Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Θυμάμαι τη γιαγιά μου [έφυγε πριν 1 χρόνο]

Καθόταν με το Μαριούλι και έπαιζε ακούραστη ,παρόλο την ηλικία της [83] και του έμαθε απίστευτα πράγματα . όταν πήγαινα να τον πάρω έλεγε « φύγε μια χαρά περνάμε ,δε σε αναζήτησε καθόλου »

Τι καλά που ήτανε . Τώρα χωρίς τη γιαγιάκα μου είμαι κάπως...

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι γλυκια σκηνη βρε Maragaki μακαρι να ειχε προλαβει και η δικια μου γιαγια που με μεγαλωσε, να δει τον Μαριουλη μου. Εφυγε τρεις μηνες πριν γεννηθει ο Μαριος χαρουμενη που εμαθε οτι ημουν εγγυουλα. Και τι δεν θα δινα να ζουσε να τον δει!!!!! Ηταν και γιαγια και μανα για μενα. Δεν την εκλαψα ουτε καν την αποχαιρετησα για να μην βαλω σε κινδυνο την εγκυμοσυνη μου. Το παγωσα σαν να μην συνεβη ποτε, εγω που απο παιδι ετρεμα στην ιδεα μην την χασω.

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια!! :D

Τσικνοπεμπτη σημερα ε? Ποσο θα 'θελα να πιω ενα κρασακι αλλα ας οψεται η αντιβιωση! :lol:

Καταρχην Αερικουλι στην περιπτωση σου, πιστευω συμβαινει μια μιξη των τριων. Φυσικα οχι κακοπροαιρετα! Ισως ειναι στη φυση των γιαγιαδων να το κανει αυτο! Το βλεπω και απο τη μανα μου ας πουμε! Οσες φορες και να την παρω οταν μου κραταει τη Μαρια, θα μου τα παρουσιασει ολα αγγελικα και τελεια! Μεχρι να παω σπιτι να παραλαβω τη μικρη και να μαθω απο την αδερφη μου πως γκρινιαζε και μας ζητουσε συνεχως.. Απο τη μια μου τη δινει αυτο που κανει, απο την αλλη το εκτιμω πως με αφηνει 2 ωρες εκτος σπιτιου χωρις να μου το βγαλει απο τη μυτη! ;) Το συγκρινω και με την πεθερα μου ας πουμε που τα Χριστουγεννα στην Πατρα δεν ηθελε επουδενι να κρατησει τη Μαρια γιατι "ειναι γκρινιαρα και φοβαται να την κρατησει" :roll: Το προτιμω χιλιες φορες αυτο που κανει η μανα μου! Βεβαια ο καθε ανθρωπος αντιλαμβανεται διαφορετικα τις οποιες καταστασεις και ετσι καταλαβαινω πως ισως δεν κατανοεις το σκεπτικο μου! Δεν πειραζει ομως, εγω σε αγαπω :D και χαιρομαι που η Κωτιτα μας αναρρωνει! Επισης να σου πω πως σε ειδα και στον υπνο μου μαζι με το Λευτερη, την Κωτιτα και την Τζοαννα φυσικα! :lol: Ατιμο στερητικο!!!!!!

Cultaki για σημερα που ρωτας δεν θα κανουμε κατι καθως ο Μπιλ δουλευει 18:00 - 24:00. Ισως παμε το μεσημερι να φαμε στη μαμα μου! Θα δειξει!

Λεττα ψηλα το κεφαλι! Η γιαγια σου δεν θα ηθελε να σε βλεπει στεναχωρημενη! ;)

Μαρκοπουλινα φαε κρεατακι σημερα!! Λογω της ημερας!! :lol:

Καλημερα ειπα? Καλημερα σε οοοοοοοολες!!!! :D:D:D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μετα απο το παραπανω σχολιο της πεθερας κατα εναν περιεργο τροπο μου εξαφανιστηκε η καλοπροαιρετη σκεψη.....

Κοιμισα Μαριο για κανενα μισαωρακι και ηρθα παλι.

άρα δεν είμαι τρελλή :lol: :lol: μου αρκεί αυτό γιατί ώρες ώρες αναρωτιέμαι :oops:

Φαίη μου ελπίζω να μας είδες καλά γιατί εσένα με τα όνειρα σε φοβάμαι :lol:

Λέτα μου... αγκαλίτσα... σφικτή... και για το Ειρηνάκι μας!!!

Καλημέρα κούκλες! Καταρχάς να ζητήσω συγνώμη που σας "παρατάω" ξαφνικά και δεν απαντάω στην κουβέντα μας, αλλά όπως καταλαβαίνετε, όλο και κάποιος τρελλός έρχεται πάνω από το κεφάλι μου και ότι θυμάται χαίρεται.

Για να δούμε τι συγκράτησα από αυτά που διάβασα:

Αερικόπουλο με δεκατάκια στη γιαγιά...περαστικά γρήγορα μωρό μου

Φαίη, Μαριτάκι, Νιαουρίνα, θενξ για τις γνώσεις σας σχετικά με το μαξιλάρι. Χθες βράδυ, προσπάθησα να του πάρω την κουβέρτα που την είχε κάνει μαξιλάρι για να τον σκεπάσω. Νευρίασε ρε το θκατό και δεν σταμάταγε να μου φωνάζει αν δεν του την ξανάβαζα μαξιλάρι! Όπως καταλαβαίνετε, σήμερα αγοράζουμε :)

Γλυκιά μου Λέτα, η δικιά μου αγαπημένη γιαγιά έπεσε σε κώμα 2 μέρες αφού της ανακοίνωσα ότι παντρεύομαι και 10 μέρες μετά "έφυγε" :( Δεν γνώρισε ποτέ τους άντρες της ζωής μου :( Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι...δεν θα καταλάβω όπως ποτέ το κουλτάκι :( ((((κουλτακι)))))

Εμείς θα τσικνίσουμε με κάνα σουβλάκι πάντως από την τοπική σουβλακερί!

Λοιπόν, είστε αύριο για Μουτζουρόπυργο, να τα ντύσουμε κιόλας να κάνουμε χάζι;;;

Α να μην ξεχάσω!!! Δοκιμάστε να τους βάλετε και μανταρίνι μέσα στο χυμό πορτοκαλιού να γίνεται πιο γλυκός...

Καλέ η φυστίκω που είναι;;;;

Λοιπόν, είστε αύριο για Μουτζουρόπυργο, να τα ντύσουμε κιόλας να κάνουμε χάζι;;;

μαράκιους η μελινα είπε ότι αυριο έχουν το μασκέ πάρτι στο μουτζουρόπυργο και θα γίνεται χαμός!!!!!

Διαφημίσεις

Νέες περιπέτειες με τη ληξιαρχή πράξη γέννησής ΜΟΥ :lol:

Στον πρωτότυπο τόμο (χειρόγραφο) στο Ληξιαρχείο Αθηνών που έχει υπογράψει η ΜΑΝΑ μου... το επιθετό μου (που είναι και επίθετό της) είναι γραμμένο... ΛΑΘΟΣ!!!! Και αυτή το έχει υπογράψει σωστά :lol: Θα τρέχει αύριο να το διορθώσει :lol:

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τα καλά σας λόγια

Cultaki λυπάμαι για τη μανούλα σου ,δεν το ήξερα

Χριστινιώ όταν βρήκαν τη τσάντα σου δεν ήταν μέσα η Α/Τα ?

Γράψτε ότι βλακεία θέλετε για να φύγουμε από αυτή τη σελίδα…

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...