Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, apple2 είπε:

Σίγουρα θα έχεις περισσότερες πιθανότητες και θα γλιτώσεις εμβρυομεταφορές. Αυτή η μέθοδος prp είναι για να παχύνει το ενδομήτριο? Δεν την ήξερα.

Υπάρχει και prp ωοθηκών και εγώ τώρα τα μαθαίνω, στην πρώτη έμβρυομεταφορα του Νοεμβρίου δεν μου το είχε αναφέρει 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα σωστη η ζωιτσα!

κι εμεις καλα, τριγυρισαμε αρκετα... λυσσαξε ο μικρος ολο το σ-κ με την αδερφη του! εμενα με ειχε γραμμενη (δε με χαλασε και πολυ!)

τελικα κλεισαμε για τις 5/12 μαζου

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

βρηκαμε 8η θεση τελικα

η μικρουλα εξακολουθει και θελει να ερθει εδω. δεν μου ειπε ανατριχιαστικες λεπτομερειες γιατι δεν θελει να εκθεσει τη μαμα της, αλλα σιγουρα μεγαλωνει σε περιεργο περιβαλλον και απλα μπουχτισε!

σημερα θα κανουμε καποιες επαφες για να δουμε τι και πως...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα κορίτσια, και γω στο κλαμπ!

Έχω έναν ταλιμπάν 27 μηνών και ώρες ώρες νιώθω τρομερή απελπισία με τη συμπεριφορά του και άχρηστη σαν μάνα...πολλά νεύρα,πολύ γινάτι, τα χάπια μου κ ένα ταξί να φύγω.......................................

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

ευχαριστω για τις ευχουλες κοριτσαρες!!

chocolates_001.jpg

η μαρια φορεσε για τη γιορτη της χτες, ενα υπεροχο φορεματακι που μας εκανε δωρο η μελινα!!! το οποιο ειχε και ασορτι βρακι... το οποιο δεν εβγαζε με τιποτα!!!! ουτε στον υπνο... σημερα το ειχε βαλει καπελο.. λατρεια στο βρακι!! χαχαχαχχαχαχαχα

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Fistikaki, τί γίνεσαι βρε??????Έγινε κ το Μαρικάκι 2 χρονών?????Χρόνια του πολλά και καλά, να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!!!!!

Και όντως, πάρε τα γλυκά από τη μούρη μας μεσημεριάτικα!!!!!!!!!!!!!!!!!Με έχει κόψει κ η πείνα...............................................................:tongue::tongue::tongue:

1mLlp2.pngFRJZp2.png9R7fp3.png

εχει κλεισει τα 2 απο τον σεπτεμβρη, γιορτουλα ειχαμε χτες! ευχαριστουμε για τις ευχουλες...

οσο για τα γλυκα.. ελα μωρε, δεν παχαινεις γλειφοντας την οθονη!

Parents are the last people on earth who ought to have children

καλησπέρα κορίτσια! βρε το Μαράκι, κόλλημα με το βρακάκι! χαχα

σήμερα δεν πρόλαβα να μπω καθόλου. τώρα γυρίσαμε από τα εξωσχολικά, τα κορίτσια βλέπουν τον αλαντίν, ο μπέμπης αλωνίζει και ο μεγάλος διαβάζει. γράφουμε λέξεις από β.

αχ, όσο σκέφτομαι το μέλλον, που θα χω 4 παιδιά με διάβασμα! παναγία μου!

μαμαμία καλωσήρθες!

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...