Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Angel83 είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη που κάνατε αυχενική διαφανεια? Και πόσο κόστησε? 

Στην Ψαρρά έκανα και έδωσα 130 μαζί με pappA. Τα αποτελέσματα της αυχενικής την ίδια μέρα και τα υπόλοιπα την επόμενη το πρωί.Καλη επιτυχία❤️

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

το πιο χοντρο που ειχα παθει με το Βασιλη στο χρονο περιπου μας κρατησε 1 μηνα ρε παιδια! και μονο με μελανι το ελυσα τελικα...φτου φτου απο τοτε δε ξαναπαθαμε

ειδα, δε μπηκα εχτες, δοκιμαζα μαντκο χοχοχοοχχοο

ρε σεις πηρα ενα πολυ ομορφο , μου θυμισε τα νιατα μου με τα κολανακια...αλλα ντρεπομαι να το βαλω τωρα η γαιδαρα!!!

Διαφημίσεις

το πιο χοντρο που ειχα παθει με το Βασιλη στο χρονο περιπου μας κρατησε 1 μηνα ρε παιδια! και μονο με μελανι το ελυσα τελικα...φτου φτου απο τοτε δε ξαναπαθαμε

τι μελάνι καλέ?????

ειδα, δε μπηκα εχτες, δοκιμαζα μαντκο χοχοχοοχχοο

ρε σεις πηρα ενα πολυ ομορφο , μου θυμισε τα νιατα μου με τα κολανακια...αλλα ντρεπομαι να το βαλω τωρα η γαιδαρα!!!

για ρίξε καμμιά φώτο!!!!

θα το βρω και θα βαλω

φαρμακευτικο μελανακι απο φαρμακειο

σε στεγνο δερματακι βαζεις παπ παπ με βαμβακακι

στεγνωνει και απολυμαινει παραλληλα την περιοχη

επεσε δουλεια

http://www.mandco.com/Tops/Bubble-hem-embellished-top/invt/1523333peacock

το φορεσα με κολαν

ειναι πολυ βαρυ το πανω του (ολο κεντημα με κατι σιδερακια) και πολυ με αρεσε και ειναι για εξοδο (πουυυυυυυυ???????)

μαλλον απο τις δοκιμες χαχχαα επαθα και την ψυξη σημερα....

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσαρες?

Ειρηνη πως παει η μικρη? Καλυτερα?

Εγω παω τωρα να ψαξω στο φορουμ για καλο παιδογαστρεντερολογο γιατι δεν παει αλλο!

Ο μικρος ειναι δυσκοιλιος απο μωρο, εχω συμβουλευτει δυο παιδιατρους, το παλεψαμε με διατροφη, με σιροπια κλπ. Καθε φορα που μας πιανει κριση λεω θα τον παω σε ειδικο, μετα στρωνει λιγο και λεω οκ αστο. Αλλα δεν παει αλλο... Χθες κλυσμα και θρηνος μεχρι τελικα να τα κανει...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...