Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

2χρονα.. Μα, τι εχουν παθει ολα τους???

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 22,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• culte

3929

• Melduck

3329

• Γατουλα

2320

• Aeriko

2256

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα σωστη η σκεψη για την τσικνοπεμπτη!

εγω το ειπα μηπως εχει κανονισει κανεις κατι (εμενα ας πουμε εχει γενεθλια η κολλητη μου και ισως το συνδυασει και κανουμε κατι σπιτι της)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια!! Αντιγραφω τα νεα μας απο τις Μανουλες απο Ηλιουπολη:

Εχθες το απογευμα ξεχυθηκαμε με το Μαρακι σε οσα μαγαζια εχει επανω στην Αγιου Δημητριου με στολες μπας και βρισκαμε αυτη την καταραμενη την Τινκερμπελ αλλα μπααα... Τελικα αλλαξαμε τα πλανα μας και αφου δοκιμασαμε ενα σωρο στολες (σαν μοντελο εκανε η ψωναρα μου :lol:) καταληξαμε να αγορασουμε εκεινη που ουτε θελαμε να τη βγαλουμε απο πανω μας για να ξαναφορεσουμε τα κανονικα μας ρουχα, αλλα ουτε να μας τη βαλουν σε σακουλα... Η αληθεια ειναι πως ειναι μια απλη στολη minnie αλλα ρε παιδια ειναι σκετη γλυκα, ιδιως πανω στο Μαρακι! Και το κωλοπαιδακι μου αναμεσα σε τοσες που δοκιμασε, κατεληξε κατευθειαν σε εκεινη! Εμενα μου αρεσαν και 2- 3 αλλες (ροζ ονειρο, μαργαριτα και νεραϊδα του δασους) αλλα εφοσον η Μαρω ηθελε εκεινη δεν υπηρχε λογος να επιμενω για αλλες! Πληρωσαμε 25 ευρα και μετα πηγαμε στο ζαχαροπλαστειο να διαλεξουμε τουρτα! Φυσικα κι αυτη εχει τη minnie επανω και ειναι διοροφη και φυσικα τη διαλεξε το Μαρακι αναμεσα σε αλλες 7 με τη minnie..

Το πρωι ξυπνησαμε 8 παρα και ειπαμε να παμε να δουμε τον μπαμπα μας που φυλαγε σκοπια στο Μεγαρο Μαξιμου. Πηγαμε, βγαλαμε και φωτογραφια πανω στη μηχανη του και μετα πηγαμε και ταϊσαμε τις παπιες στον Εθνικο κηπο. (Να σας πω την αληθεια δεν το πολυευχαριστηθηκαμε ουτε εγω ουτε η Μαρια γιατι -μη σταυροκοπιεστε, σας βλεπω- τις φοβομασταν! :lol: Ρε κοριτσια αυτες οι παπιες ειναι πιο μεγαλες απο το σκυλο που ειχα! :lol:) Μετα πηραμε το μετρο, σταματησαμε στον τερματικο του Αγιου Δημητριου και καναμε κουνιες στην πλατεια Παναγουλη μεχρι πριν καμμια ωρα που μας μαζεψε ο Βασιλης που στο μεταξυ σχολασε!

Το απογευμα δεν εχουμε κανονισει κατι, αλλα ολο και κατι θα προκυψει! :lol:

Εσεις ολα καλα?

Αερικουλι ο παιδιατρος μας λεει πως και μια μερα να μεινει απυρετη δεν υπαρχει λογος να μη συμμετεχει σε οσα εκανε πριν. Παρολαυτα εσυ ξερεις καλυτερα! ;)

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Αερικουλι ο παιδιατρος μας λεει πως και μια μερα να μεινει απυρετη δεν υπαρχει λογος να μη συμμετεχει σε οσα εκανε πριν. Παρολαυτα εσυ ξερεις καλυτερα! ;)

Μακάρι να είναι έτσι βρε Πέη μου :P Δεν θέλω με τίποτα να χάσει το πρώτο της πάρτι η Κωτίτσα και να μην ντυθεί και εκτός σχολείου της στολή της! Άσε που θέλω να γυρίσουμε σε video τη Μαρία να σβήνει τα κεράκια :D

θα μιλήσω με την παιδίατρο και αμα μου δώσει το πράσινο φως και ότι δεν κινδυνεύουν τα άλλα παιδάκια θα είμαστε εκεί να λάμψουμε δια της παρουσίας μας :D

Αλλάζω άβαταρ σε 1 λεπτό :D

Πεθαινω για την Κωτιτα μας!!! Ειναι το πιο τελειο αβαταρ που εχεις βαλει!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλά με το γυαλικό είναι άπαικτη... και ψωνάρα! Την ανέβασα ολόκληρη στο φέις τη φωτό για να δείτε πόσο ψωνάρες είμαστε :lol:

ρε κορίτσια είστε σίγουρες ότι αυτό έίναι παιδότοπος?????

εγώ βλέπω πρόγραμμα μαθημάτων όλα τα απογεύματα......

κάπου λέει ότι έχει και ελεύθερο παιχνίδι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...