Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Ειρήνη και Γάτα... η σχέση του παππού με εσάς είναι τελείως διαφορετική με τη σχέση που έχει με τον παππού. Δεν είναι το καθημερινό πρότυπο οπότε μην τρελαίνεστε... δεν πληγώνονται τα παιδιά... εγώ ας πούμε δεν πληγώθηκα όταν απομυθοποίησα τον παππού μου ;) Ούτε τώρα που μαθαίνω διάφορα για τη συγχωρεμένη τη γιαγιά μου τρελαίνομαι φυσικά.

Αλλο η μία σχέση και αλλο η άλλη. Φερθείτε φυσιολογικά όπως θα φερόσασταν αν ήταν πεθερικά ας πούμε... μία σχέση αναγκαία :)

Τι χιούμορ έκανε ο Β?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αερικο συμφωνώ μαζί σου

Και εγώ με το πατέρα μου δεν έχω καλές σχέσεις [εκείνος νομίζει ότι όλα είναι καλά] ευτυχώς που βρίσκετε εκτός Αθηνών γιατί αν ήταν εδώ θα είχα θέμα

Με τον αδελφό του αντιθέτως έχω άψογες σχέσεις ,είναι ο παππούς μας .Ο Α όταν το βλέπει κάνει σαν τρελός , ψύχωση μιλάμε

Δε θα πω παραπάνω πράγματα γιατί θα συνχιστώ και δε θα κοιμηθώ το βράδυ

Αέρικο έφαγες καρτουλα χθες??

Από ότι είδα , η Δήμητρα πάλι μπαναριστηκε

Από ότι είδα είχαμε πολλές καρτουλες χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος , αλλά τι να πεις …

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Ναι ναι τις κάνω σετάκι :D μόλις πιάσω 13άδα θα κάνω πάρτι :lol:

Έχει αρχίσει και μου την δίνει η υγρασία!

λοιπον....

ηρθα..

οπως αρκετοι απο σας ηδη ξερετε, εφτιαξα ενα μπλογκ... οκ, δεν το αναφερω εδω, θα ρωτησω πρωτα αν μπορω να το πω, μη μου την πεσουν απο την διαχειρηση..

εχει γελιο τελικα.... να γραφεις τις σαχλαμαριτσες σου, δεν νομιζω οτι εχει και πολυ σημασια ποιος θα τα διαβασει, σαν ημερολογιο ειναι..

εγω θα γραφω χαζομαρες μονο, κουβεντες για να γελαω κατ αρχην εγω... (μιλαμε θα γινω πολυ ρομπα.... χεχεχεχχεχεχε)

βρε κοριτσια, δεν φτιαχνετε και σεις απο ενα? μπηκα στο τριπακι και διαβαζω μπλογκς γενικα, και εχει παρα πολυ ενδιαφερον.... δεν ασχολιομουν ποτε, αλλα πραγματικα μ αρεσει!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μερονια... αφαντη η μαρκο? θα την παρω τηλ σε καμια ωρα, αν δεν δωσει σημεια ζωης οκ?? (να φρικαρουμε ή να συγκρατηθουμε?? :?)

εξαφανιζολ κι απο φεης... :confused:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημέρα :)

Αν τελείωσε αργά από γυναικολόγο σιγά μην είχε όρεξη να κάτσει στο pc... Και δεν είναι ακόμα η ώρα της να ξυπνήσει :)

Η μικρή έριξε απίστευτο κλάμα και σήμερα στον παιδικό! Ενώ από χθες που της λέγαμε ότι σήμερα θα πάμε στα παιδάκια έκανε τρελλές χαρές... μόλις βγήκαμε από το ασανσέρ του σπιτιού γυρνάει προς τον τοίχο και όχι προς την έξοδο και έλεγε με παράπονο σιγανά... "πίτι πίτι"

Πάνω που λέμε δόξα το Θεό πάμε πάλι βόηθα Παναγιά... με κουράζει αυτό!

Good morning και από εμένα!

Κιουλτάκι χτες έφυγα από το σπίτι και δε προλαβα να απαντήσω στον χαιρετισμό σου!!!Οπότε γεια σου σήμερα!!!

Φιστικάκι τι μπλογκ εκανες;Θα μας πεις και εμάς;;;

Μαρκοπουλάκι ελπίζω να μη ταλαιπωρήθηκες χτες...περιμένουμε νέα...

Όντως η Λουκομαμά χάθηκε...ελπίζω όλα καλά!

Μαραγκάκι καλό εμβόλιο κοριτσάκι!Και με λίγα κλάμματα...!

Ψάχνω ψάχνω που πέσανε οι καρτούλες αλλά δε βρίσκω...

Εδω ειμαι καλημερα και σορρυ που δεν εγραψα χθες αλλα γυρισα αργα καθως πηγα να πνιξω τον πονο μου σε κατι κοψιδια μετα τον γιατρο.

Οντως η ωοθηκη εχει θεμα μαλλον, μου ειπε στην αρχη μαλλον δεν θα ειναι τιποτα αλλα οταν με εβαλε στον υπερηχο μου ειπε οτι βλεπει οντως κυστη και θελει να με δει ξανα μετα απο την επομενη περιοδο και μου ζητησε να κανω κατι εξετασεις για καρκινικους δεικτες.

Αυτα.Δεν μπορω να πω οτι με καθησυχασε.Μετα εφαγα του σκασμου και κοιμηθηκα του σκασμου με διακοπη εφιαλτη. Ο Μαριος κοιμηθηκε στην γιαγια και μολις ξυπνησα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...