Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

η πασχαλιτσα συνηθισε με μαμα και μπαμπα και ηταν δυσκολος ο αποχωρισμος ε?

H πεθερά μου έχει μια κακιά συνήθεια... κάθε φορά που κρατάει το παιδί ισχυρίζεται ότι το παιδί δεν μας ζητάει καθόλου λες κι εμείς είμαστε μαμάκες και δεν ξέρουμε το παιδί μας... πήρα τηλέφωνο τώρα... καταρχήν είναι απύρετη... κατά δεύτερον φώναζε μόλις σήκωσε το τηλέφωνο η πεθερά μου "μαμά μαμά" οπότε της λέει η πεθερά μου...

- ναι η μαμά είναι, που είπαμε ότι είναι η μαμά;

- λεια (δουλειά)... μπαμπας!

- όχι ο μπαμπάς δεν είναι στο τηλέφωνο... που είπαμε είναι ο μπαμπάς;

- λεια...

και μου λέει για να το κάνει ελαφρύτερο...

- έχουμε θυμηθεί όλους! τον νονό, τη νονά, τη θεία και είναι όλοι στη δουλειά

τσου ρε!

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί το κάνει...

1. Για να μην νιώθουμε εμείς άσχημα που αφήνουμε το παιδί;

2. Για να μας δείξει ότι το παιδί περνάει καλά μαζί της;

3. Για να υποβιβάσει τη σχέση;

Δεν την λες και τέρας ευαισθησίας την πεθερά μου...

Διαφημίσεις

Μακάρι να έχετε δίκιο :) Το περνάω στο ντούκου φυσικά αλλά δεν παύει να με ενοχλεί... γιατί όταν είχαμε ξεκινήσει παιδικό... το μεσημέρι το πήγαινε το σχολικό στην πεθερά μου... το απόγευμα που πήγαινα να την πάρω... για να μου τη δώσει μου έκανε γυμνάσια του στυλ... "ναι σιγά μην θέλει να έρθει"...

Διαφημίσεις

Μετα απο το παραπανω σχολιο της πεθερας κατα εναν περιεργο τροπο μου εξαφανιστηκε η καλοπροαιρετη σκεψη.....

Κοιμισα Μαριο για κανενα μισαωρακι και ηρθα παλι.

τη στολη μας την πηραμε τελικα απο το τζαμπο αφου γυρισαμε δυο μαγαζια με εποχιακα (το ενα δεν ειχε παιδικες στολες και το αλλο ειχε μονο τυπου ζωακια - ο δικος μου ηθελε κατι πιο μπρουταλ)

δεν μου πολυαρεσε, ειχε αλλες που μου αρεσαν καλυτερα, αλλα τον αφησα να διαλεξει μονος του, εξαλλου γι'αυτο τον πηρα μαζι... τελικα ομως εχει πλακα με τη στολη του...

για Πλακα, λεω αν τα καταφερουμε να παμε για βολτα το επομενο σ-κ που θα ειναι και τα αδερφια του εδω...

αερικο ισως να στο λεει η πεθερα σου για να μην ανησυχεις. βεβαια, αλλο να σου λεει οτι το παιδι ειναι και περναει καλα και αλλο οτι δεν σε ζηταει... ομως δεν σκεφτομαστε ολοι το ιδιο...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγώ πιστεύω ότι η γιαγιά έχει λαχτάρα και απίστευτη χαρά στο να είναι κοντά στο παιδί ,αυτό πρέπει να μας χαροποιεί γιατί υπάρχουν και μερικές που το κρατάνε μισή ώρα και κάνουν λες και δούλευαν στα κάτεργα

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Σωστο και αυτο Marag!!!! Εγω βλεπω την μητερα μου ποσο λατρευει τον Μαριο και την ψυχη της δινει αλλα ειναι σαν ανθρωπος πολυ αγχωτικη και υπευθυνη με αποτελεσμα οταν τον εχει να ειναι στην τσιτα και να φοβαται οτι κατι θα συμβει γιατι ειναι και ζωηρος και ετσι δεν θελω να την φορτωνω.

Εφτασε ενος ετους ο Μαριος για να κατσει στο σπιτι της γιαγιας χωρις εμενα γιατι φοβοταν η μητερα μου και δεν της τον αφηνα. Μετα καηκε και δεν τον ξαναπηρε μεχρι πριν κανενα διμηνο. Και δεν καηκε με την γιαγια αλλα με την νταντα που ειχα προσλαβει ενα φεγγαρι γιατι δεν ενιωθα καλα. Απο το σοκ της ομως η μητερα μου γιαυτο που επαθε το παιδι εκανε μηνες να τον ξαναπαρει σπιτι της.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...