Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρκυ, μη σε ανησυχουν οι καρκινικοι δεικτες... ειναι πολυ συχνο φαινομενο, τους γραφουν πολυ συχνα... και δεν ειναι παντα ενδειξη για κακοηθεια, εχω την εντυπωση πως δειχνουν και κατι αλλο, φλεγμονη? μη πω βλακειες, ετσι νομιζω....

ΜΑΡΙΤΑ, αυτο ειναι το μπλογκ μου.. χαζομαρουλες, μην εχεις μεγαλες προσδοκιες :mrgreen:

http://fistikologio.blogspot.com/

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Thanks fistikaki! Και τώρα για πε για πε....πως θα γραφτώ και εγώ εκεί για να σχολιάζω;;;

Μαρκοπουλάκι δεν ήταν όμως και αρνητικός ο γιατρός απαισιόδοξος εννοώ....θα σε ξαναδεί μετά τη περίοδο και θα σου πει...έτσι δεν είναι;

μαρκο, δηλαδη θα κανεις τις εξετασεις και μετα την περιοδο θα ξαναπας να σε δει?

μαριτακι, καλα ειναι ο σπαιντερμαν! εχει ερωτευτει τη στολη του, χαχα

επισης, καθε απογευμα, απο την ωρα που ξυπναει μεχρι να μοικηθει ειμαστε χωρις παμπερ, με το γιογιο παραμασχαλα. αντε να δουμε...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Θα δουμε Μαριτακι δεν ηταν αισιοδοξος ουτε πολυ απαισιοδοξος, προβληματισμενος μου φανηκε επειδη γνωριζομαστε καλα πλεον τον καταλαβαινω απο τις αντιδρασεις.

Μπράβο ρε συ Μελινάκι!!Και η βαφτιστήρα μου που είναι στην ηλικία του δικού σου τώρα τη βγάζει τη πάνα σιγά σιγά..πρόσπαθησαν πέρισυ το καλοκαίρι και με τίποτα... αλλά τώρα λες και ήταν έτοιμη ένα πραγμα... keep going!

Μαρκοπουλάκι και εγώ με τον Δασκαλάσκη είχα ξεκινήσει...σου εκπέμπει μια ηρεμία αυτός ο άνθρωπος...στη πορεία άλλαξα βέβαια γιατρό...είναι όμως πολυ καλός!Και φυσικά εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμένα..

Διαφημίσεις

μαρκο, δηλαδη θα κανεις τις εξετασεις και μετα την περιοδο θα ξαναπας να σε δει?

μαριτακι, καλα ειναι ο σπαιντερμαν! εχει ερωτευτει τη στολη του, χαχα

επισης, καθε απογευμα, απο την ωρα που ξυπναει μεχρι να μοικηθει ειμαστε χωρις παμπερ, με το γιογιο παραμασχαλα. αντε να δουμε...

μελινάκι την έχω ξεκινήσει και εγώ και περνάμε όλο το απόγευμα στην τουαλέτα

αλλά το πάμπερς φοβάμαι να το βγάλω....άμα κατουρήσει πάνω στο χαλι ή στον καναπέ?

τον προλαβαίνεις πάντα εσύ??

Θα δουμε Μαριτακι δεν ηταν αισιοδοξος ουτε πολυ απαισιοδοξος, προβληματισμενος μου φανηκε επειδη γνωριζομαστε καλα πλεον τον καταλαβαινω απο τις αντιδρασεις.

THINK POSITIVE ALWAYS!!!!!

Θα κανω Μελινακι τους καρκινικους δεικτες τωρα και θα περιμενω αλλη μια περιοδο για να με δει αμεσως μετα.

μην αγχώνεσαι όλα θα πάνε καλά!!!!!!!!!!!!

συνωνόματος ο γιατρός...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...