Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

ο Β κεκεδιζει πολυυυυυυυ

θα ανησυχω αλλα κανω και το μακακα τι να πω

ειναι στη 2η βδομαδα που παρατηρω ραγδαια επιδεινωση

μετα τα γιαγιαγια γιατι

μα....

δ......

κ......

σκατουλες

στο δεν απιστευτο κολλημα

αλλα και στο μαμα????

η λογοθεραπευτρια λεει υπομονη

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και αναρωτιόμουν ποια ξεχείλωσε την σελίδα :-P

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!

Πως είστε σήμερα; Το Ευγενάκι μας ψιλοαρρωστούλι ε; Περαστικά ματάκια μου!

Φαιη μου να χαίρεσαι το αστέρι σου! Να έχει μια υπέροχη χαμογελαστή ζωή!

Και περαστικά σε σένα κούκλα και γρήγορα! Το Μαράκι σου μάλλον ξυπνούσε από την υπερένταση της μέρας :) Κάπου έχω διαβάσει ότι όταν έχουν έντονη καθημερινότητα, ο βραδινός τους ύπνος επηρεάζεται.

Τις φώτος τις είδα στο φεις, απίστευτα μουτράκια που μου έφτιαξαν την διάθεση μετά από 12ωρο δουλειάς!

Αλλά τελειώσαμε με το προτζεκτ! Τέλος λέμε!

Μελινάκι, στον μουτζουρόπυργο έχει ζωγραφική που λέει το αερικό μας; Νόμιζα ότι είχε και παιδότοπο...δεν είναι μικρό το Νικολί; Πάντως είμαστε μέσα ότι κανονίσετε αυτή τη βδομάδα. Μόνο να πάρουμε 1 τηλ. πριν γιατί απόκριες είναι, ποτέ δεν ξέρεις :)

Χθες παρόλη την κούραση, γύρισα και έντυσα το σούργελο να τον δει και ο μπαμπάς μου που φεύγει σήμερα, να βγάλουμε και φώτο. Θα βάλω το βράδυ στο φεις να δείτε;

Το τι γέλιο έριξα δεν λέγεται!!!

Τι άλλα νέα; Είμαι χαλαρή σήμερα, πάω να διαβάσω και πιο πίσω να δω τι λέγατε...

γεια σου μαρακι! τι το εντυσες το αστερι σου?

ο μουτζουροπυργος δεν ειναι απλως ενα δημιουργικο εργαστηρι, ειναι και κανονικοτατος παιδοτοπος (απλα οχι με φουσκωτα). τριτη απογευμα δεν εχει κανενα εργαστηρι και γι'αυτο ειναι πιο χαλαρα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

μαρια , σαπορτ δεν εχει τωρα?

Γεια σου νιαουρίνα μου! Έχουμε χωρίσει το ΙΤ σε Solution Delivery και Applications Support. Μέχρι να βγουν στην παραγωγή, είναι δική μας ευθύνη (SD), μετά του AO :)

Βέβαια έχουμε και post deployment monitoring αλλά χαλααααράαααα! Από τη στιγμή που βγαίνει στα καταστήματα, τυχόν πρόβλημα θα είχε εντοπιστεί το πρώτο 10λεπτο...έχει φτάσει 13:30 αναίμακτα :rolleyes:

γεια σου μαρακι! τι το εντυσες το αστερι σου?

ο μουτζουροπυργος δεν ειναι απλως ενα δημιουργικο εργαστηρι, ειναι και κανονικοτατος παιδοτοπος (απλα οχι με φουσκωτα). τριτη απογευμα δεν εχει κανενα εργαστηρι και γι'αυτο ειναι πιο χαλαρα

Γεια σου κούκλα μου! Ντοναλντ Ντακ τον έντυσα, δεν μπορείς να φανταστείς πως έκανε! Με κλάματα την βγάλαμε τη στολή! Τρελλό γέλιο σου λέω!

Μια χαρά θα είναι ο Νικολής στο Μουτζουρόπυργο τότε! Εμείς είμαστε μέσα!

Διαφημίσεις

εγω εχω μια, rowenta νομιζω, που ειναι και θερμος και μενει ο καφες ζεστος αρκετη ωρα

αλλα απο τιμη... δε θυμαμαι καθολου, μου την ειχε παρει η μανουλα μου οταν πρωτοπηγα να μεινω μονη μου...

(μαλλον δε σε βοηθησα!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

μμμ ακριβές μωρέ αν και πολύ ωραίες! εγώ είχα την ανοξείδωτη της Krups ένα σκασμό λεφτά, αλλά μόνο η μαμά μου την χρησιμοποιεί. Οπότε έλεγα να την αντικαταστήσω με κάτι πιο οικονομικό...εμείς μόνο εσπρέσσο πίνουμε...

αυτή είχα Μελινάκι και γω όταν έμενα μόνη μου με την γυάλινη κανάτα :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...