Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Περνω πολυ ισχυρα φαρμακα αλλα οχι τωρα που δεν ειμαι καλα ανεκαθεν τα επαιρνα, αγωγη που βοηθαει υποτιθεται. Καλο φαγητο και πορτοκαλαδες που σιχαινομαι φουλ. Με τσακισε και η ατιμη η διαιτα που εκανα μαλλον επεξε κι αυτη ρολο στην βουτια του αιματοκριτη.

Σε ευχαριστω Μελινα για το ενδιαφερον, εισαι πολυ γλυκος ανθρωπος, τυχεροι οσοι σε εχουν διπλα τους!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι μαλλον διαιτα σε συνδυασμο με ξενυχτι μαριουλη σε τσακισαν! αντε κοιτα να παρεις τα πανω σου γιατι ανοιγει ο καιρος και θα αρχισουμε τις βολτες!

το εμβολιο καλα, ηταν εμβολιο που επρεπε να ειχε γινει στα δυο χρονια, αλλα επειδη καθυστερησα το μμρ, πηγαν ολα λιγο πισω. τωρα υποτιθεται το επομενο ειναι τεσσαρων χρονων! ο μικρος προοδευει με την εννοια οτι πριν 6-9 μηνες απο την ωρα που μπαιναμε στον παιδιατρο μεχρι την ωρα που βγαιναμε ουρλιαζε. ενω τωρα ειναι χαλαρος, του γελαει, του μιλαει, κανουνε και πλακιτσα και ριχνει ενα κλαμα την ωρα του τσιμπηματος μονο (15 δευτερολεπτα, μη φανταστεις).

[sIGPIC][/sIGPIC]

Τελεια που χαλαρωνουν μεγαλωνοντας!!!! Και εμεις το ειχαμε καθυστερησει καπως το mmr αλλα τελικα το καναμε χωρις προβληματα!!!!

Ανοιξη η αγαπημενη μου εποχη, αντε να ερθει ο καιρος να παρουμε τους δρομους!!!!

Διαφημίσεις

αερικο παλι αρρωστουλα η μικρη σου ρε????

μπας και στην ματιασαμε απο τις φωτος?????

AGE εσενα η μικρη????

μαρκο τουλαχιστον ανεβηκε αρκετα και δεν πηγαν χαμενες οι θυσιες των μοσχαριων στην ευρυτερη περιοχη σου..... οταν γεννησα μετα απο επιπλοκη που ειχα εφτασα αιματοκριτη 23 και ημουν μπλε..... το χω νιωσει αλλα φανταζομαι οτι δεν εχει καμια σχεση μ αυτο που περνας.....

καλά κοριτσάκι μου ευτυχώς είμαστε απύρετες από εχθές οι μύξες όμως μύξες τι να πω θα φύγει ο Χειμώνας

KbLyp3.png 4AByp3.png

Καλησπέρα κούκλες!

Μαρκοπουλάκι μου τα νέα σου είναι σούπερ ευχάριστα! Προσπάθησε να έχεις χαμηλούς ρυθμούς και τις επόμενες μέρες και θα ανακάμψεις μια χαρά :)

Σε καταλαβαίνω βρε κορίτσι μου, ο κουνιάδος με Μ.Α. κάθε δύο εβδομάδες μετάγγιση...φάρμακα για την καρδιά, το στομάχι, το ζάχαρο...άστα!

Άντε πότε θα ανοίξει ο καιρός να πάρουμε τους δρόμους :mrgreen:

Τελικά τι θα κάνουμε αυτή τη βδομάδα;;; Θα βρεθούμε πουθενά;

Εγώ δίνω άδεια και στη γιαγιά να πάει στο νησί για το τριήμερο και το κάναμε εξαήμερο από την άλλη Πέμπτη μέχρι και Τρίτη κάθομαι σπίτι με σούργελο και είμαστε στη διάθεσή σας :tongue:

age μπραβο που ειστε απυρετες!

μαρακι πως εισαι κοριτσαρα?

μηπως να κανονιζαμε για το σαββατο κατι? δεν τελλαινομαι για πολυκοσμιες βεβαια, εχω φοβηθει με αυτες τις κ@λοιωσεις!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αντε Μαρακι να δω ποτε θα σε γνωρισω. Καταλαβαινω τι περναει και ο κουνιαδος σου γιατι ειναι αδερφες οι παθησεις μας.

Μπραβο στην Ευγενια που ειναι καλα, θα περασουν και οι μυξες!!!!

Διαφημίσεις

Αν πατε σε ανοιχτο χωρο και ειμαι καλα μεχρι τοτε και νιωθω δυνατη μπορει να ερθουμε και εμεις. Αλλα θα φερω και τον μπαμπα να φαει αυτος το τρεξιμο αυτη τη φορα.

χαχαχαχα σε ανοικτό χώρο θα φέρω και γω τον ταλαίπωρο πατέρα! :)

Μακάρι κούκλα μου να είσαι εσύ καλά και μέχρι την άνοιξη ένα ωραίο καφέ θα τον πιούμε σίγουρα!

αι στο καλό μόλις είδα το μετεο! καταιγίδες μέχρι την Κυριακή το βράδυ!! και από ξημέρωμα Σαββάτου πέφτει η θερμοκρασία πολύ! στα βορειοανατολικά προάστεια μάλιστα θα έχει χιονόνερο το πρωί της Κυριακής!!!

γμτ γμτ γμτ! πάλι μέσα :(

Δεν ήθελα να σας πικράνω αλλά το είχα δει και λέω άστες... θα το δουν :lol:

Για έξω δεν προβλέπεται αυτό το ΣΚ ούτε τις καθημερινές δυστυχώς... το μέσα είναι άκρως επικίνδυνο τελικά!

Πάω να πάρω τη λέτα τηλέφωνο... κλείδωσε το πληκτρολόγιό της :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...