Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

μαρκ, προβληματισμενος θα ηταν ουτως η αλλως ο 'γιατρεος' σου, στην περιπτωση σου και η απλη κυστουλα δεν ειναι κατι απλο.... αν πρεπει να αφαιρεθει, δεν ειναι και οτι καλυτερο... αφου εισαι ειδικη περιπτωση

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρκο μου, ολα καλα θα πανε, θα το δεις...!

Κιουλτακι, αυτες τις μερες τουλαχιστον που ξεκινησαμε το πειραμα, την ωρα που του ερχονται, φωναζει τσισα τσισα, του κατεβαζω τη φορμα και τα κανει.

Γενικα δεν ειμαι πολυ διαβασμενη στο θεμα αυτο και ουτε εχω αγχος για το ποτε θα την βγαλει. Εκανα μια προσπαθεια το περασμενο καλοκαιρι, αλλα δεν το ειχε καθολου ο μικρος. Τωρα τελευταια ομως, παρατηρησα πως συχνα ειναι στεγνη η πανα, το ξεκινησαμε σαν παιχνιδι και του αρεσε... Τους ειπα και στο σχολειο να τον ρωτανε αν θελει πιπι, του ειπα και του μικρου οταν θελει πιπι να το ζηταει. Μονος του το ξεκινησε ολο αυτο... Βεβαια για κακα, με τη δυσκοιλιοτητα που εχουμε, βλεπω να τα κανει στην πανα μεχρι την α' γυμνασιου!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έεεεελα να ανέβουμε λίγο γιατί πέσαμε!!! Είναι απόκριες remember????Όλα καλά θα πάνε για όλες μας τα πράγματα!!!

Θετική ενέργεια!!

Βρε γατόνι..δε ήξερα ότι είσαι ψαράκι και εσύ...να σε χαίρονται τα ζουζουνια σου!!!!

Διαφημίσεις

Τι να πω ? ώρες ώρες είμαι αλλού για αλλού

Το ραντεβού τελικά δεν ήταν για σήμερα αλλά για χθες

Έκλεισα άλλο , ευτυχώς για 2 Μαρτίου

Όσες έχετε μυαλό θυμίστε μου

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Αχ βρε Μαραγάκι τσάμπα βγήκατε μες το κρύο ε;;;Θα στο θυμίσω ...να θυμάσαι αν σου αρέσει το 50-50 όταν το δεις να παίζει στη τηλεόραση το βράδυ πρέπει να έχετε κανει το εμβόλιο το πρωί!!!!!

Τα κανω και εγω κατι τετοια marag μου, απο μυαλο κουκουτσι.

Και χθες ακουσα την κλασικη ατακα. Τι κανει το παιδι ρωταει ο Δασκαλακης??? Μια χαρα αγοραρος του λεω και του δειχνω φωτο απο το κινητο και μου λεει αν θυμαμαι καλα ο αντρας σου δεν ειχε τυρκουαζ ματια, ποιανου ειναι το παιδι Ειρηνη???οεο??

.να θυμάσαι αν σου αρέσει το 50-50 όταν το δεις να παίζει στη τηλεόραση το βράδυ πρέπει να έχετε κανει το εμβόλιο το πρωί!!!!!

xa xa

Μάλλον πρέπει να βάλω σε όλους τους τοίχους του σπιτιού ταμπέλες με μεγάλα γράμματα

Τετάρτη 10+10 εμβόλιο!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Τα κανω και εγω κατι τετοια marag μου, απο μυαλο κουκουτσι.

Και χθες ακουσα την κλασικη ατακα. Τι κανει το παιδι ρωταει ο Δασκαλακης??? Μια χαρα αγοραρος του λεω και του δειχνω φωτο απο το κινητο και μου λεει αν θυμαμαι καλα ο αντρας σου δεν ειχε τυρκουαζ ματια, ποιανου ειναι το παιδι Ειρηνη???οεο??

xaxaxaxaxaxax......ποιανού, ποιανού??????????????????????

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...