.

γάτα πολύ ωραία τα μαντκο. παράγγειλες τελικά?

φιλιά

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

μμμμμ τα φοραω σημερα χαχα

καλημερα!!!!

για πειτε για κακακια????

ο Β αλλο θεμα απο την αλλη πλευρα περιπτωση χαχαχχαα

η Α ηταν Οκ αλλα μαλλον απο το φοβο της να τα κανει, να τα κραταει κλπ κλπ εγινε ψιλοδυσκοιλια, ζοριζεται η ερμη και φοβαται και απο πανω

περνουμε nujol λαδακι

εσεις?

Διαφημίσεις

καλημερα γατονι!

ο μικρος ειναι δυσκοιλιος απο μωρο

με συμβουλες παιδιατρων αλλαξαμε διατροφη και καποια στιγμη ξεκινησαμε και duphalac

εχει βελτιωση γενικα, αλλα ζοριζεται πολυ

περσι 9 στις 10 φορες εκανε κατσικοκουραδα και με πολυ πονο

τωρα κανει ας πουμε 5 μερες καθε μερα (προς το σκληρο) και μετα μπορει να στουμπωσει για 4 μερες

και αντε παλι...

στο μεταξυ, απο τοτε που ξεκινησε παιδικο κοπηκε η φρουτοκρεμα και γενικα τρωει ο,τι του δινουν. προσπαθω να τρωει κανενα φρουτο το απογευμα (τα χειμωνιατικα φρουτα δε βοηθανε και πολυ), του φτιαχνω και κουακερ...

τεσπα, θα παω σε παιδογαστρεντερολογο αμεσα, δεν το καθυστερω αλλο

διαβασα στο φορουμ για μια παναγιωτου στο παιδων και μια ζελλου στο μητερα

γατονι εσυ εχεις παει τη μικρη να την δει ειδικος?

[sIGPIC][/sIGPIC]

στη παναγιωτου ειχα παει περσυ ιουλιο για ελαφρια γοπ της αναστασιας

απογευματινο ραντεβου 60 ευρω, 5 λεπτα

ευτχως μετα το φαρμακερο αυγουστο του 2009 αρχισε να τρωει αλαττωθηκαν οι εμετοι και δε ξαναπηγα

ντουφαλακ της εδωσα τον αυγουστο τοτε

τωρα της δινω απο παιδιατρο λαδακι nujol μια κουταλια το απογευμα και ενταξει ειμαστε σχετικα

α ρε μελινα....

ενα θα σου πω... χτες δεν κλεισαμε ματι... γκρινια ολη νυχτα η μικρη, ηθελε κακακια, την ενοχλουσαν και δεν εβγαιναν... τελικα εβγαλε κατι κοτρωνες, στις 9 το πρωι................

τι θα τα κανουμε τα παιδια μας?????????????

Parents are the last people on earth who ought to have children

κι εγω γι'αυτο τον "κλυσματωσα", μπας και κοιμηθει σαν ανθρωπος ο κακομοιρης... :-(

η προηγουμενη βδομαδα πηγε πολυ καλα, εκανε καθε μερα κακα, και οχι κοτρωνες (δεν το πιστευα)

και μετα, αντε παλι μια απο τα ιδια

στο μεταξυ, τωρα τελευταια, την ωρα που θελει να τα κανει, τον πιανει τρελλο κλαμα, πιανει την κοιλια του...

φαντασου χτες, την ωρα που μιλησαμε, ειμασταν σε ενα παιδοτοπο οπου λυσσαγε στο παιχνιδι με ενα αλλο παιδακι. ξαφνικα, μου'ρχεται μυξοκλαιγοντας "μαμα χιελω κακα μου"...

ε αυτο κρατησε κανα μισαωρο. λιγο επαιζε, λιγο μου ερχοταν κλαιγοντας... στο τελος τον ρωτησα αν ηθελε να παμε σπιτι και δεχτηκε, που σε αλλη περιπτωση σιγα μην εφευγε απο τον παιδοτοπο.

παμε σπιτι, μια απ'τα ιδια... 5 λεπτα μια χαρα παιζαμε, 10 λεπτα κλαμα. ε στο τελος δεν το γλυτωσαμε!

ρε συ, απο την ωρα που του το'κανα (το κλυσμα) ποση ωρα να περασε μεχρι να τα κανει? 5-10 λεπτα? ε ολη αυτην την ωρα το παιδι σφαδαζε! δεν ηθελε ουτε να τον ακουμπαω, ουτε να του μιλαω. μιλαμε για τρελλα νευρα! τα πεταξε ολα κατω απο το τραπεζι, μια εβαζε την πιπιλα, μια την πεταγε και μετα την εψαχνε...! δραμα...!

τα'χω δει ολα λεμε! αυτες τις μερες θα παρω να κλεισω ραντεβου με παιδογαστρεντερολογο και ο Θεος βοηθος!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μια απ τα ιδια μελινα, φαντασου για να ξυπνησει απο τον υπνο της!!!

η μονη μας διαφορα ειναι, οτι η δικη μου φρικαρει ακομα και μια μερα να μην κανει κακα!!!

στο μητερα πηγαινε.... ειχα παει τη μικρη για προληπτικες εξετασεις το καλοκαιρι...

ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με παιδων....

(βεβαια αν ηταν κατι σοβαρο φτου φτου φτου, θα σου ελεγα παιδων)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...