Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα και εδω κορες... :D

Εχω παρει 2 φορες σιροπι και οσονουπω θα παρω και την αντιβιωση αλλα η μονη διαφορα που εχω δει ειναι πως απο εκει που δεν εβηχα καθολου, τωρα κοντευω να φτυσω τα πνευμονια μου.. :? Η φωνη μου ακομα δεν ακουγεται και στον πνευμονολογο θα παω αυριο!

Αυτα τα ολιγα και περιεκτικα! :lol:

Σας καληνυχτω και σας φιλω ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημερα και απο εμας!

Βασικα δεν ξερω αν θα ειναι γιατι κι εχθες το ξενυχτησαμε.. Απο τις 3 παρα μεχρι τις 6 παρα 20 που σηκωθηκαμε! Θελω και τη δικη σας γνωμη που εχετε 2χρονακια γιατι πραγματικα κοντευω να κλαταρω:

Η Μαρια οπως ηδη ξερετε, απο οταν τη βαλαμε στο κρεβατι της δεν κοιμαται τα βραδυα.. Δηλαδη κοιμαται απο τις 10 παρα που τη βαζω μεχρι τις 02:30 ή τις 03:30 και μετα ξεκιναμε να πηγαινοερχομαστε. Εχω εξαντληθει με αυτο και δεν ξερω τι να κανω για να σταματησει.. Δοκιμασα να ξαπλωσω μαζι της, να την παρω στο κρεβατι μου, να την περιορισω στο δωματιο της με ενα πορτακι που μας εδωσε η Χριστινα καθως με τιποτα δεν θελω να την κλειδωσω στο δωματιο, να της μιλησω ηρεμα και να της εξηγησω πως τωρα ειναι νυχτα και ολα τα παιδακια -αλλα και οι μεγαλοι- κοιμουνται, να της φωναξω και ξανα μανα τα ιδια.. Νιωθω πως δεν μου εχει μεινει αλλο αποθεμα ενεργειας και πραγματικα τα εχω δοκιμασει ολα (ή ετσι φανταζομαι, αν εχετε καποια ιδεα - ευπροσδεκτη). Ο Βασιλης ηδη απο την ταλαιπωρια θελει να ξαναστησει την κουνια και καθημερινα τσακωνομαστε γιατι ΔΕΝ θελω το παιδι να γυρναει πισω σε προηγουμενες φασεις.. Θελω να "δουλεψουμε" πανω σε αυτο.. Καμμια γνωμη?

Επιπροσθετα σημερα η μερα μας ξεκινησε ΣΚ@ΤΑ!! Καποια στιγμη ακουσα την πορτα της να ανοιγει (γιατι εχει μαθει και την ανοιγει) και σηκωθηκα γρηγορα να παω να τη βαλω πισω (η ωρα ηταν 6 παρα 20). Εκεινη ομως ακουσε τα βηματα μου και καθοταν πισω απο την πορτα, οποτε ετσι οπως την ανοιξα εγω μεσα στον υπνο μου, την πετυχα στο 2ο δαχτυλακι του ποδιου και τωρα το νυχι της ειναι ετοιμο να φυγει.. Ξερετε μηπως τι να κανω εκει? Την πηγα στο μπανιο, την επλυνα, βαλαμε και betadine αλλα αυτο το σκασμενο για νυχι κρεμεται.. Φυσικα και δεν ξαπλωσαμε απο εκεινη την ωρα και επειτα, δεν ηθελα να νιωθει απαρηγορητη μετα το χτυπημα!

Απλα επειδη δεν ξερω αν με καταλαβαινετε σας διευκρινιζω πως δεν ειμαι θυμωμενη με το παιδι, απλα αισθανομαι λιγο κουρασμενη μετα απο τοσα ξενυχτια και λιγο απογοητευμενη. Αυτο!

Καθε γνωμη σας ευπροσδεκτη! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

φαίη μετά δεν κοιμάται ούτε μαζί σου??

μήπως να ελαττώσεις ή κόψεις τον μεσημεριανό ύπνο εντελώς???

την κούνια όχι μην την ξαναστήσεις είμαι εντελώς αρνητική.....

το νυχάκι θα περάσει, θα φύγει μόνο μου μην στεναχωριέσαι....

Cult οχι, θελει να σηκωνομαστε να παιζουμε ή να τραγουδαμε και να μιλαμε.. Και οταν ξαπλωνω μαζι της αλλα και οταν την παιρνω στο κρεβατι, μας τραβαει απο τα μαλλια, σηκωνεται ορθια, μας μπηγει τα δαχτυλα στα ματια για να τα ανοιξουμε και γενικα δεν θελει να κοιμηθει.. Το μεσημερι κοιμαται -το πολυ- 1,5 ωρα! Λες να το κοψουμε?

gM4vp2.png

Καλημέρα :) Εμείς θα μείνουμε σπίτι σήμερα και μάλλον θα μείνουμε και αύριο με τον μπαμπά που έχει 24ωρη.... Χθες είχαμε δέκατα και φτάσαμε μέχρι 38... το πρωί ξύπνησε με 38,1 οπότε μιας και εγώ δεν ήμουν πολύ καλά χθες αποφάσισα να μείνουμε. Έχει απίστευτη γκρίνια και χθες τους έσπασε τα νεύρα στον παιδικό (είχαν και τις ετοιμασίες για το σεμινάριο και ήταν λίγο πιο νευρικές οι δασκάλες της)... οπότε να μείνει σπίτι να ηρεμήσει γιατί είδα και μερικές αντιβιώσεις στον παιδικό...

Φαίη μου για το δαχτυλάκι μην ανησυχείς... το θέμα είναι να βρεθεί τρόπος να κοιμάται στο κρεβάτι της... προφανώς κάτι δεν της αρέσει αλλά τι; Τι διαφορετικό έχει αυτό το δωμάτιο από το άλλο εκτός από το κρεβάτι;

Βασικα δεν εχει κατι αλλο.. Το φυλλο που υπαρχει πανω απο το κρεβατι της το ειχαμε και πανω απο την κουνια, οπως και το φωτιστικο με το λουλουδι. Τα παιχνιδια της ηταν οπως και στο αλλο σπιτι! Το μονο που εχει αλλαξει ειναι το κρεβατι και τα στρωσιδια.. Αμα βαλω πιο πολυχρωμα και τετοια λετε να πιασει?

Περαστικα στην Κωτιτα μας και σε 'σενα Χριστινακι!

Καλημερα Ευα μου!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Cult οχι, θελει να σηκωνομαστε να παιζουμε ή να τραγουδαμε και να μιλαμε.. Και οταν ξαπλωνω μαζι της αλλα και οταν την παιρνω στο κρεβατι, μας τραβαει απο τα μαλλια, σηκωνεται ορθια, μας μπηγει τα δαχτυλα στα ματια για να τα ανοιξουμε και γενικα δεν θελει να κοιμηθει.. Το μεσημερι κοιμαται -το πολυ- 1,5 ωρα! Λες να το κοψουμε?

για την δικιά μου είναι πολύ...ποτέ δεν κοιμόταν πάνω από τρία τέταρτα μια ώρα το πολύ...

δοκιμασε να το ελαττώσεις και να την κουράζεις τα απογεύματα...τώρα που ανοιγει ο καιρός κούνιες καθημερινά.....αν δεν πιάσει κόφτο και βλέπεις!

χειρότερα αποκλείεται να ναι....

άντε καλό κουράγιο! μην νομίζεις ότι εμείς το έχουμε ξεπεράσει ε?

απλά η δικιά μας κοιμάται μετά στο δικό μας.....

Φαίη νομίζω ότι είναι φάση και θα περάσει ,λίγο αργά βέβαια αλλά θα περάσει

Το είχα και εγώ με το μικρό αυτό . ξύπναγε και με φώναζε ,πήγαινα στο κρεβάτι του και κοιμόμασταν μαζί , μέχρι να ξυπνήσω και να ξαναπάω στο κρεβάτι μου .

Κάθε βράδυ 2 φορές τουλάχιστον γινόταν αυτό

Μετά από κανα μήνα , όταν με φώναζε πήγαινα του έβαζα τη πιπίλα τον σκέπαζα και έφευγα

Σιγά σιγά από μόνος του το έκοψε .Τα μικρά θέλουν υπομονή και επιμονή

Σε καταλαβαίνω πως νοιώθεις γιατί και εγώ εκείνη τη περίοδο αισθανόμουνα ράκος

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου!

Βασικα λεω να την παω απο τον παιδιατρο το απογευμα να δει το νυχι της και να το συζητησω και με αυτον! Απλα ο δικος μας παιδιατρος ειναι της νοοτροπιας (και καλα κανει) πως ποτε δεν πιεζουμε ενα παιδι να κανει κατι που δεν θελει! Συγκεκριμενα λεει "οσο θελει θα φαει, οσο θελει θα κοιμηθει, οσο θελει θα παιξει", δεν ξερω αν μπορει και ο συγκεκριμενος δηλάδη να με βοηθησει αλλα δεν χανω τιποτα!

Θα δοκιμασω να της κοψω και το μεσημεριανο υπνο και βλεπουμε!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...