Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , Lila86 είπε:

Είναι λογικό...νομίζω ειναι άμυνα για να "πληγωθουμε λιγότερο" το να σκεφτόμαστε ότι θα είναι αρνητικό το αποτέλεσμα. Ποια μέρα θα κάνεις χοριακή; Με συγχωρείς δεν έχω συγκρατήσει τη μερα

Τη Πέμπτη θα την κάνω, 9η μέρα..!

• Καλή τύχη! 1

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαμω το εντιτ..μη βαζεις ονοματα......

μονο στο ονομα , καμια σχεση, ιδιο χωριο

:lol::lol::lol:

Παντως ρε 'συ γατονι ηθελα να στο πω και την Κυριακη στο Φλοισβο: Η Αναστασια κανει μπαμ πως ειναι παιδι "δικο μας", καταυλακιανο! :-D Ο Β οχι και τοσο αλλα η Α και η ομιλια της και ο "τσαμπουκας" της ως παιδι δηλωνει καταγωγη απο κατω! :-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

έστειλα και μην. καλά, τί να πω?:confused: συγνώμη και πάλι. :oops: είμαι χαζή τελικά.:roll::evil:

μοιάζουν ρε συ γατόνι και τώρα μεταξύ τους (σαν αδέρφια) αλλά μικρά περ/ρο (σαν δίδυμα). και σε μια φωτό η μικρή είναι ίδια εσύ.

Bl4Cp3.pngmAB8p3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κορες!

αλεξακι που εχεις χαθει? εχεις ξεκινησει δουλεια παλι ε? τα πιτσιρικακια σου ολα καλα?

μαρκοπολινα πως κοιμηθηκε ο μαριουλης? εμενα παντως ο δικος μου που ηταν απιστευτα φαγανο μωρο, απο τους 18 μηνες μεχρι τα δυο χρονια περιπου μου εβγαλε την ψυχη! δεν επινε γαλα, δεν ετρωγε φαγητο... ενα δραμα! τωρα εχει στρωσει, απλα τωρα εκδηλωνει εντονα τις προτιμησεις του στο φαγητο...

καλημερες και παλι! αντε παρασκευη σημερα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα

Ο Άγγελος το βράδυ μου έβγαλε τη ψυχή ,δε με άφησε να κοιμηθώ

Στις 1 30 ,φωνάζει μαμά ,πάω του βάζω πιπίλα το σκεπάζω και φεύγω

Στις 3 το ίδιο σκηνικό

Στις 5 πιο έντονο και πέφτω να κοιμηθώ μαζί του

στις 5 30 ακούω τον αντρούλη μου να φεύγει και ο Άγγελος δεν είχε κοιμηθεί ακόμα ,στις 6 σηκώνομαι του φτιάχνω γάλα και τη πέφτω δίπλα του .Εγώ κοιμήθηκα αυτός δε ξέρω …..

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Καλημερα και εδω!! :D

Λεττα παρομοιο βραδυ ειχαμε και εμεις.. Στη 1 παρα 10 ξυπνησε κλαιγοντας, της εδωσα πιπιλα και εφυγα. Στις 2μιση ηρθε εκεινη στο κρεβατι μου, την ξαναεβαλα πισω, τη σκεπασα και εφυγα. Στις 4 και τεταρτο ξαναηρθε στο κρεβατι μου και παλι την εβαλα πισω. Στις 5μιση εκλαιγε δυνατα, πηγα μεσα την ηρεμησα και ξαναξαπλωσα στο δικο μου κρεβατι (βασικα εμεις εχουμε και το εξης θεμα: δεν κοιμαται με τιποτα αν εχει παρεα, πρεπει να ειναι μονη της γιατι διαφορετικα μιλαει/φωναζει/παιζει/μας χτυπαει). Στις 6 ψιλονιαουρισε, της ξαναεδωσα πιπιλα και παλι νανι. Μιλαμε σημερα με εσκισε.. Δουλευε και ο Β. νυχτα, ηρθε σπιτι στις 6μιση, οποτε στις 8 και 2ο που σηκωθηκε η Μαρω, ανελαβα εγω!

Και τωρα νυσταζωωωωω, αλλα εκεινη φυσικα ειναι σε απιστευτη φορμα! Σε λιγο θα της δωσω τη φρουτοκρεμα και θα παμε κουνιες.. Βασικα δεν εχω κουραγιο αλλα ειλικρινα εκεινη δεν στεκεται μες στο σπιτι.. Ελπιζω να μην με μαζευουν με τα κουταλακια απο την παιδικη χαρα.. :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα :) Κι εμείς είχαμε ένα δράμα 11.30-12.00 γιατί την ξεβολέψαμε που την ξυπνήσαμε για την αντιβίωση αλλά τελικά όταν βολεύτηκε κοιμήθηκε σερί και επιτέλους ξύπνησε μόνη της το πρωί!

Ε δεν θα το έλεγα :lol: συνεχίζουμε τη διάρροια και ξυπνήσαμε με υποθερμία... υποψιάζομαι όμως ότι είναι από την αντιβίωση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...