Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για τον μουτζουρόπυργο εμείς είμαστε ακόμα λίγο μικρές και δεν το έχουμε με τη ζωγραφική ακόμα :(

Ναι Μελινάκι μου ξανα μανά τα ίδια πυρετός στην αρχή μετά δέκατα κυρίως και μύξες πολλές μύξες :cry::cry: σήμερα την κράτησα σπίτι χθές το βράδυ το περάσαμε απύρετες, αύριο βλέπουμε ....δεν νομίζω να την στείλω ακόμα αφού μπορώ να την κρατήσω σπίτι

Εμείς μουτζουρόπυργο μέσα στην εβδομάδα δε για το σκ να δούμε πως θα πάει και με τις μύξες κυρίως και βλέπουμε :cry:

Είδες που μου έλεγες ότι δεν μιλάει τόσο πολύ όσο η Ευγενία ??? άμα αρχίσουν δεν σταματάνε ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχαχα

KbLyp3.png 4AByp3.png

για λιγο. φωτο του φυστικιου μου χεχεχεχε -κουκουβααααααααα-

edit admin

Επεξεργάστηκαν by CoffeeBean

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημερα κοριτσακια και για ακομη μια φορα σας υπερευχαριστω για τις ευχες! :D

Τα νεα μας εν ολιγοις ειναι αυτα: (Τα αντεγραψα απο τις Ηλιουπολιτισες μαμαδες ;))

ηγα το πρωι απο τον παθολογο.. Συννενοηθηκαμε με αρκετη δυσκολια γιατι ακομα και οι ψιθυροι μου βγαινουν μετα απο μεγαλη προσπαθεια! Ειπε πως εχω τραχειοφαρυγγιτιδα. Του ειπα πως τον τελευταιο καιρο με πιανουν και κατι κρισεις δυσπνοιας και μου εγραψε ακτινογραφια θωρακος. Πηγαμε με το Βασιλη τη θεωρησαμε και την εκανα. Τα αποτελεσματα θα τα παρω στις 19:00 αλλα ο γιατρος εκει ειπε πως απο μια 1η ματια οι πνευμονες μου φαινονται ταλαιπωρημενοι... :roll: Ηθελα να παω και απο τον πνευμονολογο της Χριστινας στο Βυρωνα αλλα επειδη βγαινουν στις 19:00 οι πλακες, δεν με κοβω να προλαβαινω.. Οποτε μαλλον θα παω αυριο!

Τωρα ο αντρακος μου μου μαγειρευει σουπιτσα. Εχει ξεβιδωθει κι αυτος.. Εχθες το πρωι ειχαμε το παρτυ της Μαριας, το μεσημερι δεν προλαβε να κοιμηθει, δουλευε κιολας το βραδυ 00:00 - 06:00 και σημερα απο τις 08:00 τρεχουμε μαζι στους γιατρους ενω το βραδυ παλι δουλευει 00:00 - 06:00 :-(

Α! Και φυσικα η Μαρια δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ.. Σηκωθηκε στις 3:10, στις 3:40, στις 4:10, στις 4:40, στις 5:10, στις 5:40, στις 6:10 (καλα καταλαβατε, ανα μισαωρο ερχοταν στο κρεβατι μου κι εγω την ξαναεβαζα παλι πισω) και εν τελει σηκωθηκε στις 8 και τεταρτο!

Οπως καταλαβαινετε ψιλοσερνομαστε, αλλα δε βαριεσαι! Μια μερα ακομα ειναι, θα περασει!

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

ρε συ φαιη, δεν καπνιζεις,ετσι δεν ειναι?? πως τα καταφερες???

το παρτυ τελειο... περασαμε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Ναι Μελινάκι μου ξανα μανά τα ίδια πυρετός στην αρχή μετά δέκατα κυρίως και μύξες πολλές μύξες :cry::cry: σήμερα την κράτησα σπίτι χθές το βράδυ το περάσαμε απύρετες, αύριο βλέπουμε ....δεν νομίζω να την στείλω ακόμα αφού μπορώ να την κρατήσω σπίτι

Εμείς μουτζουρόπυργο μέσα στην εβδομάδα δε για το σκ να δούμε πως θα πάει και με τις μύξες κυρίως και βλέπουμε :cry:

Είδες που μου έλεγες ότι δεν μιλάει τόσο πολύ όσο η Ευγενία ??? άμα αρχίσουν δεν σταματάνε ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ χαχαχαχαχα

πολλα περαστικα στην ομορφη!

καλα η ευγενια μιλαει παντακαθαρα, εμεις χανουμε και μερικα απο αυτα που λεει... αυτος ομως δεν το βαζει κατω... μπαινει μπροστα το μοτερ και οποιον παρει ο χαρος! χαχαχαχ

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κούκλα το φυστικάκι το μικρό!Και τι χαμόγελο;;;Μμμ ζουζουζίτσα μεγάλη!

Σήμερα έφτιαξα σούπερ φαγητό..γιουβαρλάκια με αυγολέμονο..τρελαίνομαι με αυτό το καιρό!

Περαστικά στην Ευγενία!!Πολλές μύξες αυτό το καιρό ακούω...όλοι άρρωστοι είναι!

Και εμείς βάλαμε τη στολή το Σάββατο και δεν ήθελε να τη βγάλει με τίποτα!!

Ελα ρε γατονι!! Θα τα πουμε αλλη φορα εμεις! Μολις καταφερω να ξαναμιλησω! :lol:

Φυστικακι μου οπως ειπε και το Αερικουλι και καπνιζα και εχω και ασθμα.. :(

Θα την παλεψω, δεν τιθεται θεμα.. Απλα ανησυχω για τη διαγνωση του πνευμονολογου..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...