Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 10 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

Να 'σαι καλά, σε ευχαριστώ πολύ!!

9 ώρες πρίν, Nels είπε:

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

Καλημέρα! Σύνδρομο πολυκυστικών έχω, όχι ΠΩΑ. Δεν ξέρω αν σχετίζονται αυτά τα δύο. Είχα πάρει για κάποιο διάστημα glucophage για ρύθμιση περιόδου, αλλά τζίφος, έπαιρνα και inofert. Έχω κάνει για θυροειδή αιματολογικές για τον φάκελο του ΕΟΠΥΥ, μου έκανε και υπέρηχο η ενδοκρινολόγος. Γενικά όσες φορές έχω πάει ενδοκρινολόγο μου γράφουν ινσουλίνη, γλυκοζυλιωμένη, γενικές αίματος κλπ. Είχαμε ρωτήσει τον ανδρολόγο για το DFI, μας είπε ότι αν δεν πάει καλά η πρώτη προσπάθεια να το δούμε και αυτό, μην δώσουμε 200 ευρώ χωρίς λόγο. Βέβαια και εγώ είμαι της άποψης ότι καλύτερα να τσεκάρουμε όσα παραπάνω γίνεται για να μη χάνουμε χρόνο και χρήμα και να επιβαρυνόμαστε ψυχολογικά. Τώρα για το ουρεόπλασμα δεν ξέρω, αυτό έγραφε το αποτέλεσμα, ασθενώς θετικό 3*10 και από όσο διάβασα και ρώτησα οι απόψεις διίστανται για το αν κάνει κακό. Άλλοι λένε ότι είναι μέρος της φυσιολογικής χλωρίδας, άλλοι ότι θέλει προσοχή γιατί μπορεί να είναι και αιτία αποβολών. Θα το συζητήσω ξανά με τον γυναικολόγο όμως. Σε ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση σου!!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μαρακι εμεις χρησιμοποιουσαμε μαξιλαρι στη συνονοματη σου, απο τις πρωτες μερες της ζωης της γιατι απλα χωρις αυτο.... δεν κοιμοταν! Θυμαμαι ειχα κατααγχωθει και το εψαχνα γιατι ολοι λενε πως σε τοσο μικρα μωρα απαγορευεται το μαξιλαρι. Παρολαυτα ακομα και το σφηνακι της εκεινη το εκανε μαξιλαρι, δηλαδη κοιμοταν μονο αν ακουμπουσε το κεφαλι της πανω του ωστε να εχει κλιση! Ετσι πηγα και της πηρα το γνωστο "αντιπνικτικο" μαξιλαρι, το οποιο εχει τρυπες και υποτιθεται πως ειναι ακινδυνο. Γνωριζω πως πηρα μεγαλο ρισκο γιατι το μωρο ηταν πολυ μικρο αλλα πραγματικα το αναζητουσε (παιδι με αποψη απο τα γενοφασκια του :rolleyes:)!

Πλεον, της εχω ενα πουπουλενιο και εχει κρατησει 2 μικρα (τα αντιπνικτικα που λεγαμε), τα οποια τα βαζει το ενα δεξια της και το αλλο αριστερα της..! :lol:

Γενικοτερα το φετιχ της δικιας μου ειναι τα μαξιλαρια! Κυκλοφορει ολη μερα με αυτα μες στο σπιτι και δεν τα αποχωριζεται με τιποτα!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εμείς έχουμε μαξιλάρι! Εγώ του το έχω πάρει από ένα μαγαζί της γειτονιάς μου

Είναι τα μεγάλα , έχουν όμως φερμουάρ και μπορείς να το αδειάσεις και να το κάνεις όσο φουσκωτό το θες .Έτσι λοιπόν το ένα μαξιλάρι ,το έκανα 2 .

Το είχα πάρει 10 ευρώ [ μη με ρωτήσετε τι υλικό έχει μέσα γιατί δε θυμάμαι πως το είπε]

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Άσε όσο είναι κολλημένο παραμένουμε ήρεμες... ποιος ξέρει τι θα έχει γραφτεί πάλι; :lol:

Γι' αυτο κι εγω απεχω... Και απειχα καιρο δηλαδη, απλα διαβαζα και εσουρνα στην οθονη αυτα που θα ηθελα να γραψω :lol: Σωτηριο αυτο! Απλα ο Β. οταν με εβλεπε να φωναζω στην οθονη σταυροκοπιοταν και ηταν ετοιμος να μου κλεισει σουιτουλα στο Δαφνι! :lol:

Ε, πριν λιγες μερες αποφασισα να ξαναγραψω, εφαγα την κοκκινη καρτουλα μου, καλα να παθω, ηρεμησα και ξανααπεχω! :cool:

Καλα κουραγια στους συμμετεχοντες! :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

αν σε εξυπηρετεί η πεθερά, κράτα την λίγες μέρες σπίτι...θέλει περιθώριο ο οργανισμός της να ανακαμψεί...

δώστης πορτοκαλάδα/μανταρινάδα...λίγο τραχανά...

πορτοκάλι μανταρίνι τα έχουμε κόψει λόγω της διάρροιας δυστυχώς... τραχανά τρώμε ευτυχώς :) Έχω ξεκινήσει μια εβδομάδα τώρα και της βάζω και μέλι στο γάλα, μισή κουταλιά πρωί βράδυ... δεν το τρώει σκέτο το σκασμένο :lol: γενικά με τα γλυκά ευτυχώς δεν το έχει...

Εν τω μεταξύ αυτό το παιδί παίρνει όλα μου τα ελλατώματα... εγώ είμαι αλεργική στα μέταλλα... μόλις με ακουμπάει φο στο δέρμα γεμίζω μικρά μικρά σπιθουράκια στο σημείο που ακουμπάει και αν επιμείνω φαγουρίζουν και γίνονται φουσκάλες... της έφεραν ο παπους και η γιαγιά ένα ρολόι παιδικό... το φόρεσε προχθες όλη μέρα και σήμερα που μου το έφερε να της το ξαναβάλω είδα τα γνωστά σπιθουράκια! :roll: Χαρές που θα κάνουν οι γκόμενοί της που δεν θα μπορεί να βάλει ΤΙΠΟΤΑ ψεύτικο :lol:

Διαφημίσεις

κορίτσια τί γνώμη έχετε για τις υφασμάτινες πάνες? λέω να τις πάρω τώρα που κάνουμε εκμάθηση τουλέτας...γιατί νιώθει την υγρασία όταν τα κάνει πάνω της και το καταλαβαίνει...και έτσι δεν χρειάζεται να την έχω γυμνή....

κορίτσια τί γνώμη έχετε για τις υφασμάτινες πάνες? λέω να τις πάρω τώρα που κάνουμε εκμάθηση τουλέτας...γιατί νιώθει την υγρασία όταν τα κάνει πάνω της και το καταλαβαίνει...και έτσι δεν χρειάζεται να την έχω γυμνή....

post-7157-087238500%201295248940.gif για να σκεφτώ..... emot85.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...