Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Winnie7 είπε:

και εγώ το ίδιο είχα πάρει, πραγματικά απαίσιο. 
      Ναι με φαρμακευτική αγωγή ρυθμίζεται.

Καλά αποτελέσματα!! 🤞🏻

Καμπύλη σακχάρου έκανες? Ναι, ρυθμίζεται με Glucophage και με διατροφή και φτιάχνει και η ποιότητα των ωαρίων. 

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστω βρε κοριτσια αλλα φοβαμαι μηπως τον φερω και το μετανιωσω πικρα μετα. Στενοχωριεμαι πολυ τις τελευταιες ημερες με αυτη του την συμπεριφορα.

Τεσπα θα δω πως θα ξυπνησει και αν ειναι συνεργασιμος θα το επιχειρησω. Ελπιζω να μην χαθω μονο. Cultaki εχω το δικο σου τηλεφωνο εχε τον νου σου αν χαθω θα σε παρω τηλεφωνο για βοηθεια. Απο Αττικη οδο σε ποια εξοδο βγαινεις???

Ευχαριστω βρε κοριτσια αλλα φοβαμαι μηπως τον φερω και το μετανιωσω πικρα μετα. Στενοχωριεμαι πολυ τις τελευταιες ημερες με αυτη του την συμπεριφορα.

Τεσπα θα δω πως θα ξυπνησει και αν ειναι συνεργασιμος θα το επιχειρησω. Ελπιζω να μην χαθω μονο. Cultaki εχω το δικο σου τηλεφωνο εχε τον νου σου αν χαθω θα σε παρω τηλεφωνο για βοηθεια. Απο Αττικη οδο σε ποια εξοδο βγαινεις???

Διαφημίσεις

Τεσπα θα δω πως θα ξυπνησει και αν ειναι συνεργασιμος θα το επιχειρησω. Ελπιζω να μην χαθω μονο. Cultaki εχω το δικο σου τηλεφωνο εχε τον νου σου αν χαθω θα σε παρω τηλεφωνο για βοηθεια. Απο Αττικη οδο σε ποια εξοδο βγαινεις???[/QUOTE]

αυτό δεν το θυμάμαι!!

θα έχω το τηλέφωνο ανοικτό πάντως.....

Και κατι αλλο βρε κοριτσια εσας 19 μηνων τι λεξουλες ελεγαν τα παιδια σας???? Εμεις πολυ λιγα ακομα. Μονο μπαμπα, μαμα, γιαγια και κατι ακαταλαβιστικα ακουμε.

Εχω την αισθηση οτι θελει να μιλησει και δεν μπορει γιαυτο τσιριζει.

Διαφημίσεις

εμενα μαρκοπολο φαντασου οτι τωρα αρχιζει και βαζει λεξουλες στη σειρα (28 μηνων)

σιγουρα οταν αρχιζουν να συνεννοουνται βελτιωνεται πολυ η κατασταση. στην ηλικια του δικου σου, ο Κων/νος, οταν δεν καταλαβαινα τι ηθελε (9 στις 10 δηλαδη) ξεσηκωνε τον κοσμο ολο! μιλαμε για νευρα οχι αστεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Οκευ γιατι περναει ο καιρος και δεν βλεπω εξελιξη και ψιλοφοβαμαι μηπως παιζει ρολο και η προωροτητα. Αν και μεχρι στιγμης δεν ειχε καμια συνεπεια στην εξελιξη του. Δεν καθυστερησε σε τιποτα αλλο, σε ολα του ηταν σαν τελειομηνο μωρο.

άι καλέ μια χαρά είναι το παιδί!!

εδώ, δύο και δυομιση χρονών αγοράκια και δεν μιλάνε καθόλου..

τα αγοράκια λίγο καθυστερούν σε σχέση με τα κορίτσια που είναι γλωσσοκοπάνες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...