Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, anemoni9 είπε:

Κορίτσια γεια σας! να ρωτήσω ακόμα κατι; Από εξετασεις πριν ξεκινησουμε την πρωτη προσπαθεια για εξωσωματικη (ελπίζω κάποια στιγμή μέσα στον Μάρτη όταν δεήσει να ερθει η περιοδος) έχουμε κάνει καρυοτυπο και λοιμωδη και οι δύο, εγώ ορμονολογικες, ο συντροφος 2 σπερμοδιαγραμματα. Πηγαμε επίσης σε ουρολογο ανδρολογο, έχει μικρή κιρσοκιλη ο σύντροφος αλλά του είπε ο γιατρός ότι δεν χρειάζεται να κάνει κάτι. Εγώ έκανα πληρη καλλιεργεια κολπικό υγρού, βγήκα ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα (ο γυναικολογος είπε να μην ασχοληθω), ο σύντροφος έκανε για μυκοπλασμα ουρεοπλασμα και ήταν αρνητικός. Έκανα επίσης σαλπιγγογραφια, πήγα μαστολογο γιατί υπάρχει ιστορικό καρκίνου του μαστού στην οικογενεια, έκανα μαγνητική μαστων και έκλεισα για υπέρηχο. Επίσης, θα πάω προληπτικα αιματολογο τη Δευτέρα, να δω για θρομβοφιλια. Και για την ωοληψια είναι να πάω να κάνω κάποιες άλλες εξετασεις που ζήτησαν από την κλινική. Παίρνω β12, d, και medithyrox 25μγ γιατί ήταν λίγο τσιμπημένη η tsh μου για εγκυμοσυνη. Υστεροσκοπηση που ρώτησα τον γυναικολόγο, το άφησε πάνω μου. Σκεφτομουν αν δεν παει καλα η πρωτη προσπαθεια τοτε να κανω. Εχω ΣΠΩ, άστατο κύκλο, δεν έχω θέμα όμως με ινσουλίνη ή το βάρος μου. ΑΜΗ δεν έχω κάνει, ο γυναικολογος λέει ότι από τον υπέρηχο φαίνεται ότι έχω αποθέματα. Στον τελευταίο ορμονολογικο πριν ενάμισι μήνα η fsh ήταν γύρω στο 6 και η ε2 γύρω στο 47. Είμαι 32 χρονών. Υπάρχει κάποια άλλη εξεταση που είναι καλό να γίνεται πριν την εξωσωματικη; βλεπω για κυστικη ινωση καμια φορα στο φορουμ που λενε. Οπως καταλαβαίνετε, σας διαβάζω ευλαβικά αλλά λέω μήπως μου ξεφεύγει κάτι!

Να κάνεις και καμπύλη αντίστασης στην ινσουλινη, σχετίζεται με ΠΩΑ. Επίσης σε πολλές κοπέλες με ΠΩΑ ακόμη και αν έχουν χαμηλο σακχαρο δίνουν για κάνα 3μηνο πριν την ωοληψια χάπια τυπου glucophage, βοηθούν στη βελτίωση της ποιότητας των ωαρίων. Να επισκεφτεις οπωσδηποτε και έναν ενδοκρινολογο για έλεγχο θυροειδους και να κάνεις και ανοσολογικο έλεγχο, μπορείς να μιλήσεις και με τον αιματολογο σχετικά μιας που θα πας. Ο σύντροφός σου λόγω κιρσοκηλης καλό είναι να κάνει και έλεγχο DFI στο σπερμα, ακόμη και αν το σπερμοδιαγραμμα είναι καλό ενδέχεται να έχει θέμα στον κατακερματισμο. Το ασθενως θετική στο ουρεοπλασμα δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς σημαινει, μπορεί δλδ να είναι και ψευδές? Κάνε και μια εξέταση ιστού περιοδου που δίνει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Στην πρώτη εξωσωματικη συνήθως κάνουν λίγες εξετάσεις αλλα οσα παραπάνω κάνεις τόσο πιο σίγουρη θα είσαι, είναι κρίμα να χάσεις χρόνο και χρήμα από κάτι που μπορείς να τσεκάρεις εξαρχής με απλές αιματολογικες εξετάσεις. Καλή επιτυχία ευχομαι!

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλυτερα σημερα αλλα παλι χαλαρα εκατσα για να μην χειροτερεψω. Αυριο θα κανω αιματολογικες και παλι να δουμε τι γινεται.

Ο Μαριουλης καλα ειναι αλλα και καπως προβληματισμενος που με βλεπει συνεχεια ξαπλωμενη.

Κοιμηθήκαμε!!!

Ρε μαρκοπουλάκι? μπας και σκέφτεται ότι νυσταζεις και σε αφησει να κοιμηθεις?

τρωω σουβλάκια!

μαρκο..

σε διαβαζω....

ανησυχω λιγο...

αλλα ξερω οτι δε μασας, κι αυτα ειναι πφφφφφφ τιποτα... μασανε ωρε τα παλληκαρια?????????!!!!!

(ε?? ε???... να μην ανησυχουμε ναι??? ε??)

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλησπερα!

Σας ευχαριστω πολυ ολες για τις ευχες σας!! Οσες ειδα απο κοντα σας ευχαριστω που μας τιμησατε και σας ευχομαι κι εγω με τη σειρα μου να δειτε τα παιδακια σας οπως θελετε! :D

Η Μαρια το μεσημερι ζητημα να κοιμηθηκε μια ωρα (παρολο που δεν κοιμηθηκε καλα το βραδυ και που ηταν ξυπνια απο τις 8 παρα το πρωι..)! Ειναι περιπτωσαρα το δικο μου παιδι! Τωρα ειναι στη μπανιερα και τραγουδαει.. Σε λιγο θα την ταϊσω και θα τη βαλω για ξαπλα! Το στεφανι μου ειναι για μια ακομα φορα νυχτα και ετσι θα την πεσω νωρις!

Οσο για εμενα... Φωνη αγνοειται! Δεν μπορω να μιλησω.. :( Δεν εχω βραχνιασει, εχει κλεισει ο λαιμος μου και η φωνη βγαινει μετα απο τεραστια προσπαθεια! Αυριο το πρωι θα παω κατευθειαν σε παθολογο και ευελπιστω να παω να βγαλω και μια ακτινογραφια θωρακος για να επισκεφτω και τον πνευμονολογο του Αερικου! Δεν τη βγαζω καθαρη.. :lol:

Φιλακια σε ολες!! :D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Μπα δεν εχει τοσες ευαισθησιες το καλο μου...

Φαε και για μενα ενα, γιατι με εχουν ταραξει στο μοσχαρι απο την Παρασκευη. Τα εξοντωσα τα ερμα τα μοσχαρακια.

Ελπιζω αυριο να ειμαι σουπερ γιατι ο αντρας μου θα παει για δουλεια και θα ειμαι ολη την ημερα μονη μου με τον Μαριο.

γυρισε ναι... απο αυριο βαζει και τον παναγιωτη στον παιδικο, σε ενα πολυ καλο μου ειπε, στη γειτονια της

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Άντε γιατί έχουμε αγωνία πως τα κατάφερε ο τατάκης χωρίς εκείνη και πόσο κοιμήθηκε :D

ααααααα..μπράβο της!!!!!

τώρα εσύ λες για τη μαρία....τρίτη μέρα που κοιμάται στο κρεβάτι μας...

την κοιμιζω στο ημιδιπλο που είναι στο δωμάτιο της...αποκοιμιέται και την ώρα που την παιρνω αγκαλιά να την βάλω στο δίκο της αρχίζει να τσιρίζει ¨΄οχι εδώ¨¨

την βάζω στο διπλο το δικό μας και ξεράθηκε......γκρρρρρρ

καλά ξεμπερδέματα κιουλτάκι!!!

λέμε να πάμε με τον σταύρο να κοιμηθούμε στο ημίδιπλο....

σε αυτο κοιμόμασταν πριν έρθουμε εδώ.....δεν είχαμε πάρει κρεβατοκάμαρα...χοχοχο

Α καλά! Είπα στον Λ για το τι έγραψε η Κωνανίνα στο βιβλίο ευχών της Μαρίας και μου απάντησε:

Α οκ... τα όνειρα είναι δωρεάν!

Με βλέπω να το φυγαδεύω από το μπαλκόνι το παιδί μου για να βγει με τις φίλες του! και να φυλάω καραούλι να μην την πάρει χαμπάρι :lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...