Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Έχω την εντύπωση ότι αν κόψει το μεσημεριανό θα είναι χειρότερα

1ον γιατί κατά τις 6 το απόγευμα θα είναι σαν κοτόπουλο

Άσε που θα της φταίνε τα πάντα και θα είναι μες στη γκρίνια

Υπάρχει και το άλλο ,να νυστάζει τόσο μετά που να κοιμηθεί κατά της 8 30 και οολο το βράδυ να τραγουδάει!!!

15_9_20.gif

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα καλημέρα!

Δύσκολο όταν δεν κοιμούνται το βράδυ τα δίχρονα...και εγώ πιστέυω ότι ο μεσημεριάνος ύνος είναι βασικός αλλά δεν είναι και όλα τα παιδιά το ίδιο...άλλα θέλουν πιο λίγο ύπνο και άλλα πιο πολύ...εμάς όταν δε κοιμάται το μεσημέρι είναι πολύ πιο ανήσυχη το απόγευμα και δε μπορεί να κοιμηθεί το βράδυ εύκολα από την υπερένταση.

Αλλά είπαμε κάθε παιδί είναι διαφορετικό!

Αερικουλι την κανω μπανιο καθε βραδυ πριν το βραδυνο γαλα.. Δηλαδη κατα τις 9. Γεμιζουμε καθε βραδυ με νερο τη μπανιερα και αφου την πλυνω, την αφηνω να παιξει με τα παιχνιδια του μπανιου της. Τα μαλλια τα λουζουμε καθε 2η μερα. Μετα το πλυσιμο ακολουθουμε τη διαδικασια "χαλαρωσης" που θα πει μασαζ με την ενυδατικη μας, στεγνωμα τα μαλλακια, φυσιολογικος ορος στη μυτουλα και τραβηγμα με τις μυξορουφηχτρες αμα ρουθουνιζει, ντυσιμο με καθαρες πυζαμουλες και μετα ταϊσμα το γαλα της και κρεβατι.

Τι σκατα κανω λαθος, δεν μπορω να καταλαβω! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

τίποτα δεν κάνεις λάθος βρε καλό μου αν δεις στη διπλανή παραλία το φόρουμ είναι γεμάτο με μηνύματα από μητέρες που τα παιδιά τους δεν κοιμούνται συνεχόμενα το βράδυ τι σημαίνει αυτό ότι όλες κάπου κάνουμε λάθος ?? τι να πω απλά είναι στο παιδί εγώ πραγματικά νομίζω ότι δεν ξέρουν με ποιό τρόπο να ξανακοιμηθούν το βράδυ όταν ξυπνάνε (γιατί όλοι μας ξυπνάμε το βράδυ είναι φυσιολογικό)

Απλά φρόντισε να την κουράζεις το απόγευμα ακόμα και αν είστε μέσα στο σπίτι (εμείς κυνηγιόμαστε και χορεύουμε όταν δεν μπορούμε να βγούμε έξω) :mrgreen::mrgreen:

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλα αμα σας πω πως "χαλαρωνουμε" εμεις μαλλον θα με μουτζωσετε χαχαχαχχαχαχα

8-8.30 καπου εκει γαλα

μετα απο κανα μισαωρο ξεντυμα

ντουζακι , χρονος 1 λεπτο μαξ στο ορθιο, μαλι καθε 2η μεσημερι

βγαινουμε, πυζαμες ετοιμααααα

συνηθως ειναι καπου 9,30

νανι τωραααααααααααααα

ξαπλωνουν, τα σκεπαζω καλα

τονιζω οπως παντα

και...βασιλη σε παρακαλω να μη σηκωθειςςςςςςς

καλυνηχταααααα στον αερα, κλεινω φωτα πορτα σκοταδι εφυγα

ακουω κανα μπουρμπουρ

φωναζωωωω καληνυχτααααααααααααααααααααααααααααααααααα

2-3 φορες και τελος

η Α ετοιμη, ο Β θα ξανασηκωθει με τα γνωστα, τι τρως , φιλακι κλπ

και ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ

ειμαι πολυ κακια μαλλον, ουτε ενα παραμυθακι στα ερμα

θα το πει μονη της η Α

βαρατε με

Εγω ακολουθω ιεροτελεστια υπνου απο οτν γεννηθηκε και δεν εχω καταφερει να κοιμηθει ακομα ολοκληρο βραδυ. Ειναι θεμα παιδιου, εχω καταληξει. Αν παλι δεν κοιμηθει μεσημερι γινεται ο κακος χαμος απο γκρινια και το βραδυ κοιμαται ακομα πιο ασχημα.

Αλλα ο δικος μου Φαιη ηταν ανεκαθεν ετσι και στην κουνια, η δικια σου κοπελαρα φαση περναει με τα νεα δεδομενα μην ανησυχεις θα επανελθει. Τηρησε την ρουτινα και σε λιγο καιρο θα συνηθισει. Αν αρχιζει και μιλαει και τραγουδαει εσυ θα λες ειναι νυχτα και τα τραγουδακια κανουν νανι. Το πρωι ξανα.

Διαφημίσεις

Βρε AGE είσαι εδώ;;Θα μπουφλίσω καμία στις ιντερνετικές αγορές δε πάει άλλο λέμε......οι ίδιες και οι ίδιες ερωτήσεις συνέχεια και από τα ίδια άτομα συνήθως...!Ουφ!

εδώ είμαι Μαρίτα μου ..........και σου την λένε κιόλα από πάνω :mrgreen::mrgreen: τι να πω έχω απελπιστεί πια μα 2 ποστ ποιό πάνω........ ούτε αυτό τον κόπο δεν κάνουν ?? γρρρρρρρρρρρρρ

KbLyp3.png 4AByp3.png

καλημερα (ή καλησπερα?) girls!

φαιη υπομονη με τα νυχτοπερπατηματα της κοκονας σου! η μετακομιση ισως να την εχει επηρεασει και να νιωθει καποια ανασφαλεια ακομα...

χριστινακι περαστικα στη πασχαλιτσα σου μωρε... αμαν πια με αυτους τους πυρετους και τις ιωσεις!

μαρκοπολακι πως εισαι σημερα?

η νεραιδουλα της age?

κιουλτακι, μαριτακι, γατα και μαραγκ ελπιζω ολα οκ...

καλα εγω εδω στη δουλεια τρεχω και δε φτανω...

να σας πω, ο μικρος μου αυτες τις μερες, πρωι μολις πιει γαλα και μεσημερι-βραδυ πριν τον υπνο κανει τσισα στο γιογιο. ξερετε αν το σχολειο μπορει να βοηθησει καπως? (με τη λογικη οτι δεν ειναι βρεφονηπιακος)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...