Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:

Πραγματικά πόσα χαστούκια θα φας; Που μένεις να έρθω να σε πάρω μια σφιχτή αγκαλιά! 
      Σε έχουν τρελάνει πραγματικά. Μια το σπερμα είναι μια χαρά, μια όχι. Μια λίγο τσιμπημένες κάποιες εξετάσεις, τώρα κοιτάνε και για αυτοάνοσα. Ο προηγούμενος ούτε μια εξέταση και τώρα όλα αυτά . Εκεί που προσπαθείς να ελπίζεις να έχεις θετική ενέργεια ! Τι να πω. Υπομονή όσο σου έχει απομείνει, να βγουν τα αποτελέσματα. Ο ανδρολόγος τι σας είχε πει; 

Ο ανδρολόγος δεν είδε κάτι τρομερό στο σπερμα. Είπε οκ δεν είναι κ το άριστο αλλά παίζει να φταίει το μικρόβιο. Ο ενδοκρινολόγος μου λέει να αποδεχτώ την κατάσταση κ να πάω παρακάτω. «Είσαι από τα άτυχα κορίτσια». Δε ξέρω πόσο πια μπορώ να την παλέψω. Πραγματικά. Ετσι μου έρχεται να τα παρατήσω όλα.

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

τι λες καλέ εγώ θα πάρω και μαγιο!!

κρύο ξεκρύο σπα θα κάνω!!!!

αερικό ερέτρια ε?? λιγο μακρυά δεν είμαστε?????

από αιδηψό ε??? θα το πω στον χάσμπαντ....

ναι, πας αρκιτσα που ειναι εθνικη-καλος δρομος-, περνας απεναντι αιδηψο με το φερυ και μετα ειναι κανενα μισαωρο τρια τεταρτα για αγ.αννα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είμαστε αλλά άμα τα παίξω στην Ερέτρεια... δεν μασάω... θα έρθουμε... δεν θα αντέξω κι άλλο καταθλιπτικό Πάσχα!

εννοείται καλέ να συναντηθούμε!!

ε πόσο μακρυά? καμμιά ωρίτσα???

Διαφημίσεις

όχι ρε σιγά τι ωρίτσα; πρέπει να θελουμε στάνταρ 2,5 ωρίτσες από ερέτρεια... στη χειρότερη θα συναντηθούμε στη μέση :D

ποση ωρα ειναι απο αιδηψο και ποση απο χαλκιδα?

γατουλα απο αιδηψο ειναι συνολικα κανενα τριωρο (μαζι με το φερυ). απο χαλκιδα ισως να γλυτωνεις κανενα μισαωρο αλλα ειναι απιστευτος ο δρομος. εδω εγω που γενικα δε ζαλιζομαι στο αυτοκινητο ημουν μετα τη χαλκιδα εξω απο το παραθυρο

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

όχι ρε σιγά τι ωρίτσα; πρέπει να θελουμε στάνταρ 2,5 ωρίτσες από ερέτρεια... στη χειρότερη θα συναντηθούμε στη μέση :D

τι λες μαρή?

2,5 ώρες κάνουμε αθήνα - λίμνη και πάμε για μονοήμερη....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...