Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Δλδ σε νάρκωσαν πριν καν σου κάνει υπέρηχο ο γιατρός κ σε χρέωσαν κιόλας?Λυπάμαι πολυ κορίτσι μου,αυτό είναι κανονική εκμεταλλευση..εγώ στην πρώτη διέγερση,πάω,μου κάνει ο γιατρός τον υπέρηχο και μου είπε πως όντως έσκασε το ωάριο(είχα καταλάβει τη νύχτα ότι έκανα ωορρηξία)οποτε δεν προχωρήσαμε σε ωοληψια κ φυσικά δεν με χρέωσε τπτ! Στις επόμενες δύο κάναμε πάλι υπέρηχο και όλα πήγαν καλά.. 

Ακριβώς! Αυτό ξεπέρασε την έννοια της εκμετάλλευσης. Αναρωτιέμαι σε πόσα κορίτσια γίνεται υπέρηχος την προγραμματισμένη ημέρα της ωοληψίας. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Όλη μέρα χτες γυροφέρναμε μιας και είχε άδεια ο μπαμπάς μας και σας έχασα..

Μαρκοπουλάκι δε ξέρω τι να σου πω...έχω καταλάβει όμως ότι είσαι μια πιο πολύ δυνατή γυναίκα και έχεις 2 άντρες που σε αγαπούν και σε προσέχουν πολύ! Έτσι θα βρεις δύναμη και να το ξεπεράσεις και αυτό! Εύχομαι ολόψυχα να μείνει ως έχει το πρόβλημα και να μη μεγαλώσει!

Για Μουτζορόπυργο και εμείς είμαστε μέσα καθημερινή όμως γιατί αυτά τα Σαβ/κα είναι γεμάτα καθώς έρχεται για λίγες μέρες οι αδερφούλα μου από την Αίγυπτο που έχω να τη δω 3 μήνες!

Ούζα ακούω;;;Χμ τέλειο ποτό το ούζο αν και τα τελευταία χρόνια προτιμώ το τρίπουρο...αλλά είναι πολύ παρείστικο το ούζο! Τελικά για πότε λέτε για ούζο δε κατάλαβα..με μπερδέψατε λίγο...

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Όλη μέρα χτες γυροφέρναμε μιας και είχε άδεια ο μπαμπάς μας και σας έχασα..

Μαρκοπουλάκι δε ξέρω τι να σου πω...έχω καταλάβει όμως ότι είσαι μια πιο πολύ δυνατή γυναίκα και έχεις 2 άντρες που σε αγαπούν και σε προσέχουν πολύ! Έτσι θα βρεις δύναμη και να το ξεπεράσεις και αυτό! Εύχομαι ολόψυχα να μείνει ως έχει το πρόβλημα και να μη μεγαλώσει!

Για Μουτζορόπυργο και εμείς είμαστε μέσα καθημερινή όμως γιατί αυτά τα Σαβ/κα είναι γεμάτα καθώς έρχεται για λίγες μέρες οι αδερφούλα μου από την Αίγυπτο που έχω να τη δω 3 μήνες!

Ούζα ακούω;;;Χμ τέλειο ποτό το ούζο αν και τα τελευταία χρόνια προτιμώ το τρίπουρο...αλλά είναι πολύ παρείστικο το ούζο! Τελικά για πότε λέτε για ούζο δε κατάλαβα..με μπερδέψατε λίγο...

καθαρή δευτέρα μαριτάκι!!!!

είσαι μέσα????

Ποτέ είναι καλέ η Κ. Δευτέρα; Έφτασε κιόλας;

Να σου πω...είναι πολύ καλή η ιδέα σας! Να το πω και στο μπαμπά μας γιατί δε ξέρω τι έχει στο μυαλό του για τότε και αν θέλει και αυτός πολύ ευχαρίστως!!! Για που λέτε;

Καμία απολύτως και ελπίζω να μην αναπτύξουμε....

Απλά η αδερφ'η μου από το Σεπτέμβρη δουλεύει και μένει εκεί...

τωρα με τα επεισοδια πως ηταν?

σε ρωτησα επειδη εμενα και μπαμπας και μαμα ειναι αιγυπτιωτες

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Ποτέ είναι καλέ η Κ. Δευτέρα; Έφτασε κιόλας;

Να σου πω...είναι πολύ καλή η ιδέα σας! Να το πω και στο μπαμπά μας γιατί δε ξέρω τι έχει στο μυαλό του για τότε και αν θέλει και αυτός πολύ ευχαρίστως!!! Για που λέτε;

στο ΓΙΑΟΥΖΑΚΙ στην βάρκιζα....μην αγχωνεσαι ακόμη την τελευταία εβδομάδα θα μαζέψω συμμετοχές

προς τα παντού!!

να φανταστείς από Πήλιο έως Μάνη!!!

πολυ καλη φαση το πηλιο. ειχαμε μεινει το καλοκαιρι σε εναν φανταστικο ξενωνα στον αγ.γεωργιο, ανωβολιος νομιζω λεγοταν... το χωριο δε λεει τιποτα βεβαια, στην πορταρια ειναι πολυ καλυτερα, ειδικα για το παιδι...

και μανη την εχουμε ξεσκισει, ως ζευγαρι, πριν το παιδι. επισης εκπληκτικος ξενωνας το κυριμαι στο γερολιμενα. αλλα οταν εχεις παιδι μαζι θελει περιοχη με λιγο τζερτζελε, πλατειες, κουνιες κλπ.

καλα και καλαβρυτα ηταν ωραια εκει που ειχαμε μεινει...

α! επισης βυτινα ειναι πολυ καλη φαση για εκδρομουλα με παιδι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

H αδερφή μου δεν μένει στο Κάιρο αλλά στο Σάμε Σέιχ πως λέγεται δε ξέρω...εσύ μπορεί να το ξέρεις.. άντε ρε; είναι Αιγυπτιώτες; Τελικά έχουμε πολλά κοινά εμείς Μελινάκι!

Ωραία ιδέα η Βάρκιζα Ειρηνάκι! Μακάρι να κανονιστεί κάτι αν και επειδή είναι γιορτινή μέρα όλο και στο χωριό θα θέλει να πάμε, ή να δούμε τις νονές μας ή με κανά φίλο μας εκδρομούλα...αλλά μέχρι τότε μπορεί και να τον ψήσω! Αφού έχω μέρες μπροστά μου εντάξει...

πολυ καλη φαση το πηλιο. ειχαμε μεινει το καλοκαιρι σε εναν φανταστικο ξενωνα στον αγ.γεωργιο, ανωβολιος νομιζω λεγοταν... το χωριο δε λεει τιποτα βεβαια, στην πορταρια ειναι πολυ καλυτερα, ειδικα για το παιδι...

και μανη την εχουμε ξεσκισει, ως ζευγαρι, πριν το παιδι. επισης εκπληκτικος ξενωνας το κυριμαι στο γερολιμενα. αλλα οταν εχεις παιδι μαζι θελει περιοχη με λιγο τζερτζελε, πλατειες, κουνιες κλπ.

καλα και καλαβρυτα ηταν ωραια εκει που ειχαμε μεινει...

α! επισης βυτινα ειναι πολυ καλη φαση για εκδρομουλα με παιδι!

ναι μωρε αυτό ψάχνω να έχει και τίποτα να κάνει το παιδί.....

εσείς τι θα κάνετε το πάσχα????

Μαριτακι εγω δεν εχω παει ποτε Αιγυπτο και γενικα δεν τα πολυξερω τα μερη. Ξερω απλα οτι ο μπαμπας γεννηθηκε Καιρο και η μαμα Αλεξανδρεια. Ε και κλασσικα ηρθαν Ελλαδα τοτε που γυρισαν ολοι οι Ελληνες και πηγαν εδω σχολειο (σε ηλικια δημοτικου νομιζω ηταν και οι δυο). Στην Αιγυπτο δεν γνωριζονταν, γνωριστηκαν πολλα χρονια αργοτερα στην Σαουδικη Αραβια οπου ειχε παει ο μπαμπας για δουλεια και η μαμα με τους γονεις της για δουλεια του παππου. Εκει (Αραβια) ζησαμε κι εμεις αρκετα χρονια, μεχρι που επιστρεψαμε οριστικα Ελλαδα το 1987. Εγω εκει τελειωσα το δημοτικο να φανταστεις. Παντως αυτα τα μερη εχουν εκπληκτικη κουζινα, η μαμα ακομα τα μαγειρευει αυτα τα ανατολιτικα!

Της αδερφης σου πως της φαινεται εκει που ειναι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...