Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

είσαι πανέτοιμη και μικρούλα, έτοιμη για να γίνεις μαμά🙏🏻

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Καλημερα!!!! Εννοειται, γεματο Σαββατοκυριακο με μπαμπα και μαμα ουτε εγω θα ηθελα να παω σχολειο......

Με τσακισε στο ξυπνημα το παλληκαρι μου και αποψε. Διαβαζα και ενα βιβλιο χθες, τα σακια της Καρυστιανη και δεν μπορουσα να το αφησω με τιποτα. Σχεδον το διαβασα ολο χθες. Σημερα καπως καλυτερα νιωθω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα αερικακι, μαρκοπολο!

αερικακι η δευτερα ειναι οντως λιγο δυσκολη για τα μικαρακια (και για μας καμμια φορα)

μαρκοπολο μπραβο που εισαι καλυτερα σημερα! ο μαριουλης ειναι καλα? τα σακια τα διαβασα κι εγω μεσα σε ενα διημερο... ζορικο ε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Zορικο αλλα τοσο ρεαλιστικο, δεν μπορουσα να το αφησω απο το χερι μου, αντι να κοιμαμαι το τελειωσα σχεδον σε ενα βραδυ και πολυ με προβληματισε.

Καλα ειναι Μελινακι το παιδακι μου, να δουμε σημερα πως θα παει η ημερα. Ο Κωνσταντινακος τι κανει????

καλημερα! εμεις μια χαρα ξυπνησαμε και πηγαμε

ειχαμε μαζι καρτες και πορτοφολακι και μαλλον αυτος ηταν ο λογος χαχχαχα

κοιμηθηκαν με αυτα κατω απο το μαξιλαρι

πραγματικα, το σκεφτομουν για μερες το βιβλιο, αφου το τελειωσα...

τελικα, πρεπει να κανουμε ο,τι περναει απο το χερι μας για να μην επαναλαμβανουμε τα λαθη των γονιων μας... και μεσα απο το βιβλιο καταλαβαινεις τελικα ποσο τεραστια ειναι η επιρροη της οικογενειας στη διαμορφωση του χαρακτηρα ενος ανθρωπου... γενικα σε βαζει πολυ να σκεφτεις... και να νιωσεις...

καλα ειναι ο κωνσταντινουλης... μιλαει τοσο πολυ τωρα, ολη μερα, καθε στιγμη, που οταν κοιμαται τα αυτια μου βουιζουν...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Good morning everybody!

Φαίη να χαίρεσαι τη Μαρία σου!!Πάντα καλότυχη και ευτυχισμένη να είναι!

Και εμείς περάσαμε ένα σούπερ Σαβ/κο!Με κόσμο συνέχεια σπίτι και πολύ ποτό ρε μαμώτο!!!Η μικρή το καταευχαρίστηθηκε και οι γονείς ακόμα περισσότερο!

Πάλι έχουμε αρρωστούλικα στη παρέα μας;Ελπίζω να είμαστε όλες καλύτερα αυτό το μήνα!

Είδα και τα κουκλάκια σας στο φέις...είναι όλα ένα και ένα!Ρε γατόνι τι φάτσες έχουν τα μικρά σου;;Καλά στρουμφάκια είναι όλα τα λεφτά!!!

Μαρκοπουλάκι ελπίζω να είναι καλύτερα! Σου στέλνω θετική σκέψη και τόνους θετικής ενεργειας!

Αλεξάκι χαρηκα που σε διάβασα...με τα ωράρια μας έχουμε χαθεί!

Οι υπόλοιπες όλα καλά;

Eυχαριστω Μαριτακι!!!!!!!!! Ανταποδιδω και στελνω πολλα φιλια στην κοριτσαρα σου!!!!

Και μενα Μελινα με ταρακουνησε το βιβλιο και επιασα τον εαυτο μου να αναρωτιεται και για δικες μου συμπεριφορες που προερχονται απο το παρελθον μου και ξεπηδανε αρκετες φορες χωρις να τις αντιλαμβανομαι παντα. Το γεγονος οτι δεν ειμαι παντα θετικη αλλα σκεπτικη και στυγνη ρεαλιστρια ποσο επηρεαζει και τον χαρακτηρα του παιδιου μου. Οσο κι αν παλευεις το παρελθον σου και τον τροπο που μεγαλωσες δεν ειμαι σιγουρη οτι μπορεις να το καταχωνιασεις παντα. Ειναι γραμμενα στην αυρα σου φοβαμαι.

Λιγες σελιδες μου μεινανε, απο αυριο μπορεις να το παρεις οποτε θες Φυς!!!! Αξιζει να το διαβασεις. Θα βρουμε ενα τροπο να συναντηθουμε!!!! Ελατε και για καφεδακι Φυς οποτε μπορειτε. Αν ειμαι καλα μπορω και εγω να ερθω οπου θες.

Διαφημίσεις

κιουλτακι ειναι τελεια η μπαλαρινουλα σου!

κοριτσια, ειναι καμμια για μουτζουροπυργο αυριο (που θα εχει ησυχια) ή να κανονισουμε καμμια συναντηση προς σ-κ?

χρωσταω σακια σε κιουλτακι και καρεκλακι σε αερικο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

κιουλτακι ειναι τελεια η μπαλαρινουλα σου!

κοριτσια, ειναι καμμια για μουτζουροπυργο αυριο (που θα εχει ησυχια) ή να κανονισουμε καμμια συναντηση προς σ-κ?

χρωσταω σακια σε κιουλτακι και καρεκλακι σε αερικο!

εμένα έρχεται αύριο ο ξαδερφούλης μου από παρίσι με την κοράκλα του και δεν μπορώ γμτ!

θα πάμε να τους προϋπαντήσουμε στο αεροδρόμιο.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...