Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Μελινακι ευχαριστω για το ενδιαφερον σου!!!! Ακομα δεν ειμαι καλα και περιμενω τα αποτελεσματα 4 η ωρα για να δω αν θα γλυτωσουμε την μεταγγιση.

Σηκωνομαι μονο για τα απαρατητα και η μητερα μου εχει κατασκηνωσει σπιτι και βλεπω να την απολυουν.

Αυτα δυστυχως αλλα παλι καλα, γιατι μπορουν να γινουν και χειροτερα τα πραγματα. Θα δουμε, κανουμε οτι πρεπει κι απο εκει και περα τι να πω, θα δειξει.

Φιλια στον Κωνσταντινο και μπραβο που θα μπειτε σε βρακακι!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαρκο θα περιμενουμε τα νεα σου! επισης, ξερω οτι εχεις τοσους ανθρωπους διπλα σου. αλλα ΑΝ μπορουμε να βοηθησουμε σε κατι μας το λες ε? μη ντρεπεσαι!

για το βρακακι λετε? μου φαινεται πολυ νωρις, ουτε καν το εχουμε συζητησει ακομα...

απλα αυτες τις μερες παρατηρησα οτι καποια πρωινα ξυπναει και η πανα ειναι σχεδον στεγνη. τον βαζω στο γιογιο, τα κανει και χαιρεται! αλλα μετα παλι πανα...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οταν πεφτει γατακι ο αιματοκριτης τοσο πολυ παυουν να λειτουργουν σωστα τα οργανα καρδια, πνευμονες σπληνα και τα λοιπα. Και σε αυτο το σημειο υπαρχει μεγαλος κινδυνος γιαυτο πρεπει να γινει η μεταγγιση. Θα δουμε αν θα χρειαστει, μακαρι να το αποφυγουμε, απο το νουμερο της εξετασης θα κριθει.

Διαφημίσεις

Δεν ειναι τιποτα στανταρ σε αυτη την παθηση Γατονι μου, μπορει καθολου, μπορει πολλες φορες εξαρταται πως θα χτυπησει η παθηση, ειναι απροβλεπτη.Η μεταγγιση ειναι το λιγοτερο κακο που μπορω να παθω.

Εγώ εύχομαι να κάνουν δουλειά τα μοσχάρια της περιοχής... δεν σου είπα... προλαβα και πήρα ένα συκώτι από το τελευταίο μοσχάρι των νοτίων προαστείων :lol: θα το φτιάξω αργότερα γιατί τώρα είμαι πτώμα... και σκέφτομαι... να πάω να κοιμηθώ ή να κάτσω μαζί σας που μου λείψατε σήμερα; ε;

Διαφημίσεις

Το παιδί είναι duracell... έκανε τρελές χαρές μόλις στρίψαμε την γωνία με το ποδήλατο και είδε το Mall και τα συντριβάνια! Ακομα μεγαλύτερες όταν κατάλαβε ότι πηγαίναμε κούνιες αλλά της κόπηκε λίγο όταν δεν κάτσαμε πολύ γιατί ήταν όλα (εκτός από τις πλαστικές κούνιες) μούσκεμα οπότε δεν μπορούσε να τρέξει και να κάνει ό,τι ήθελε... περπατήσαμε όμως αρκετά πήγαμε και στο Mall στις σκάλες της κυλιόμενες και της έφυγε ο καημός :lol: Σπάσαμε και το χερούλι από το ποδήλατο και τώρα είναι με ταινία συσκευασίας τραυματισμένο χαχαχαχα

Έφαγε και ξεράθηκε στον ύπνο απύρετη (είχαμε πιει ντεπόν στις 8.00 το πρωί).

Τους ειχα ζητησει να βγουν οσο το δυνατον πιο γρηγορα και μου ειπαν 4 η ωρα και πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν 6 να ξαναπαρω. Προκειται περι γαιδουριων παιζουν με τα νευρα μου.

Αναλογα εχει φτασει και 15 στο παρελθον γιατι δεν μπορουσαν να βρουν αιμα και παραλιγο να δω τα ραδικια αναποδα. Το οριο ασφαλιας ειναι το 27, απο εκει και κατω οσο πεφτει τοσο πιο αμμεση πρεπει να ειναι η μεταγγιση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...