Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Βλέπω τη συναισθηματική κακοποίηση... τι ωραία που τα λέει... περιγράφει εμένα και τη μάνα μου!

Μπα όχι εμένα δεν με παίρνει :) Χαίρομαι που αυτό που έχω βιώσει έχει ένα όνομα και ας εστιάζει το βίντεο της συναισθηματικής κακοποίησης μόνο στα του αντίθετου φύλλου... μπορεί να συμβεί σε μονογονεϊκές οικογένειες ίδιου φύλλου μόνο και μόνο γιατί απουσιάζουν άλλα σημαντικά πράγματα από τον γονέα...

και ναι με βοηθάει και ως προς την μάνα μου αυτό... να της δώσω άλλοθι ... γιατί οκ... τελικά όλοι έχουμε δικαίωμα στις λάθος επιλογές μωρέ... δεν πέρασα μόνο εγώ άσχημα... περνάει κι αυτή και περνάει ακόμα και σήμερα ενώ εγώ καλώς ή κακώς βρήκα τον τρόπο να περνάω καλά...

Τελικά είναι η ίδια το θύμα κι όχι εγώ... και δεν μπορεί και κανείς να την βγάλει από αυτό παρά μόνο ο εαυτός της...

Τι καλά που θα ήταν να δεχόταν την ψυχολογία ως επιστήμη και να μπορούσα να της τα δείξω... να τα συζητήσουμε...

Πάμε τώρα στα νέα μας :D Το παιδί μου τσίκνισε το μπιφτέκι που του έφτιαξα χθες βράδυ αλλά άφησε αρκετά από τα μακαρονάκια που του είχα συνοδευτικό :lol: Τώρα ξεράθηκε στον ύπνο και τα πεθερικά μου πάνε να ψωνίσουν στην λαϊκή και θα μου ψωνίσουν κι εμένα :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...