Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε Αερικακι περαστικα σας ευχομαι και ελπιζω να ειναι μονο δοντι.

Φαιη ειναι μεταβατικο σταδιο και ειναι λογικο να τα κανει αυτα. Εσυ μεινε σταθερη στο οτι τα παιδακια κοιμουνται στα κρεβατια τους και καθε φορα που θα ξυπναει δεν θα πιανεις κουβεντα, θα λες μονο νυχτα εξω νανι και θα την πηγαινεις στο κρεβατι της. Θα σε παιδεψει λιγο καιρο αλλα θα πιασει μαλλον. Μολις την βλεπεις οτι κοιμαται θα φευγεις.

Και την κουνια να βαλεις παλι μην εισαι σιγουρη οτι θα την δεχτει πια. Μην της μιλας πολυ την νυχτα.

Ευχαριστω Μαρκοπουλακι!! Κι εγω ετσι πιστευω πως δεν θα τη δεχτει την κουνια πλεον εφοσον εχει μαθει στην ελευθερια του κρεβατιου! Απλα ο Β. τα ΄χει δει ολα και επιμενει.. :|

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Φαίη μου δηλαδή στο παλιό σπίτι κοιμόταν στο κρεβάτι της όλη την νύχτα ή είχατε το ίδιο πρόβλημα και τότε ?? Επίσης όταν πέφτει για ύπνο κοιμάται μόνη της ή μαζί σου στο κρεβάτι ???

είναι μικρή ακόμα μωρέ δεν έχει μάθει να διαχειρίζεται τον ύπνο μόνη της

τι εννοώ η Ευγενία είχε μάθει να κοιμάται θηλάζοντας όταν ξυπνούσε το βράδυ την θήλαζα για να ξανακοιμηθεί όταν την αποθήλασα πέρασε ένα στάδιο που ξυπνούσε και επειδή δεν είχε μάθει πως να κοιμάται μόνη της ξανά, σηκωνόταν και με ζητούσε νομίζω ότι ήταν το δυσκολότερο στάδιο αυτό να μάθει δηλαδή πως αφενός την νύχτα δεν σηκωνόμαστε αφετέρου πως να κοιμηθεί πάλι χωρίς εμένα

Στην αρχή όταν σηκωνόταν την έπαιρνα μαζί μου στο κρεβάτι και όταν άρχιζε να κάνει ταλιμπανιές δεν της μιλούσα της έλεγα μόνο σιγά σςςςςς είναι νύχτα νάνι τώρα, ξανά και ξανά και φρόντιζα γενικά να μην ξεσηκώνεται ώστε να ξυπνήσει εντελώς (βασικό προσπαθούσα να την προλάβω μισοκοιμισμένη την έπαιρνα αμέσως στο κρεβάτι για να μην πολυ ξυπνήσει και να είναι ήρεμη)

παρότι πλέον το βράδυ πολύ σπάνια ξυπνάει όταν πχ έχει πυρετό δεν την έχω βγάλει από την κούνια ακόμα γιατί αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου μην αρχίσει να γυρίζει στο σπίτι το βράδυ και δεν την πάρω είδηση :roll::roll: κοιμάμαι και σαν βόδι .......μία φορά πάντως που δοκιμάσαμε να της βγάλουμε το κάγκελο ήρθε στο κρεβάτι μας 6 το πρωί φωνάζοντας τσιπνα μαμά είναι μέλα τώρα :mrgreen::mrgreen:

την ιστορία της ζωής μου έγραψα πάλι σορυ :?:???:

KbLyp3.png 4AByp3.png

Διαφημίσεις

συμφωνώ με την Γάτα :D είναι μικρή ακόμα και μπορεί να έχει υπερένταση το απόγευμα εγώ απλά τα απογεύματα θα φρόντιζα να την εξοντώνω σωματικά :mrgreen::mrgreen:

Σας κάνουν τα κρόκς ???

KbLyp3.png 4AByp3.png

το γνωριζω χαχαχχα

φαιη εμενα ευτυχως το πηγαινε ελα του Βασιλη κραταει μονο τη πρωτη ωρα!

και δε σηκωνομαι χαχαχα

πισω κλεισε πορτα και νανι!

ερχεται για να δει τι τρωω, τι κανω, να δωσω φιλακι και οτι αλλο σκεφτει!

αλλα γενικα οταν εβγαλα τα καγγελα απο τη κουνια δεν ειχα χοντρες αντιδρασεις

η αλλαγη σπιτιου σιγουρα επαιξε αι το ρολο της

σπιρομετρηση ΟΚ δεν εδειξε τιποτα χοντρο

αλλα ο βηχας οι ψυξεις οι φαρυγγιτιδες ειναι συμπτωματα ασθματος

θελει προληψη καθημερινη απο οκτωβρη εως απριλη

μμμμ οκ!!!!

Τον μεσημεριανό θα τον κόψει προσωρινά μια δυο μέρες για να εξοντωθεί... αν και το βλέπω δύσκολο να μην κοιμηθεί...

Φαίη δεν με λες; Πότε την κάνεις μπάνιο;

Διαφημίσεις

εγω σκεφτομαι να τους εκοβα το μεσημεριανο υπνο μετα το καλοκαιρι ωστε να μπορω να ατα αφηνω στο σταθμο μεχρι τις 4

ειδωμεν

γιατί δεν τα κοιμιζουν στο σταθμό????

εννοει οτι αναλογα με τον ανθρωπο μπορει να θελω καθημερινα συμπικορτ η αεριους χαπακια η το αλλο το ξεχασα σινκιουλερ! αυτο

τεσπα εγω με ξερω και δε θα τα κανω γιατι ειμαι χαζο!

οχι βεβαια, ειχε 2 κουνιτσες στο βρεφικο κατω και τωρα στο πανω εχει μια ολη και ολη μεσα στη ταξη

δημοσιος ειναι ενα διπατο σπιτακι μονο δεν εχει πολλα κομφορ και χωρο

για αυτο και τα περνω στις 1,30 ωστε να κοιμηθουν !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...